paus !

Orkar inte med bloggen just nu. Är tillbaka inom några dagar! ♥

your name


maria nordqvist

Jag har faktiskt aldrig tänkt på hur jag uppfattas i bloggen. Jag menar, människor som inte känner mig, hur tror de att jag är utanför bloggen? Jag tror inte riktigt det är så lätt att förstå hur jag egentligen är som person, om man bara läser min blogg och inte har någon kontakt med mig över huvud taget. Det här inlägget är till just därför, ni som inte eller knappt känner mig i mitt riktiga liv, läs!

Jag har alltid tyckt om att bjuda på mig själv. Jag älskar att få andra människor att skratta, till exempel om jag skämmer ut mig riktigt ordentligt, så är jag inte den personen som springer där ifrån eller dör av pinsamhet. Om alla skrattar åt mig så är det en självklarhet att jag skrattar med dom. För, det händer ju alla ibland, eller hur? Plus att i skolan så har jag ingen alls att göra mig snygg för, alla vet redan hur jag ser ut. Dom som vill vara med mig får vara det, alla andra? Synd för dom! I stort sätt alla mina vänner är likadana, vilket är skönt. Inget stelt gäng som har svårt för att bjuda på sig själva. Såna människor fastnar jag faktiskt inte för, klickar inte riktigt om ni fattar. Jag skulle aldrig kunna vara med någon så torr människa, som inte skrattar åt såna randoma saker som jag skrattar åt. Kjell, ett bra exempel! Så grymt dålig gubb humor egentligen, men det blir som så dåligt så att det blir kul. Sök på Kjell på youtube och jag lovar, ni kommer skratta..

 

Om någon är framme med en kamera för att fota folk till exempel i skolan, då är jag inte ens sån som försöker dölja mitt ansikte genom att täcka det med händerna eller så. Inte heller en sån som sitter och posar gärnet, utan riktigt snygga miner ska det vara! Nej men ni fattar, jag kör bara på någon ful grimars som alla garvar åt och sen får dom göra vad dom vill med bilden. Det är ändå ingen som lägger ut bilderna. Och om de gör det, bara att be dom ta bort dom om man verkligen vill!

 

Jag är ingen person som har svårt för att säga nej till saker jag inte själv tycker är bra. Jag röker inte eller tar inga droger över huvud taget. Tycker det är något sjukt omoget med folk som gör det bara för att, när de själva inte ens tycker att det är gott. Men jag dömmer ingen, har verkligen ingenting emot såna som röker eller snusar osv. Inget problem med att folk gör det i min närhet eller så heller, fast när folk blåser ut röken på mig så går jag längre ifrån. Det brukar några av mina kompisar göra för att jävlas, bara för de vet att jag hatar när de gör det. Egentligen är jag ingen människa som dömer någon över huvud taget. Älskar att lära känna nya människor och jag har mycket hellre för mycket vänner än för lite! Är så lite med personer jag inte tycker om som möjligt, varför vara med såna jag inte mår bra av att vara med? Nej, det är ingenting för mig.

 

Jag har för lätt att falla för fel killar. Har jag fått känslor för en kille, då är det svårt för mig att avlägsna dom känslorna. Jag älskar att vara nykär, men jag vet att i slutändan så blir man alltid sårad. Men ändå så fortsätter jag leta efter den rätta just nu, jag gillar känslan man får för stunden. Fast nu när jag tänker efter så letar jag faktiskt inte.. Jag vill helst att han ska komma till mig, visa ett intresse och sen så får han se om jag accepterar det eller inte. Jag bjuder inte in killar för lätt, vill att de ska lära känna mig först och sen ta ett beslut. Jag kanske inte alls är deras typ, alla är olika. Jag har egentligen ganska höga krav på killar. Jag vill att de ska vara rätt lika mig i personligeten. han ska kunna vara min bästavän & en pojkvän.

 

Ibland så kan jag vara näst intill desperat efter någon att ha på sidan om liksom, inte bara en vän utan mer än så. Och ibland så kan jag tycka det är skönt att vara utan, ingen som bestämmer om vilka jag ska umgås med eller vad jag ska göra med vem. Allt det där kommer i perioder. Jag har aldrig haft något riktigt seriös. Jovisst, jag hade en pojkvän som ni vet. Men, när jag har tänkt efter så vet jag att det aldrig skulle hållt så länge som jag vill att ett förhållande som funkar ska vara. Två 96or kan inte vara fullt seriösa, enligt mig. Just då så känndes det otroligt bra, oftast. Men nu i efterhand så var han inte alls min typ. Inte den jag hade valt nu. Kärleken har väl egentligen ingen ålder.. Men för mig så finns det gränser. Jag vill inte falla för för omogna killar som inte är redo för ett riktigt förhållande, även fast jag själv bara är 14 år. Jag skulle absolut kunna tänka mig seriöst tillsammans med någon, jag måste bara hitta den personen som passar mig. Civilståndet just nu är att jag är singel, men känslorna vill inte riktigt åt det hållet.. Fick känslor för en kille, som tyvärr inte kände samma sak för mig. Så, nu sitter jag fast här. Kan inte riktigt komma över allt som hänt.

 

Mitt sjävförtroende ligger inte alltid på topp. Jag tycker jag är någonstans mitt emellan, på både insida och utsida. Jag tycker mitt utseende är helt okej, finns saker jag skulle vilja ändra på men det funkar. Vissa dagar är det bättre än andra. Min kropp är någonting som jag haft komplex för länge nu. Jag gillar inte mina ben och min mage till exempel. Men det är väl rätt vanligt i för sig. Fast, när jag jämnför mig med mina vänner, så känns det som om jag absolut inte är lika bra som dom på något sätt. De är de som sätter ribban för mig. Tycker alla mina vänner är så sjukt fina, vilket ibland kan få mig att börja tveka på mig själv. Men det skiftar från dag till dag helt enkelt.

 

Mina framtidsplaner... Ja, här har jag inte mycket att skryta med. I stort sett inga planer alls. Har mest tänkt att ta dagarna som de kommer och se vart det leder mig, typ. Det jag skulle kunna tänka mig att utbilda mig som, det är Psykolog eller något annat sånt där. Det började med att mina vänner sa att jag skulle passa som det, eftersom jag är lätt att prata med när någon mår dåligt och att jag alltid har de rätta sakerna att säga. Sen när jag började tänka, så tycker jag faktiskt väldigt mycket om att hjälpa andra om jag har möjlighet. Jag ställer gärna upp för mina vänner när de behöver det, lämnar ingens sida i första taget och jag är alltid tillgänglig om de vill ha sällskap eller någon att prata med. Så, det kanske skulle vara ett bra jobb, eller vad säger ni? Vill iallafall jobba med människor, det är det mesta jag vet. Sen så vill jag ha ett välbetalt jobb också, om jag inte skaffar en sjukt rik man såklart.. Hihi.

 

 

Det var en liten del av mitt liv & om mig själv. Var det ungefär såhär ni hade föreställt er mig? Kanske för vissa. Hoppas någon orkar läsa!


sunday

Hallå bloggen! ♥ Ledsen för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid. Idag har jag varit med Marcus, Flow, Vilja & Saga och några andra ett tag också.

Dagen började med att duscha och sånt, fixa mig och sen gick jag hem till Flow. Var inte där så länge utan vi bestämde oss för att träffa Marcus Vilja & Pelle ett tag, så då tar vi någon buss runt tre och så stöter vi på nathalie på bussen också! Gissa vart hon ska? Till Marcus och dom, haha. Efter ett tag kom även Patrik på bussen och han följde med oss dit också. Vi gick av vid söra och gick till statoil och träffade dom, sen satt vi bara där ett tag och funderade på livets mening, haha nej men vi gjorde inte mycket. Sen gick vi ner till centrum och käkade pizza, jag, Flow, Marcus, Nathalie & Vilja. Mysigt, vet inte riktigt vart de andra tog vägen. Sen gick vi ner till kanalen och mötte Saga & Matilda, men Matilda åkte hem direkt men Saga gick med oss hem till Vilja. Nathalie försvann också någonstans på vägen, så då var det bara jag och dom andra kvar. Hemma hos Vilja så kollade vi på film, instäng tror jag den heter? Mys, fast kunde inte stanna så länge eftersom jag & Flow skulle med tåget. Så då tog vi tåg + buss hem! Och ja, nu är jag hemma. Spännande dag? Nej inte så, men det var skönt att inte göra något speciellt.

Resten av kvällen ska jag bara chilla, börjar 9.20 imorn så det är nice. Men nu ska jag käka någonting, dör av hunger! Puss & kram ♥


minnen

Det kommer bara fler och fler. Bilderna i mitt huvud kommer från alla olika håll, de som inte funnits där på omkring 2-3 år är plötsligt tydligare än någonsin. Minnen. De här gamla åtarna har jag legat och drogat ikväll, flashbacks från varenda litet ord i låtarna. Vet inte riktigt varför, egentligen. Men det var en tid då jag lyssnade på svensk rap & hiphop hela tiden. Och, det är från den tiden, som alla mina finaste minnen kommer ifrån. Vännerna fanns alltid på samma plats, de var mitt allt. Killar gick lika fort som dom kom, men jag brydde mig inte. Jag hade allt.
Jag saknar mitt liv.



renoveras

Som ni ser.. Bloggen håller på att renoveras, jag håller själv på att fixa lite.. Hur bra går det tycker ni? Hm, well jag försöker iallafall! Jag ska fixa så att hela bloggen blir svart, texten vit och rubrikerna vita. Sen ska texten vara i ett annat typsnitt också, kommer inte på vad det heter för tillfället. Men jag fixar det så snart som möjligt, fortsätter kolla runt!


puss på er

Nuuuuuu.. Myskväll hemma hos älsklingen Linnea!
Smell you later ♥


h o m e !

Hej sötnosar! Nu är jag hemma hos mig. Igårkväll sov jag & Julia hemma hos Nathalie, mysigtmysigt. Orkar inte berätta vad som hände på kvällen riktigt. Wellwell, idag så har jag varit med Nathalie & Vilja typ hela dagen. Vad har vi gjort egentligen? .. Hm, typ hängt lite vid söra med Marcus & Danne, sen skulle vi egentligen träffat Henke & Wille tror jag det var, men det blev inte av. Sen har jag & Vilja fettat på statoil också, haha. Men ja, sen mötte vi några stycken, men stannade inte med dom så länge utan gick hem till Natha och käkade nudlar. Gilla! Sen för någon timme sen kom pappa och hämtade mig, så jag har bara hunnit käka typ. Ska duscha alldeles snart, sen ska jag ringa älsklingen Linnea och se om hon vill ses. Puss ♥


don't let me go

Hörs efter skolan, tjejmys hemma hos Nathalie ikväll! Whie ♥


you're a love killer



my day!

Hallå bloggen! Nu är jag hemma igen efter en låååång dag, känns det som iallafall. Gick upp vid halv åtta, SKÖNT med sovmorgon! Sen så gick jag upp, fixade mig, allt gick väldigt segt eftersom jag inte har haft världens härligaste natt precis.. Vissa vet vad jag pratar om. Så ja, har inte fått mycket sömn och kunde knappt öppna ögonen när jag vaknade, dom var som så svullna. Fick skölja hela ansiktet med kallvatten ett tag för att det metsa skulle försvinna, men när jag kom till skolan så var det några som la märke till att jag inte mådde så bra.

Iallafall, det har varit en väldigt seg dag idag. Det har gått sjukt långsamt. Vi har mest pratat om betyg i skolan, och gjort lite uppgifter osv. Vid tre så slutade vi, då tog jag & Julia bussen hem till Marcus och ja, vad har vi gjort egentligen? Haha, längesen jag skrattade så mycket som jag gjort idag.. Ni är för sköna mina små gullungar. Och Marcus är väldigt random, kåt också för den delen. Mysigtmysigt, haha. Nej men vi har haft det mysigt. Sen runt åtta eller något sånt så tog jag bussen hem och käkade pannkakor (y) Riksnice! Haha, fast nu har jag ont i magen.. Inte så bra. Jaja, ska inte tråka ut er med mina meningslösa inlägg. Just nu iallafall! Puss ♥


Facelook innan jag gick till skolan.. Tja emoluggen liksom.



inget nrj för mig

Om en halvtimme ska jag gå till bussen. Efter skolan så skulle jag egentligen följt med alla till NRJ, men känner ingen ork för det. Julia var inte heller så på att åka dit om inte jag skulle dit, så jag ska vara med henne efter skolan. Troligen bara mysa hos henne eller mig. Behöver henne som allra mest nu. Ja, nu ska jag ner och försöka käka någonting. En tröst för mig själv är iallafall att igår fick jag reda på utav mina föräldrar, att om jag klarar skolan och sköter mig bra hemma tills i jul, så får jag ta navelpiercing & kanske får en canada goose. Plus att nu i månadsskiftet så blir det första gången jag får mitt barnbidrag. Så, så ska det fortsätta. Det gillar vi! Toppen, men nu måste jag gå. Puss ♥


förstörd


Att varje liten sak ska påminna mig om dig.
Ser helt blåslagen ut, bara för att jag legat uppe hela natten och väntat på att tårarna ska ta slut. Men det gör dom inte. Bilder, låtar, texter påminner mig om igår. Jag hade inte velat spendera den där knappa timmen med någon annan, än med just dig, liggandes i din famn och låta dig torka mina tårar som det bara kom mer och mer av. Att sitta nära dig med armarna om dig och kolla dig in i ögonen. Skulle kunnat sitta där hur länge som helst. Det där är det värsta, men ändå finaste minnet jag har med dig. Det fanns så mycket känslor. Ilska, glädje, sorg och massa annat. Det fanns inget annat än du och jag, just där just då. Jag saknar dig så.

inte rätt

allt känns så tomt utan dig. jag kommer sakna dig enormt marcus, är så glad över den tiden jag fick tillsammans med dig. en av de bästa tiderna i mitt liv, du fick mig att må så bra, iallafall för stunden. tack för det, och för att du är en så underbar vän. jag tänker på dig hjärtat, längtar så tills jag träffar dig nästa gång. ♥


♥ you are so beautiful !

maria, det finns så otroligt mycket jag vill säga dig, men det finns inte ord. du är något av de finaste som finns, och det menar jag verkligen. för att hitta någon som du, de är som att hitta en nål i en höstack. du är en på milljonen, den som är lite bättre och finare än alla andra. för någonting är verkligen speciellt med dig, du är inte som alla andra. du är den som förstår mig bäst, med dig kan jag prata om allt. för du är en som verkligen lyssnar. va det än är så finns du alltid där, ställer upp för mig och förstår. jag älskar dig för den du är, den du alltid har varit och den du alltid kommer vara, iallafall för mig. vad som än händer maria, så kommer jag alltid att finnas här ! för allt du gjort för mig betyder allt för mig. jag skulle kunna dö, bara för din skull. och att se dig ledsen gör så ont, för du är värd att vara lycklig, det är så de ska vara ! alla våra knasiga stunder då vi har skrattat tillsammans, dom glömmer jag aldrig ! kommer du ihåg när vi för fösta gången va med varann, innan nobellsaken i skolan. våran vackra video med dräckterna :') eller när vi drack äckelpäckel vatten på donken med salt och peppar xd taha, vi har gjort mycket saker som är ba, wtf ? :o men endå, jag älskar ALLA stunder som jag delat med dig ! du får mig alltid att må bra, jag förstår inte hur du gör men hur dåligt jag än mår så får du mig alltid att le tillslut. och de är någonting värdefullt, att du alltid sätter ett leende på mina läppar. jag skulle inte vilja leva utan dig, ingen kommer någonsin kunna ta din plats hos mig. den kommer alltid tillhöra dig, alltid vara bara din. du får göra vad du vill med den, fast jag vill såklart att du ska vara min vän för alltid, min bästavän. precis som du är idag. jag ääälskar dig ! du betyder så otroligt mycket för mig och de kommer du alltid göra. du är världens vackraste maria ♥ / din emelie

jag har lärt mig att allting har sitt slut

.. men vårat kom alldeles för fort. tack för allt ♥


godmorgon ! / encore


förlåt

Är faktiskt inte på topp humör idag, inte min dag helt enkelt. Förlåt för deppig bloggning. Godnatt ♥

love. peace. respect.

sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

from my heart to yours

jag kommer aldrig att glömma dig min vän, minnen med dig som man vill göra om igen. min högsta önskan att få vara med dig, men dagarna gick, och jag fick klara mig själv.


har du glömt bort vad jag sa, jag finns för dig. den dagen, den kvällen, vet du vad? det var det bästa i mitt liv, mitt eget val.

mot sängen!



Hej sötnosar, nu har jag 6 Julia precis kollat klart på filmen Snabba cash. Den var faktiskt riktigt bra enligt mig och Julia, Joel Kinnama är så sjukt snygg! Iallafall, vi började skolan idag vid 16.00, helt sjukt onödigt egentligen.. Menmen. Vi var där i någon halvtimme, åkte direkt hemifrån Julia eftersom jag sov där inatt. Imorn börjar vi vid 9, så jag & Julia åker dit tillsammans eftersom att hon sover inatt också! Och sen efter skolan så ska vi till Täby en sväng, vi ska bara kolla runt lite typ och mysa. Är jag kåt på Julia eller vad är det frågan om? Haha, nej men jag tycker mycket om min lilla flicka så det är awsome att vi blivit tightare & tightare nu under sommaren. Bara det håller i sig! Yesman, men nu ska vi dra oss vidare till sängen. Vi hörs imorn, troligen inte innan skolan men efter det lovar jag! Puss & godnatt ♥

what if you


sista sommarlovsdagen..

Hellu bloggen! Idag har jag varit med Julia en liten stund, sen Danne, Flow & Line resten av dagen. Mina sötnosar sov här inatt också! Haha, vad har vi gjort egentligen? Vi har bakat & ätit upp smeten, halvsovit, haha bara segat helt enkelt men det var ingen som orkade göra något annat heller. Ikväll så sover jag nog hos Julia, vi ska köpa godis & hyra film! För imorn börjar skolan.. Men vi har tur och börjar vid 16.00 tiden så det är lugnt. Hm, orkar typ inte skriva något mer.. Ska ut med hunden och lyssna på musik nu, pussss! ♥


jag förstår det inte ens själv



Just idag är jag ganska känslig.. Min syster & mamma har just börjat sin långa bilresa till åre, dit min 16 åriga syster ska flytta för att börja gymnasiet där. Wången stället & gymnasiumet hon ska gå på, det är ett travgymnasium. De åkte för någon timme sedan bara, och det känns redan alldeles för länge. Där uppe ska hon bo i 3 år, hon kommer hem med jämna mellanrum & på loven. Jag kommer sakna henne något sjukt.. Innan de åkte idag så kändes det helt okej, jag fick en lång kram av min syster och det kändes bara bra. Sen när jag såg bilen åka iväg så gick det inte att stoppa tårarna. Tre hela år. Jag & min syster har varit oskiljaktiga i alla mina 14 år nu, vi brukar sitta i varandras rum på kvällarna innan skolan och bara prata, skratta och lyssna på musik. Det kommer vi inte göra något mer. Det stunderna är dom jag kommer sakna allra mest. När min syster kommer tillbaks så är hon 19 år, det känns som att jag inte kommer känna henne då. Hennes rum kommer stå tomt och jag kommer inte längre vakna av att det dunkar i väggar & golv av hennes höga musik på morgonen.

Ingen förstår nog hur jobbigt det här är förän man själv går igenom det, min allra närmsta vän ska flytta. Jag saknar dig hjärtat, och jag älskar dig minst lika mycket. ♥



Love
is like the air we breath. It may not always be seen,
but it is always felt, used & needed.

oskar linnros ♥


♥The best thing about me, is you.

långt inlägg om ingenting?

Nu är jag tillbaks från allt och kan blogga! Efter jag skrev inlägget här nedanför så sprang jag till bussen, tog den och mötte Flow, Line, Marcus & typ tusen till. Riktigt seg kväll måste jag säga, har typ inte gjort ett skit.. Lite mindre lyckad typ. Menmen! Träffade iallafall min älskade Nathalie, har saknat henne jättemycket! Sen så tog jag en buss runt elva med Flow & Line till skärgårdstad, då satte vi oss på busskurens tak och sjöng & dansade hajsången! Helgrym säger jag bara. Sen träffade vi Danne en liten stund bara. Sen gick jag hem SJÄLV?! Med en lite smådryg Marcus i telefon, men ändå. Nu sitter jag och dricker oboy och käkar godis, haha jag säger bara en sak.. CHOKLAD ÄR BÄTTRE ÄN KILLAR! Helt klart, är jag ensam om det eller? Haha, nej nu ska jag fortsätta nolifea på datan. Pussssss! ♥

Ny profilbild på facebook! Gillas?

bråttom !

Hello beautiful's. Idag har jag hunnit åka hem till Marcus en stund för att lämna hans tröja, och i väntan på nästa buss hem så var jag lite med Emil, Danne, Patrik & Marcus. Och så har jag käkat, städat, duschat och lite sånt. Ikväll så ska jag träffa Flow & Line, vet inte exakt vad vi ska hitta på men något kul blir det väl. Jaja, hörs senare! ♥

UPDATE - fick superbråttom till maggan nu, måste till bussen! Smell u all later.

friday

Godmorgon bloggen! Ska alldeles snart ner och käka frukost, dör av hunger! Tihi, men jag vet inte riktigt dagens planer än så jag kan inte säga så mycket.. Bara att ikväll så ska jag träffa Marcus. Men jag håller er uppdaterade! Puss ♥

2009/20/08
Bild tagen för exakt ett år sedan, idag!
Fast så mycket har jag inte förändrats ändå? ..

snart min!

Kollade runt lite på bland annat Lindex hemsida, mest för att ha något att göra så att jag inte somnar om. Men så ser jag den här sötnosen, och ÅH vad jag ska ha den! Sååå snygg nu till hösten, till typ skinnjacka & converse. Så, nu får ingen köpa en sån! Haha okej jag driver.. Och nej, väskan är faktiskt inte så spreciell.. Men tur för mig att jag gillar enkla saker då! Måtten är 50 x 30 cm, så den är ganska stor. Den kostar 299:- och ni hittar den antingen på Lindex hemsida eller i någon affär.
Ge mig!

bumpy ride !


läget just nu + dagens händelse!


Sitter nyduschad & fräsch i sängen och smörjer in mig med bodylotion, oj vad porrigt det där lät.. Men, tråkigt nog så är det inte så porrigt som det låter :) Bara en av dagens "to do".

Dagens händelse: Gick på bio i stan med Emelie, Julia & Pernilla och såg på Vampires suck. Nog den skönaste & sämsta film jag sett, inte värt 95 kronor säger jag bara! Så, vill ni ha ett jävligt dåligt filmtips, se den! Åh, vi kunde lika gärna sett typ Inception istället, men neeeejnej! Jag visste knappt att det var en parodi på Twilight. Haha, filmen började inte superbra heller eftersom det bara var ett tjugotals människor i en stor bio salong. Så, så stora förhoppningar hade jag iallafall inte! Nej men den var.. Speciell! Rå humor typ. Weeeeell, nu ska jag börja på en ny header, även fast jag suger på det så måste det göras. Tröttnar så lätt!
Smell you later ♥

no matter what


♥ tack för att du vill prata med mig när sånt här händer,
tack för att du orkar med alla mina problem. det finns inga ord för hur tacksam jag är för att du är en av få som faktiskt lyssnar, så jag ska visa det för dig istället. med att ge dig det du förtjänar, för att vara en så sjukt fin kille som du är. jag vet att du kommer göra det, men jag vill bara påminna dig ännu en gång. ring, så fort det är något du undrar över, eller om du känner för att prata med någon.

du är som en bror för mig, och jag kunde inte önskat mig någon bättre.
tack för allt, emil elsässer.

you was wasting my time


you can't hold on forever ..

now it's fading and there's nothing left to do.
letting go, 'cause i know you
were only half way there.
even though we were close, i was holding on
just long enough to know. i should be letting go.

på riktigt

Känner verkligen inte att jag har någon lust för bloggning just nu. Känner bara ren hat i hela kroppen. Det är så sorgligt att jag vill skratta. Skrika. Gråta, nej jag vet inte. Well, life is a bitch. Usch, gillar inte att säga sådär. Men ändå så gör jag det hela tiden? Uäk jag är trött, min energi är slut för att jag varit så arg hela kvällen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag måste ju ha adhd på riktigt, känner verkligen för att slå till någon riktigt jävla hårt. Det är tur att jag kan hålla mina känslor i styr då.
M E N F U C K L I F E T Y P !


vet du vad?
helt ärligt du är inte ens värd marken jag spottar på.

fuck this shit

jag känner bokstavligt talat ingen
skillnad på kärlek och hat längre


att jag en gång höll din hand, låg bredvid dig tätt intill,
hade mitt hjärta i din hand.. att jag till och med sa att
jag älskar dig och menade det, bara det får mig att
vilja hänga mig själv. du är falsk rakt igenom, och att jag
är en av de få personer som har sett igenom dig,
det dödar mig inifrån.


gud vad snäll jag är!

kaka/kentsystrar: haha, jag önskar att jag hade sånadär ögon, men jag måste tyvärr säga att bilden är rätt mycket redigerad. på bilden är mina ögon klarblåa, och om du kollar på mina andra bilder så är dom typ gul/bruna. haha, men tack iallafall!

 

moa björklund: låten heter stay och det är jay sean som sjunger ;)

 

david persson: haha, mjo det kunde jag haft fast.. ne :D


sara: oj tack så mycket, vad glad jag blev! alltså, förra vintern så hade jag raklugg, sen så lät jag den växa ut till en snelugg och sen bara växa och växa. sen tillslut så var den så lång så att det inte gick göra någonting med den, jag bara satte upp den med hårspännen varje dag. men det tröttnade jag på, så jag gick till frisören och klippte vanlig snelugg igen! och det är jag mycket nöjd med, dock börjar den bli ganska lång nu så jag måste klippa den igen. hm, jag gör inte så mycket egentligen.. plattar den med hjälp av plattång snett över ansiktet, sen så "rufsar" jag till den lite bara och ibland sätter jag den bakom örat så att bara lite hänger fram. ibland så använder jag mig av ett "oceanwax" också, det är inte som vanligt vax utan bara lite gel typ som man stylar håret med. hoppas det hjälpte, och tack för att du tycker min blogg är bra! ♥


ut !

tjenare bloggen! har inte tid att blogga nu eftersom vi ska dra vilken sekund som helst, tänkte bara säga att nu är vi hemma från centrum och så :) vi drog dit och mötte daniel & marcus, då gick vi till en pizzeria och käkade sallad och sen kom patrik dit. senare gick vi hem till patrik och chillade, sen bara ner till söra och mötte line & flow :) och nu ska vi ut och vara med dom söta små människorna igen, puss! ♥


alla blondiner behöver sin brunett, hihi ;)

woopwoop !

VIDEOBLOGG! första gången ni ser mig på riktigt i bloggen vavavaaaa? ;) coolt, men nu ska vi dra och käka sallad på en pizza resturang :) något som man måste göra i livet! puss ♥

stay


When i tell you i love you,
I don't say it out of habit,
or to make conversation.
I say it to remind you that
you're the best thing that
ever happened to me ♥

långt !

I'M BACK !
nu är jag hemma från båten, har faktiskt haft det mysigare än vad jag hade trott. fast ärligt talat så skulle jag hellre varit hemma och gått på NRJ med allihopa och så, menmen måste väl vara lite social mot familjen också :) blev tvingad till att följa med tillslut, det var nästan planerat att jag skulle sova hos julia hela helgen och gå på nrj med marcus danne & alla, men nejnej! så det blev en hel del tjaffs hemma, men som vanligt vinner mamma -.^ what to do liksom. yesman, just nu sitter jag och bläddrar i h&m katalogen och ser om det finns någnting jag vill beställa hem till hösten. och jag gar faktiskt hittat runt tio saker än så länge, och har inte ens kollat igenom divided delen än :) jag brukar aldrig hitta något annars så det är bra!

imorn så ska jag träffa julia, vet inte riktigt än vad vi ska hitta på, beroende på vädret, är det soligt så blir det nog hemma hos mig och sola och bada osv, jobba på bikinilinjen u know! eller om det är halvdåligt väder så kanske det blir täby eller stan eller bara hemma mys? ingen aning, vet bara att jag behöver köpa värme skydd och hårklämmor fast det vet inte julia än.. menmen! sen på kvällen blir det nog utgång, sen så sover vi hos mig. jaja, nu ska jag faktiskt fortsätta kolla i katalogen och sen kolla på film med min kära mamma! puss ♥


whie jag är snygg! fast ne

c'ya !

Drar ut med båten i några dagar, mer uppdatering
när jag kommer hem! Puss ♥

i'm going back to the start

the scientist - coldplay

come up to meet you, tell you i'm sorry. you don't know how lovely you are. i had to find you, tell you i need you. and tell you i set you apart. tell me your secrets, and ask me your questions, oh let's go back to the start. running in cirkles, coming up tails. heads on a silence apart. nobody said it was easy. it's such a shame for us to part. nobody said it was easy, no one ever said that it would be this hard. oh take me back to the start.

ge mig !

Lite grejer jag inte skulle banga på att klicka hem tills i höst.. Enjoy!

ung 08 ♥ .. fast ne

Juste, glömde nästan säga att jag var på Ung igår! Hm, tur att jag kom ihåg det nu för jag måste bara säga att det sög. Uäk, bara massa små 08 fjortisar som springer runt och röker och skriker. Stockholm alltså.. Wellwell, not my prob! Åkte iallafall dit med Julia & Pernilla, mötte Line & Flow där, och efter ett tag kom Marcus Danne Emil Liam & Patrik tror jag det var. Haha men dom hann bara vara där typ några minuter eftersom att ingen orkade vara kvar. Då tog vi tunnelbanan & tåget hem och då var jag hemma runt halv tio? Någon timme senare så kom allihopa och våldgästade min tomt också ._^ haha nej men vi satt bara på min baksida och snackade typ. Näääääz, men nu ska jag duscha och göra mig fräsch! Puss ♥


brownie !

All time low - Dear Maria, count me in


Glansig utav sololja.

Hello beautiful's!
Vaknade rätt sent idag, runt 15.00? Men det var skönt att få sova ut. Direkt så gick jag upp och såg vilket fint väder det var, så då tog jag på mig bikinin och ut i solen direkt! La mig på baksidan och smörjde in mig med min cocos sololja, och brun har man faktiskt blivit! Haha, ser ju typ jätteröd ut på bilden där uppe, men det är jag som tur inte. Idag blir det nog en rätt seg dag, kanske träffar Danne Flow Line Patrik & Marcus en stund men det får vi se hur det blir med det. Ikväll ska jag iallafall till Marcus och kolla på film, myyyys ♥ Men nu ska jag käka något eftersom jag inte gjort den än idag, c'ya!

your call



"because i was born to tell you i love you.."


because i'm broken

'Cause I'm broken, when I'm open, and I don't feel like.. I am
strong enough. 'Cause I'm broken, when I'm lonesome. And I don't
feel right, when youre gone away.


igår & idag !

helloooooooooo :))) missed me? såklart ni har! nu sitter jag iallafall hemma hos min baby julia och väntar på att hon ska fixa sig klart så vi kan gå hem till marcus nån gång :) igår kväll så var vi iallafall med några mest vid favvan & maggans fotbollsplan. men sen när lamporna slocknade över hela planen så gick jag, julia, danne, emil & marcus hem till marcus och kollade på the last song. jättebra & sorglig film. menmen, haha det var mest jag & julia som kollade på den eftersom att emil & danne drog efter typ halva filmen, och marcus satt och snaackade med några i typ en halvtimme så han missade det bästa *.* sucker. jaja, sen runt 2 så följde marcus med oss en bit när vi skulle hem. sen så slockna vi nästan direkt när vi kom hem, förutom jag som knappt kunde sova -.^ idag har vi bara käkat frulle och fixat oss och julia springer runt i huset och gör nånting, ingen aning (; jaja, nu ska vi dra hem till mAAAAArcus, bye ♥


NORRLAND 2010 ♥


påväg till gbg !

tjaba bloggen! sitter i bilen med pernillas familj nu och har gjort det några timmar =) vi är påväg till göteborg, vi lär väl vara framme om någon timme eller så. IIIIH längtar så till liseberg imorn! juste, vi kaneke ska träffa christoffer där också! as nääääz. bloggar från pernillas dator just nu och hon ska ha den alldeles snart så det blir inget långt inlägg. menmen, tiden har iallafall gått ganska fort de här timmarna. sköööönt, hm vi har allt från att halvsova med ipodlurar i öronen till att sitta och digga till lasse stefans xd gryyymt! jaja, nu ska pernilla ha datan tror jag. vi hörs när vi kommer hem, på söndag alltså! puuuuss ♥


snyggisar =) nyss iallafall, älskar dig pernilla!

herrååå


drar till göteborg med pernilla över helgen, LISEEEBEEEERRRRGG ! pusspuss :) ♥

toploader


club can't handle me


mår bättre

Idag mår jag bättre.
Sorry för dålig uppdatering, eller ingen alls igår. Men jag låg hemma hela dagen och spydde och grät, och tro mig då har man ingen ork att blogga. Fyfan vad dåligt jag mådde, och jag seriöst tackar gud för att den mesta smärtan är över. Nya bilder från lördagen & igår poppar upp i mitt huvud hela tiden. Jag åt ingenting alls igår, kunde inte ens tänka på ordet mat utan att spy. Förlåt om jag skriver saker ni tycker är äckligt, men då får ni bara inte läsa. Usch.. Känner mig så hemsk. Jaja, tänkte bara skriva lite. Skriver mer sen, puss ♥


RSS 2.0