That's so interesting

Har inte så mycket att säga om dagen.. Efter att ha varit med Jonathan igår så mötte jag Prill runt 00.00 tiden och så gick vi hem till mig efter ett tag. Det blev nästan sängen dirrm0de, var så jävla slut! Imorse vaknade jag iaf upp bredvid en glad Prill. Gick ner och käkade frulle, duschade, fixade oss och allt det där tjejer gör på morgonen. Tog en buss till centrum vid två och hade konfirmationsträff klockan tre. Det var faktiskt helt okej, umgicks med lite olika personer. Efter det gick jag, Nathalie, Sofie och Simon till Golden och käkade. Tog en buss hem vid åtta och ja.. Finns det något mer att säga?

Resten av kvällen har jag bara tagit det lungt och kollat på film med mina folks och min syster som förresten har kommit hem nu för att stanna över sommaren! ♥

Nu ska jag sova, ska orka upp imorgon också.. Godnatt sötnosar! Förresten, jag klarade uppkörningen! Wiiiiiiiiiie jag är så glad!!!!!!


Supernatural


Worth dying for

http://thingsthatmakeyouhorny.tumblr.com



Dirtytalk

Heybaaaaaabes! jag bloggar ju verkligen aldrig.. Men jag glömmer ju nästan! Inte bra, det får vi försöka ändra på! Eller hur sötnosar? Ikväll var det tänkt att jag skulle vara hemma hela kvällen och försöka plugga lite teori, har uppkörning i trafiken med moppen imorgon.. Är jävligt nervös, menmen. Men så blev det självklart inte, klarar inte av att bara sitta hemma en hel kväll. Så jag tog moppen ner till stranden med Linnea och Flow och bara satt där ett tag, sen åkte vi hem till mig och myste framför en film. "Human trafficking" hette den tror jag, filmtips!!!!!! Jätte sorglig men jätte bra film. Kvällen imorgon kommer spenderas med Jonathan hemma hos honom, myyyys ♥

För övrigt så åker jag till Grekland om exakt en vecka. Är gaaaaaaaaalet taggad, en jävla massa värme, sol och bad! Åh, kan knappt vänta.. Två hela veckor. Fyyyy vad härligt. Kommer hem 2 dagar innan min pojkväns födelsedag, timat eller?


Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen. Eller jag ligger redan i sängen, men jag ska stänga ner datorn.. Om ett tag! Ska upp halv sju imorgon, wiiihoooo.. Nej, men vi hörs säkert imorgon! Stay tuned babys. Sov gott!


Try honesty

1. When a person bites your ear lobe.
3. Neck kisses.
80. Being pulled closer during a kiss.
513. Feeling the moans build in the back of their throats.
560. The feeling of your head against his chest.


SORRY RÅ

Min blogglust går i vågor, det gör den alltid. Egentligen så strävar man ju en del efter att få så många besökare som möjligt när man bloggar, men jag kommer ju aldrig få stabil statistik om jag bara bloggar vissa dagar.. Jaja, vi får se hur det blir med min älskade blogg!

Idag är det torsdag och veckan har gått rätt fort ändå, bara att det har känts som fredan hela dagen. Efter skolan idag gick jag hem till min baby och därifrån åte vi in till Täby och kollade på bio, Pirates of the caribbean blev det och den var aaaaaawesome. Jävligt lång dock så ont i röven fick man men det var fan värt det! Imorgonkväll ska jag käka på restaurang med mina älskade tjejer, vi får se vilken det blir! Ska försöka uppdatera imorgon men det är tveksamt att jag hinner.. Vi får la se! Sov gott hörni!


HOT STUFF

Thingsthatturnyouon.com blev lame.. De uppdaterar aldrig.
Så jag letade upp en ny sida åt er babes!
Thingsthatmakeyouhorny.tumblr.com

Fortsätter med det här dagligen. En per dag,
men det får bli ett undantag idag! ;)



Piknick!

Update: Det blev inget stek med sololja idag.. Tog en sväng till stranden med moppen för att fördröja tiden lite, sen åkte jag hem och gick ut med min hund och sen gick jag och mötte Prill! Vi gick hem till mig, tog med oss en massa mys ner till ett mysigt ställe nere vid vattnet och låg där ett bra tag. Käkade lite, solade lite och skrattade en hel del. Rätt skön brud den där Prill!

You got it WHOOP

(Skulle publicerats vid 14.00 tiden)

Åååååh, slutade tidigt idag eftersom vi var och simmade med klassen. Eller aa, alla förutom jag och Nathalie som låg och stekte på ett berg. Rätt schysst! Alltså vädret?! Riktig jäääävla sommar! Så nu ska jag inte ligga inne och sunka, nu blir det ut på altanen med sololjan och löka satan!



Bara för Emelie Persson!

Hej sötnosar! Kom just in efter att ha varit ute en sväng med Flow. Idag har jag varit i skolan hela dagen, haft ett NO prov och lite sånt. Det gick helt okej, kunde gått bättre och kunde gått sämre. Jaja, en gång är ingen gång!

Jag slutade lite tidigare än alla andra idag pga att jag skulle in till centrum för att ta min sista Gardasil spruta, mot livmoderhalscancer. Det gjorde jävligt ont säger jag bara. Skönt att alla är tagna nu iallafall! Efter det tog jag bussen hem till Jonathan där han och Victor var. Vi stog ute ett tag och sen gick vi in och kollade på Bert hahaha.. Så go, han den där Bert! Jaja, efter ett tag kom Emil dit också. Vi dega framför tvn ett tag och sen gick jag upp och myste med Jonathan och de andra drog. Tog en buss hem vid sju och käkade, sen mötte jag Flow as usual.

Har som sagt redan planer för helgen, vilket känns skönt på ett sätt. Tror jag ska mysa hos en kompis med några andra tjejer på fredag, grillkväll och bada i jacuzzi? Ganska schysst! Ååååååh, skoldagarna äter upp mig inifrån.. Jag orkar knappt mer. Ser inte fram emot att gå till skolan på samma sätt som jag gjorde förut utav vissa anledningar. KNAS I FÖRORTEN GRABBAR, nu ska jag sova! Godnatt babes!


Bloggtorka

Har tappat bloggsuget.. Men förhoppningsvis kommer det tillbaks snart. Mina dagar ser ganska likadana ut. Skolan, en del plugg, umgås med vänner och min pojkvän.. Njuter utav början av sommaren! Idag låg jag och solade vid kanalen i Åkersberga med Nathalie och Prill, helt jävla underbart. 20 grader eller vad var det? Och det ska bli ännu varmare imorgon.. Åh, liiiiivet! Längtar redan tills i helgen. Ska umgås med världens bästa människor. Älskar att ha saker planerat! Nu ska jag krypa ner under täcket och plugga lite till på mitt NO prov som jag har imorgon. Godnatt kära bloggläsare! ♥


Things that turn you on

 


Where the story ends

Hellooooo, nu är jag hemma! Har varit en jävligt jobbig dag i skolan idag.. Började 8.15 och slutade 15.30, så segt.. Efter skolan gick jag iaf hem till Jonathan på direkten och myste med han i några timmar. Vi pluggade lite, kollade på någon sjuk skräckis och ja, gosade! Hatar ordet så var tvungen att skriva det. Hehe, men nu ska jag fortsätta med pluggandet och sen skriva min önskelista! Det är två månader kvar till jag fyller år men ändå! Tror jag går ut med min hund lite senare också, klarar knappt av att sitta inne en hel kväll längre. Men nu ska jag sluta babbla och göra lite nytta. Vi hörs senare! Slänger in ett inlägg till om två minuter också. Puss!


Norrland 2009 var fantastiskt. Norrland 2010 var bättre.
Norrland 2011 kommer att bli bäst! ♥

TEST


Namn: Maria Nordqvist
Piercingar: Naveln, öronen om de räknas?
Tatueringar: Ingen, men om ett par år så!
Längd: 1,66 stolta cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Bloooond
Är du kär i någon: Absolut
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland, ibland inte.
Tänker du på självmord: No
Tycker andra att du är attraktiv: Kolla med dom
Dricker du alkohol: Geeerej
Använder du droger: Godis är en drog
Röker du: Neje
Vilket shampoo använder du: Det som står framme
Vilken parfym använder du: Skiftar mellan DKNY det rosa äpplet & Escada
Vad är du rädd för: Mörker, ensamhet, att bli lämnad själv
Gillar du att tvätta: Ärligt talat så har jag bara testat 1 gång i hela mitt liv, och det
var väl inte såååå hemskt
Gillar du Berg-och-Dalbana: JAAAAAAA

SENASTE..
Film du hyrde: Hm.. Minns inte
Film du köpte: Ingen aning
Låten du lyssnade på: Stay with me - Ironik ft. Ny
Låten du hade på hjärnan:
Personen du ringde: Prill
Tv program du tittade på: Mamma byter bo tiep
Personen du tänkte på: Jonathan

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: Oja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Jaaaaa
Varit i slagsmål: Njaaeee..
Blivit arresterad: No!

ANTAL..
Gånger du varit kär: 2 eller 3.. 2
Gånger ditt hjärta brustit: 2 som jag kan minnas
Hjärtan som brustit på grund av dig: Jag vet inte..
Tjejer du kysst: Vi skippar den här va
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Har det ens varit det?
Ärr du har på kroppen: Ett par

SENASTE..
Bok du läste: Go ask Alice
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Det var väl för någonting med konfirmationen
Personen du fick sms av: Älskling
Gången hela din familj åt middag tillsammans: När min sister var hemma,
för några dagar sedan?
Saken du köpte: En tröja igår
Personen du kysste: Min älskling
Personen du kramade: Emelie

Vad har du gjort idag: Inlägget under
Var det kul: Jaaadå!
Hur tidigt stiger du upp: Runt halv sju på vardagar, runt 2 på helger
Gillar du att slåss: Vilken jävla fråga
Vad ska du göra idag: Sova
Är du seriös: På halvtid!
Vad är du allergisk mot: Pollen
Var har du ont: Armen, ligger helt mongo
Använder du hårspray: Till och från
Kan du stå på händer: Nä verkligen inte
Favorit serie: How I met your mother

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck..?
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Nä fy fyyy fyyyyy fan
Är du glad nu: Absolut!
Var du glad igår: Jajemen!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Det tror jag inte.. ?
Vad dansar du till: Allt möjligt, det som spelas liksom!
Stockholm är: Underbart
Göteborg är: Överskattat, men soft!
Kan du sjunga: Alla KAN sjunga, men fan inte bra!
Mer värt än guld: Min familj & mina 5 närmaste ♥
Spaghetti eller makaroner: Makaroner lätt
Ett land jag helst vill besöka: New York

Things that turn you on

Man blir ju förjävla tänd på piercings. Eller iallafall jag. Har turen att min pojkvän har tungpiercing, vilket är hur mysigt som helst. När den klickar mot tänderna när man kysser varandra och ååååh! Har insett hur lame det är att hångla med någon utan tungpiercing nu. Det blir jävligt krångligt ibland, men vet ni? Den går att ta ut för stunden om man känner för det!


We wont back down



Hej baby's! Skriver ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. De dagarna man känner för att blogga finns det självklart en massa annat som ska göras före det, men nu tar jag det här före!

Idag kom jag till skolan vid nio, fast vi började egentligen tio fick jag reda på då.. Roligt att någon berättar det för mig! Det uppskattas vänner! Nejdå det var helt okej ändå. Efter skolan tog jag bussen hem till Emelie där vi var i några minuter innan vi gick ut igen. Vi gick till Tommys och käkade och bara pratade om allt vi missat då vi inte har träffats. Lika mysigt som vanligt! När vi kom hem till henne igen så satte vi på en film och båda somnade lite halvt efter ett tag. Tog en buss hem runt sju och käkade, kollade på tv med mamma och gick ut en sväng efter det.

Imorgon ska jag träffa Jonathan, han ska hjälpa mig att plugga faktiskt! Vi får väl se hur det går haha.. Wellwell det löser sig. Men NU ska jag hoppa in i duschen, sen blir det ett eller två inlägg till innan jag ska sova! Pussssss ♥

Kissing all over

Things that turn you on -

kör en för varje dag från och med efter det här inlägget,

alltså ännu en till thing that turn me on imorgon!

 


Stay with me

Jag vet inte vart jag ska börja, eller över huvud taget hur jag ska kunna skriva en text för att försöka få fram känslor. De här känslorna är så mycket mer än bara ord. Det är kärlek. Kärlek till den personen som fyller alla mina tomrum, den enda personen som går att ta för givet, den personen som fått mig att må konstant bra i snart 2 månader.

Jag har alltid varit kräsen när det gäller killar. Jag kan helt ärligt säga att det finns 2 personer i hela världen som har fått mig att känna mig såhär säker, och det är inte få personer som jag intalat mig själv att jag tycker om. Jag är på ett sätt rädd för förhållanden, i och med att det nästan alltid är någonting som inte riktigt stämmer för mig. Jag ger mig in i ett förhållande som jag tror kommer hålla, för att jag tror att jag tycker om den personen. Allt det här med kärlek har gjort mig blind så många gånger förut. Det har inte varit själva personen jag har varit kär i, utan i kärleken. Känslan av att alltid ha någon vid sidan om, bortsett från vänner och familj. Jag antar att det även har haft någonting med bekräftelse att göra. Bekräftelse på att jag duger för någon.

Med Jonathan har jag aldrig kännt någon tvivel. Jag blir glad bara av att höra hans namn, jag saknar honom varenda sekund jag inte är med han. Att ligga på hans bröst och höra hans hjärtslag kan göra min dag. Han kan göra mina mörkaste dagar ljusa bara genom att existera. När han kysser mig står hela världen still. Jag har aldrig tyckt om någon på det här sättet. Jag vet inte vad det är, men med han är allt så jävla perfekt. Han gör mig lycklig helt enkelt. Tack för det.


RSS 2.0