When I'm gone


Have you ever loved someone so much, you would give an arm for? Not the expression, no, literally give an arm for? When they know they're your heart, and you know you were their armour. And you will destroy anyone who would try to harm him. But what happens when karma, turns right around and bites you? And everything you stand for, turns on you to spite you?


Shut up and enjoy the music

Escape the fate - On to the next one

Gammal men funkar fortfarande. Enjoy

 


Hola bloggen! Är hemma med Prillis nu efter en mysig utekväll. Har varit nere vid stranden med lite mysigt folk, umgåtts och socialicerat mig! Ett nytt ord jag lagt till i mitt aktiva ordförråd. Socialicera. Låter så.. Smart. Vi badade med en jävla massa sköna killar och tjejer, det blev faktiskt något av den här kvällen trots allt!

För övrigt har dagen varit chill, fy helvete vilket skönt väder. Åkte först till solberga med brudarna och åkte sedan hem till mig med alla för att bada i min pool, så det gjorde vi. Gryyyyyyyymt. Vad mer ska jag säga? Imorgon ska jag på bio med min underbara Julia. Fast först till tandläkaren och sedan till stan. Vi höööörs babes, ska socialicera mig med Prill nu. Sleep tight! ♥

Music will take you high


Från och med du

Bor hos Flow hela helgen från och med nu, imorgon bär det av till Nässlingen för att tälta där med Prill och Flow.. Yäääääääs, midsommar baby!

 


True story


Självklart ska jag berätta om hur jag och Jonathan gick från att vara nära vänner till att bli tillsammans. Så var det alltså, vi har varit nära vänner i flera år innan det här hände. När jag tänker efter nu i efterhand så känns det som att det i stort sätt alltid har känts någonting när jag umgåtts med Jonathan. Men samtidigt så är det så att om du hade frågat mig i Januari eller Februari det här året ifall jag trodde att det någonsin skulle bli något mer mellan oss två, så skulle jag aldrig ha sagt ja. Jag hade inte ens tänkt tanken på att det skulle kunna bli något mer mellan oss, tills den dagen han berättade för mig exakt hur han kände. Jag vet inte riktigt varför det var något som inte ens fanns i mitt huvud förän då. Han har som alltid varit som en bästavän, och jag har aldrig trott att det är möjligt att bli kär i sin bästavän.

Det var på alla hjärtans dag i år. Jag hade umgåtts med Jonathan ganska mycket de senaste veckorna innan det, men inte märkt något speciellt. Iallafall, han berättade för mig att han hade känslor för mig som mer än en vän. Exakt vad han skrev kan få förbli privat. Jag blev obeskrivligt chockad och som stum. Jag hade inte fattat någonting. Allt kom så plötsligt. Men jag berättade för honom hur det kändes för mig, att jag inte kunde tänka mig att vi skulle kunna ha det bättre som mer än vänner. Att jag aldrig någonsin ville förlora han som vän. Men det ena ledde till det andra och en månad efter att han hade berättat så började det bli mer mellan oss. Jag har nog aldrig kännt mig så lycklig och lika nykär som då. Det var och är helt sjukt. Vi blev "officiellt" tillsammans den 5/4 och vi har nu ungefär varit tillsammans i två och en halv månad.

Det känns sjukt. Jag får ångest och panik utav tanken på att leva utan Jonathan. Jag är så himla kär, det är det ända jag får fram. Jag tycker mycket om hans familj, han är den finaste som finns och det här känns FÖR bra för att vara sant. ♥

Don't forget me



Forever alone

Hallååååååå! Ligger just nu i min säng med en sovande Nathalie bredvid mig. Så härlig, ligger och pratar med henne men upptäcker efter ett tag att hon sover. Forever alone. Det har varit en mysig kväll med härliga personer. Var först med Jonathan i några timmar, och resten av kvällen har jag varit bere vid badet med tjejerna och så kom Karen och Samuel dit och umgicks med oss. Chaaaarmiga killar det där! Vi krubbade chips och choklad, det blir ju nästan inte bättre.

Denna midsommar kommer spenderas på en ö med Flow och Prill.. Wihooooo, är astaggad. Peppppppppppp!


För cirkus ett år sedan, den här sommaren var fan grym. Olika trips med vänner till olika ställen som Norrland, Sandhamn och Göteborg. Sommarkärlek, nya vänner, nya minnen. Den här sommaren ska bli ännu bättre.

Every move is magic


You're from a whole other world,
a different dimention.
You open my eyes,
and im ready to go, lead me into the light.

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love, and fill me with your poison,
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim, ready for abduction.
Boy, you're an alien, your touch so far away.
It's supernatural, extraterrestrial.


You're so super sonic.
Wanna feel your powers, stumb me with your lasers.
Your kiss is cosmic, every move is magic.

 



LINNEA HÄÄÄÄR !

hej alla marias bloggläsare ! just nu är jag hos maria och vi ska nu röra oss utåt ;) hon sitter här och säger att hon älskar mig mest av alla ocg att jag är underbar så tack maria ! du ä helt okej vän :) pussssssarrrrrrr <3

21/6

Heeeeeje bloggen. Är hemma nu, har käkat och bara degat ett tag. Idag har jag och Flow städat igenom nästan hela min båt för pengar. Fyyyfan vad jobbigt, men det är väl värt det. Pengar behövs alltid! Efter det åkte vi till centrum för att fixa lite grejor.

Gårkvällen spenderades hos min underbara pojkvän som fyllde 17, lika mysigt som alltid. Bra flickvän är jag också som glömde ge honom hans present.. Haha fy, han ska få den nästa gång vi träffas iaf. Snart fyller jaaaaag år också! Wiho. Ziggy Marley, schyyyyysst! Wellwell, nu ska jag städa mitt rum och sen träffa Linnea en stund. Smell you later!

Grattis i efterskott älskling

Oups

Babys! Jag har inte bloggat på åååååår, men anledningen är att jag varit i Grekland i två veckor och kom hem igår! Har inte tänkt på att berätta det, hoppas ni förlåter mig för det ;) Det var förresten jätte kul i Grekland, har solat och badat galet mycket. Bilder kommer antingen ikväll eller imorgon!

Direkt efter jag kommit hem runt 16.00 på eftermiddagen fick jag skjuts hem till Jonathan och myste med han ett tag. Fyyyy helvete vad mycket jag har saknat honom. Vid sex tiden skjutsade hans bror mig till centrum där jag mötte upp brudarna, åt middag på Golden och åkte efter det hem till Emelia. Det var jätte mysigt, har verkligen längtat efter såna kvällar när jag varit borta! Sov kvar där också.

Ikväll ska jag börja med att åka hem till Nathalie med några och jag vet inte exakt vad vi ska göra, det får vi se. Men jag hör av mig! Tjo ♥


RSS 2.0