Random

Ladda upp en bild på:

Dig själv för ett år sedan


Dig och ett ex


Den senaste bilden tagen med din webb


Dig och någon/några familjemedlemmar


Dig i en annan hårfärg


Dig utomlands


Dig och din bästa vän av motsatt kön


Dig och en vän i somras

FREEDOM





Bara för att

Hej bois! Shit vad jag är snäll mot er som bloggar över huvud taget, för jag är verkligen inte ett dugg sugen. Jaja! Veckan hittils har inte varit speciellt spännande. Träffade Emil i måndags, han hämtade mig i centrum och så åkte vi hem till honom och kollade på två filmer. Åkte ner till centrum igen senare på kvällen och käkade sushi. I tisdags och idag har jag varit på gudtjänst och idag även SKUM, alltid lika trevligt! I kyrkan känner jag mig verkligen som hemma at the moment, alla är sig själva där och det känns som att man lär känna nya personer varenda gång man är där. Mina ledare tycker att jag borde bli ungdomsledare nästa sommar för konfirmationsgrupper och så, det kan vara jätteroligt men vi får se hur det blir med den saken.

Resten av veckan får vi se vad som händer. Helgen är halvt planerad med lite spex och lite mamma, vi ska nog hitta på något roligt om det blir som vi tänkt. Nu ska jag duscha och sedan lägga mig under mitt varma täcke, helt själv. Standard. Men idag bryr jag mig faktiskt inte för jag är så sjukt jäkla trött. Ha det bra, vi hörs! Godnatt!


SKRILLEX

21/11 2011
Biljett fixad! Är det såhär det känns att vara riktigt jävla lycklig?



Forever alone

Boys! Idag slutade vi klockan ett, då drog jag och Nathalie till (hör och häpna) biblioteket och pluggade! Ajjemen, plugg blev det också, och JA jag är också chockad. Och lite stolt kanske... Trodde att jag hade glömt bort hur man pluggade efter sommaren, men kolla! Det går bra nu!

Efter att ha suttit där i några timmar så mötte vi Wille. Vi gled runt i centrum lite, hängde liksom. Sånt där som vi är rätt bra på. Efter det så åkte kärleksparet hem till Wille och jag... Ja, jag åkte väl hemåt. Fyfan vad jag är ensam! Nu ska jag kolla på Idol med madre och padre för dom älskar mig iallafall. Oftast. Hörs


Sommaaaaaaaaar!

Where the story ends

Girls fall in love with what they hear and boys fall in love with what
they see. That's why girls wear make up, and boys lie.


Jag är en soldat för dig

(Btw, Daniel Adams Ray var siiiiick)


Tidsfördriv



VEM


Vem är i rummet med dig? Förevigt ensam
Vem fick du senaste sms av? Samuel
Vem tänker du på nu? Mig själv
Vem pratade du senast i telefon med? Samuel
Vems hus var du senast i? Simons
Vem önskar du var med dig nu? Alla mina närmaste
Vem är din favoritsläkting? Mina kusiner - Josefine Cissi och Julia. Tycker jättemycket om alla, men de har jag absolut bäst kontakt med utanför vår "lilla" familj!

 

VAR


Var är din mobiltelefon? Bredvid mig
Var handlar du mest? Salt, H&M?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Köpt någonstans i Afrika faktiskt
Var åkte du senast bil? Hem? Minns inte

 

VAD


Vad åt du senast? Fil & flingor
Vad drack du senast? Saft
Vad är det för färg på dina byxor? Har inga byxor hihi
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina jeans som ligger på golvet
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? På kläder är det brunt, vitt och svart. Tråkmåns!
Vilken film såg du senast? Oceans
Vad hör du just nu? Musik, Skrillex - First of the year

 

HAR DU NÅGONSIN


Sovit i någon annans säng? Menjaaaa
Hånglat på en bio? Jajemen
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Haha si
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Haha "näe"
Målat om ditt rum? Yes!
Dansat framför en spegel? Varje dag
Fått hicka? Hela tiiiiiiin
Dumpat någon? Jaaaa
Stulit pengar från en kompis? Åh nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Taxi =)
Varit i slagsmål? Njaaee
Smugit ur ditt hus? Yes sir
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Mm
Hånglat med en främling? Jaaarå
Älskar eller saknar någon nu? Varenda dag


I love you

Throughout life you will meet one person who is unlike any other. You could talk to this person for hours and never get bored, you could tell them things and they won't judge you. This person is your soulmate, your best friend. Don't ever let them go.



Boys


Kallas skitsnygg.

TJENAAAAAAA! Dagen har varit en rätt vanlig onsdag. Gudstjänst, skum, Täby, skola och lite sånt. Inga konstigheter alls! Imorgon blir det Daniel Adams Ray på grönan med lite tjejor och killar, hoppas det blir lika bra som väntat! Nu ska jag återvända till mina vänner Wille och Henke på skype. Vi höres när jag har någonting roligare att informera er om. Pusspusspuss!

I am your destiny


Ahmen ni vet..

Hola! Har inte skrivit sen i lördags förmiddag så jag tänkte uppdatera lite snabbt nu innan jag ska dejta kudden. I lördags firade vi som sagt Line, det blev sådär härligt spårat som det ska vara när man fyller år. Mer detaljer ska jag inte gå in på idag! Annars har det väl inte hänt något speciellt, bortsett från att jag börjar komma igång med träningen igen och det känns så satans skönt. Blir automatiskt mycket piggare och när man frossat en hel sommar utan att träna ett dugg, så märks resultat fort! Inte än, men det kommer! ;)

Den här veckan slutar vi senast 12 varenda dag så det känns som att vi har helg hela veckan. Idag efter skolan åkte jag och Nathalie hem till mig och åt lunch, sedan till UMO, vidare hem till Nathalie för att titta på film och MITT I FILMTITTANDET kommer Flow hem till Nathalie med en chipspåse! Vilken jävla tjej det där!!!! Iallafall, och till slut hamnade vi i kyrkan för att gå på ännu en gudstjänst. När jag kom hem surprisade mamma mig med donken vilket inte var helt fel! Det var väl min dag kortfattat, mer orkar jag inte skriva för tillfället.

GOD NATT KÄRA LÄSARE ♥
(Ursäkta mig för ett virrigt inlägg, men det är just vad jag är idag. Virrig)


Today today today today today today today today

Teenage crime

Kvällen spenderas förmodligen hos Line som fyller 15 år idag. Grattis tjejen!
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag kommer vara upptagen hela dagen,
så just nu är jag nog i stan med Flow och hennes mamma, eller påväg till Line.. ?
Hur som helst, dååååå kör vi!


Apornas planet

Heybabes! Är riktigt jävla glad idag, så kvällen kommer säkert bli hur bra som hest även fast min hals håller på att gå i tusen bitar haha! Tänkte bara berätta lite om gårkvällen, sen ska jag ringa runt lite och fixa mig färdigt.

Jag var på bio igår med mina kära vänner Wille och Nathalie, hade en riktigt mysig kväll och det var skönt att ta det lugnt för en gångs skull. Vi såg på "Apornas planet" som handlade om några vetenskapsmän som i flera år hållt på med ett botemedel för Altzheimers, och som till slut lyckades. De testade medicinen på apor först, och när den visade sig fungera så testade en kille på sin pappa som led utav det. Det gick bra men efter några år så kom sjukdomen tillbaks och blev ännu värre. Det visade sig också att botemedlet gjorde aporna riktigt smarta, för smarta till slut. Det slutade spännande, men mer tänker jag inte berätta! Den låter kanske inte så bra och rätt otrolig, men den är helt klart värd att se. Tips!



Hur som helst, tack älsklingar för att ni gör mig så himla glad även de dagar jag känner mig nere.
Ni är grymma!

12 FAKTA

1. Jag har varit lyckligt kär en enda gång av x antal förhållanden, och det varade nästan hela den här sommaren.
2. Jag tål allt förutom ananas, men jag klarar inte av blodpudding, lakrits, tomat, ketchup (!!!) och jag har just lärt mig att äta ost.
3. Många ser mig som ett riktigt fetto för att jag är hungrig konstant och älskar mat över huvud taget. Men det är en sida av mig och älskar folk mig, då älskar dom det! ;)
4. Jag har gått till psykolog i cirkus ett halvår för ungefär 3 år sedan, och det är det jag siktar på att bli när jag blir äldre!
5. Jag har två storesystrar, Elin och Linda. Ingen utav dem bor hemma, Elin är 17 och Linda är 34. Världens bästa dessutom!
6. Jag har lätt för att falla för charm, men svårt för att fastna vid folk.
7. Jag går sista året i grundskolan i Skärgårdsstadsskolan som ligger här ute på vischan.
8. Jag tål inte när folk rör vid min hals eller nacke. Jag litar inte ens på mig själv vid det området. Det är bara en riktigt obehaglig känsla jag får varje gång någon kommer nära min hals med händerna. Pussar på halsen är däremot det bästa som finns!
9. Jag tycker att utstrålning är det vackraste som finns, oberoende på hur runt ansikte man har, vilken storlek man har, hur onöjd man är med sina tänder osvosv. Du blir automatiskt mycket mer lysande och uppmärksammad när du sträcker på ryggen, ler naturligt och tänker att hela världen kretsar runt dig vissa stunder! Egoboost!
10. Jag är en väldigt glad och social människa som lärt mig att vara mig själv i alla stunder, vilka jag än är med och vart jag än är. Får ofta höra att jag alltid ser så glad ut och är så sprallig, det gör mig så glad!
11. Jag får höra många gånger om dagen hur virrig och glömsk jag är, vilket jag kan förstå! Mitt lokalsinne.. Nej, jag har inget lokalsinne. Och mitt minne är som en guldfisks. Jag glömmer alltid bort saker hur ofta än människor påminner mig, och jag tappar bort en jäkla massa saker hela tiden. Kreditkort, jackor, Ipod, legetimation, västar, nycklar, mobil och en massa mer har jag lyckats slarva bort fleeera gånger.
12. Jag älskar mina vänner och tror att jag kan ha världens bästa. Alla är så olika på alla sätt men ändå så har vi tjejer hållt ihop sen en lång tid tillbaka. Utan dem hade jag absolut inte varit den jag är idag. Ni gör mig brudar!
13.
Sist, men fan inte minst.. Kungafamiljen i mitt hjärta förevigt ♥


Maria Nordqvist i ett nötskal. Blond femtonårig tjej i sina bästa år!

10/9-11

People should fall in love with their eyes closed.
301409_216716265052701_151570281567300_584060_4639953_n_large

Byebye råttfärgat hår!

Yesyesyes, imorgon blir mitt äckliga hår blondare igen! Har varit tvungen att vänta med att slinga hela sommaren, i och med att det skulle blivit missfärgat efteråt när jag badade så mycket i klor osv. Så nu är min utväxt riktigt jävla hemsk. Men imorgon ska jag till frisören och göra något utav min råttfärgade utväxt och mitt mellanblonda hår. Jag tycker själv inte alls om mellanfärger, utan enligt mig ska det antingen vara ljusblondt, rött eller mörkbrunt/svart. Så jag ska lägga i lite slingor till och hoppas på att håret icke ramlar av eller blir gult. Jaja, det återstår att se! Resultat kommer imorgon!


(Drömmeeeeeeeeen)

Friend like you

Det finns så mycket jag skulle vilja tacka dig för, men det går inte att sätta ord på hur högt

jag värdesätter dig. Du är världsbäst och jag behöver dig, alltid. Tack för exakt allt hjärtat!


Set me off like dynamite

Hej sötnosar! Nu ska jag alldeles strax dra mig mot gymmet, ska träna med Prill och Emelia ett tag och sedan kommer jag hem och käkar med mina folks. Ska bli så galet skönt att komma igång med träningen igen, det behövs verkligen.

Gårkvällen spenderades hos Andreas, en kille som fyllde 17 så vi firade honom där hela kvällen! Det var riktigt kul, bra häng liksom! Han bodde nära Nathalie där jag skulle sova också, så det var skönt. Träffade en massa som jag inte träffat på hur länge som helst dessutom, och det är alltid kul!

Hur som helst, vi hörs senare för nu ska jag till bussen!
Ciao


FACE DOWN



Att överleva

KOMMENTAR:
Du verkar må så bra fast du och jonathan har gjort slut? Hur hanterar du det? Det kan inte ha varit lätt och jag förstår om du inte vill prata om det eller skriva det på internet. Men det skulle vara intressant att veta, du verkade så kär i honom!

SVAR:
Du har helt rätt. Jag mår bra. Bättre än någonsin kanske, till och med. Inte för att han var en dålig pojkvän, absolut inte. Han har verkligen varit drömkillen för mig. Men tyvärr räcker inte det alltid. Någonting hände, och vi båda vet vad. Men trots det fel jag gjorde förlät han mig. Men efter det har det inte varit samma sak, inte samma sug efter att träffas och hitta på saker. Jag tror att vi båda mår så jävla mycket bättre av att inte vara tillsammans, trots att det är svårt vissa gånger. Klart jag saknar honom. Vi delar en massa fina minnen tillsammans. Men de känslorna jag hade då är näst intill döda, vilket gör att jag ler när jag tänker på allt vi gjort tillsammans, inte gråter. Det här känns som en helt ny start.

Nu är det inte så svårt för mig att inte tänka på alltihop och bryta ihop, i och med att jag har lärt mig att se saker från den ljusa sidan. Och hörni, det finns ALLTID en ljus sida, hur mörkt det än känns. Men tro mig, första gången han dumpade mig funderade jag på allt det där man absolut inte ska tänka tanken på. Jag var helt förkrossad, inte ens min egen mamma kunde trösta mig. Jag sov i hans kläder jag fortfarande hade kvar, varenda morgon när jag vaknade och insåg att jag var själv bröt jag ihop helt och hållet. Jag inbillade mig själv att jag inte visste hur jag skulle leva utan honom. Jag kände mig som den olyckligaste på jorden. På ett sätt jag aldrig kännt förut, trots att jag haft riktigt svåra perioder. Hur jag hanterade den smärtan, det gjorde jag helt enkelt genom att försöka tänka på annat, som många andra. Så fort jag var med folk jag mår bra med, som konstant påminde mig om hur mycket mer jag förtjänar, då kändes det lite lite bättre för varenda dag. För det var först då jag insåg att med vänner som mina, behöver man ingen pojkvän. Jag har allt man kan önska sig. Jag lyssnar på låtar som påminner mig om att jag bara är 15 år. Jag kommer förmodligen gå igenom detta igen, med en annan kille. Men det kommer vara lättare, för nu vet jag att jag överlever. Man lär sig något varenda gång. En sak som jag verkligen uppskattar är allt stöd från mina fina vänner. Tvekar på om jag skulle ha kommit såhär långt utan dem. Alla mina vänner har varit ett stort stöd för mig bara genom att finnas där. Men jag skulle speciellt vilja tacka Nathalie och Teo, för att ni har fått mig att återfå tron på lycka. Allt ni sagt har jag värdesatt till max, och tagit åt mig av. Ni är riktigt jävla bra.

Att mitt och Jonathans förhållande dessutom gjorde mig riktigt deprimerad vissa gånger gjorde det lite lättare. Jag hade saker jag kunde tänka på som gjorde mig mer arg än ledsen. Hur som helst, att komma över någon som man verkligen har älskat på riktigt, det är aldrig lätt. Är det lätt, då har du kanske aldrig älskat den personen. Det tar olika lång tid för alla människor, killar som tjejer. Men du överlever. Det gör du alltid. Ni tänker säkert "Du har knappast kommit över Jonathan, för då skulle du inte lägga ner så mycket tid på att skriva enbart om honom", men tro mig, det skulle jag visst. För jag bryr mig. Det är klart jag bryr mig om Jonathan. Han har betytt så mycket för mig i så många år. Och det släpper jag inte. Jag tycker fortfarande mycket om honom, bara inte på samma sätt som jag skulle sagt att jag gjorde för en månad sen. Att skriva är dessutom min största tröst. Jag har börjat min morgon på ett riktigt bra sätt nu, att skriva av mig på min älskade blogg.

Hur som helst, tänk såhär: Hur gammal är du, 15, 16? Du har knappt påbörjat ditt liv. Du skulle förmodligen inte gifta dig med killen. Du har hela livet på dig att finna riktig kärlek. Hur stor är risken att det skulle vara just han? Du kommer alltid kunna hitta någon som du tycker är så grymt mycket bättre än han, fast det känns omöjligt nu. Alltid.

 

Kom igen, lev ditt liv precis som du vill. Du klarar allt. Gör någonting av ungdomen och gör det nu! Slösa ingen tid på att ligga inne och gråta över en pojkvän eller flickvän. För tro mig, det hjälper dig inte på traven. Gör allt för att försöka glömma allt bara en liten stund. Ha kul med dina nära och kära, gör sånt som ni är bäst på. När du har lyckats med det, då har du kommit en lång bit på vägen! Jag klarade det, och då vet jag att vem som helst kan klara det. Du som läser det här nu, var stark och låt ingen trycka ner dig, någonsin. Personen som inte vill ha dig eller behandlar dig dåligt, är så gaaalet inte värd dig! Be strong!!! ♥

 

Lyckligare än någonsin. Det är jag säker på.


RSS 2.0