Hos världens bästa!

Fint inlägg här nedanför Mackan. Du önskar att det var jag som skrev det va?           
    
Sitter i Julias säng framför datorn och facebookar och sånt. Myspys. Igårkväll var det riktigt segt, vi var vid maggan hela kvällen med några kompisar och käkade godis, men det var mysigt. Kvällar slutar ALLTID vid maggan, spelar ingen roll om man är åt helvete eller på andra siden jorden. I slutet av kvällen sitter man vid maggan planen och hänger. Tufft va? Åkersberga asssssssssssså.           
 
Vi ska alldeles strax hem till världens bästa William Dahmm! Skriver när jag är hemma. Puss
 


Lista


Tagen från http://nathalieveronica.blogg.se

Har du någonsin?
Rökt (-)
Druckit alkohol (x)
Varit full (-)
Hånglat (x)
Haft sex (-)
Suttit på ett tak (x)
Saknat ett ex (x)
Hatat ett ex (x)
Varit kär (x)
Hoppat bungyjump ( )
Hoppat fallskärm ( )
Dykt i exotiskt vatten (x)
Varit rädd (x)
Velat begå självmord ( )
Varit lycklig (x)
Playat någon (x)
Blivit playad (x)
Dumpat någon (x)
Blivit dumpad (x)
Varit naken utomhus ( )
Hånglat med din bästavän (x)
Hånglat med en främling (x)
Hånglat med fler än 2 på samma kväll ( )
Varit fjortis (x)
Tröttnat på den här listan ( )
Gjort klart listan (x)

Visst är det vackert?


Jag klarar allt

Godmorgon allihop. Satt uppe sent inatt, tänkte.. På allt. På ifall den här skiten är värd den energi jag lägger ner på den. Kom fram till vissa saker också, tog beslut. Jag kan få så mycket bättre, varför tar jag inte den chansen? Det är ju bara jag som måste ha viljan, för kraften har jag alltid. Kollade mig i spegeln flera gånger om, såg hur svag jag blivit utav det här helvetet. Och jag skämdes, för det är inte jag. Jag har tagit mig upp efter varje fall och det är det jag tänker börja med nu. Ta tag i saker, lösa det och allt med ett leende på läpparna. Vem kommer älska mig, om jag inte älskar mig själv först?

Ska träffa Julia idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt eller mysigt blir det i vilket fall. Sover hos henne ikväll, men jag kommer uppdatera mer idag! ♥


Ta mig hit


Sommarkänslor..
Man ser på mig hur bra jag mår på den här bilden. Jag hade ingen kille att oroa mig för, inga problem över huvud taget. Det var sommarlov och allting var bara så sinnessjukt soft. Alla vänner på plats, man behövde inte ha en massa planer hela tiden. För man hann. Man hann göra det man ville, när som helst. Tycker om den här bilden, för man får en massa flashbacks och känslor. Gillar färgerna, omgivningen och att man ser så fräsch ut på sommaren. Längtar så mycket tillbaka.. Får ångest. Allt känns så mycket värre när det är kallt och mörkt ute.

"sätt dig fri och väckla ut dina vingar mamma,
för du är ängla lik och hos mig finns det ingen annan. som
jag ser upp till som jag gör till dig, och när ingen ville
lyssna var du den ända där som hörde mig
. så jag
dör för dig, och ser din kämpar glöd. för jag vet
vad du går igenom varje natt. du är mitt ända stöd och
jag har aldrig skämts över dom problemen som du bär på,
som gör dig matt. finns ingenting som går upp mot att höra
ditt skratt, så elegant du för dig runt med sån självdistans."

Men sunka inte nu förfan!

Hej alla sötnosar därute. Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt lösenord till bloggen, som Marcus måste byta stup i kvarten. Haha, stup i kvarten också. Hej mormor på mig!

Igår så var jag med Marcus, han kom till mig efter skolan. Vi gjorde verkligen inte mycket, så sinnessjukt degiga. Bara chillade och myste, finns det något bättre en seg torsdag efter man varit i skolan? Knappt alltså. Runt 8, 9 så gick vi ut och mötte Emil som kom med moppen för att hämta Marcus. Sen kom Julia dit och Flow också, fast jag och Julia gick hem direkt nästan för jag skulle egentligen bara ge Flow sin halsduk. Jag och Julia fettade verkligen gärnet igår kväll alltså.. Så äkta oss, alltid choklad och chips förfan! Vi kollade på Toy story, sen låg vi bara i sängen och snackade. En del tårar och känslor blev det en stund där imellan också.. Men det är sånt man får ta.

Idag vaknade vi runt 11, käkade frulle, fixade oss, mötte upp Flow och tog oss in till stockholms stad. Kollade runt på kläder och så, skulle köpa lite halloweengrejer men det var ju hundratusentals meter kö in till butterix! Bokstavligen! Helt sjukt, så det orkade vi verkligen inte. Nästa gång blir det kalaskompaniet i Täby. FÖRSTA LOVDAGEN FÖRRESTEN!

Ikväll har jag bara varit hemma, MIN SYSTER KOM HEM IDAG!!!!!!!! ♥ Så jag har umgåtts lite med henne, käkat middag och pratat om en massa saker jag och hon missat. Sen har jag kollat på idol med mami & papi och käkat godde, bara lyssnat på musik uppe på mitt rum och tagit det lugnt. Så jävla skönt för det lär väl bli en jädrans massa spring på lovet. Ska fortsätta med vad jag än gör nu, ska iallafall försöka att behålla lösenordet utan att min lilla fågelmås byter ut det!


Våldgästning by Mr. x

Marcus har våldgästat min blogg i några dagar, SOM NI KANSKE MÄRKT. Inläggen jag skrivit, typ dom 2 senaste, har ICKE varit från mig. Haha, puss på folket. Jag uppdaterar imorn då jag ska vara med skitungen. Aka Marcus. Vi ska kolla på Toy story och dricka oboy. DEN NI! Hör av mig imorn.


Rakt från hjärtat


Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Ljuset finns kvar där än

Vi fann en väg, fann en plats, fann alla ord vi borde sagt.

Fann en tid, fann vårt liv, ljuset finns kvar där än.


Zombie

Drar till skolan, dans efter och sen blir det en massa plugg när jag kommer hem!

Ha en underbar dag allihop! ♥


Så jäkla fresh..

VAFAN ÄR DET HÄR LIKSOM?! Satt vid datan, och så helt plötsligt droppar det blod ner på mina tangenter. Märker att det är näsblod liksom, så jag håller handen för näsan och så börjar det RINNA blod istället! Sprang in på toaletten direkt och självklart börjar det droppa på golvet och sen i handfatet. Vart fan kommer allt ifrån? Mens ur näsan typ? Tack gud för att jag fick spendera min kväll på badrumsgolvet och torka upp blod, verkligen.

Awesome!

Orkar inte ens berätta om helgen, kan bara säga att jag har haft hur mysigt som helst hela helgen! Tack alla sötingar som gjort mina senaste två dagar. Uppdaterar mer imorn! Pussen


JAG ÄLSKAR DIG MIN RYSKA HORA

SWEDISH HOUSE MAFIA


från emelieeeeeeee

hej min vackra tjej :) nejmen aa, hej :) jag tänkte bara skriva lite till dig eftersom jag sa de igår ? :) aa anyway, nu gör jag de ! maria, maria maria ... de kommer aldrig någosin gå att förklara hur tacksam jag är för allt du gjort för mig. för varje liten sak du gjort för mig, betyder. jag har kännt dig i typ ett år nu och varje sekund jag delat med dig har varit underbar. för en vän som du är sååå svår att hitta, de tar år innan man får någon som du, en man verkligen kan lita på, en som alltid ställer upp och en som är äkta. jag vet att jag alltid kan prata med dig, för du bryr dig om mig. och du visar mig det, du är inte bara någon som säger de utan att mena det. och de betyder SÅ mycket för mig. när jag tänker på alla gånger jag spenderat med dig, är de så mycket minnen. nobellmiddan, då vi för första gången träffade varann, ååh de va så mysigt ! för efter de så började vi prata mer med varann och de löste sig självt. när vi bråkade, de är kanske inte direkt de finaste minnet men endå någonting som gjort oss till de vi är idag. för iallafall jag vet hur otroligt mycket jag behöver dig för att klara dagen och den tiden då jag inte hade dig, va de någonting som fattades, juste (i) DU ! nejmen aa :) jag ångrar ingenting av de som hänt mellan oss, för då hade vi inte varit här idag och de hade varit ett misstag ! mitt hjärta slår för din skull maria, de kommer de alltid göra. jag finns här precis alltid då du behöver en vän, en idiot eller en kossa. vad som helst, jag finns här ! nu tänker du säkert, hur går du ihop me en kossa ? jag ställer mig på knä och muar :D nejmen aa xd sorry. nu måste jag springa till skolan där jag träffar dig :) men jag älskar dig, du är min bästavän och min ängel.
every breath i will take, i will take with you or for you ...


Tillsammans med er klarar jag allt

1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010
- Jag har klarat mig så många år. Jag har alltid gått min egen väg, trots motgångar. Varit mig
själv, stått för vad jag tycker, haft min alldeles egna åsikt och aldrig lyssnat på skitsnack.
14 år. Jag har fått leva i orättvisa, låtit människor trycka ner mig även när jag varit som svagast.
Men jag har även varit med om positiva saker. Saker som förändrat mitt liv på ett förjävla bra sätt.
Det är dom där stunderna i livet man ska lära sig att värdesätta högre än månen. Jag mår så
jävla bra just nu. Just nu, just här. I mitt lilla rum i Skärgårdsstad. i Åkersberga som knappt finns
med på kartan. Jag är bara en minimal del utav universum och är obetydlig för många. Men
jag har allt en människa kan önska sig, och det är det livet handlar om. För vissa betyder lycka
rikedom. För vissa betyder lycka berömmelse. För mig, betyder lycka den kärleken jag får jämt
och ständigt från mina närmaste. Mina vänner, min familj. Det är det ända jag behöver för att
ha styrkan till att resa mig upp efter varje fall. Ni har förändrat mig. Gjort mig ännu lite bättre
för alla år som gått. Mamma, du lärde mig gå, du lärde mig prata. Du lärde mig alfabetet,
du lärde mig skillnaden på rätt och fel. Det uppskattas. Du lärde mig att jag är bra precis
som jag är. Jag behöver inte spela någon annan för att folk ska tycka bättre om mig. Mamma, jag
är dig evigt tacksam. För att du har haft mig i ett järngrepp genom alla svåra stunder i mitt liv.
Om det är någon som aldrig har slutat tro på mig, då är det du. Jag älskar dig, även fast jag inte
alltid visar det. In i döden

Till salu



Bara för att jag är så jävla ensam så att det inte finns, och för att min kärlek till choklad har tagit över, så tänker jag fetta så in i helvete nu. Det får man fan göra ibland. Åh, jag vill också ha en pojkvän! Eller iallafall någon, bortsett från chokladen alltså. Känner att killarna kommer ställa sig på kö efter mina fetto inlägg.

Iallafall, bara för att jag är i ett förjävla desperat läge så är jag på rea. Eller jag kan förresten betala dig för att få stå ut med mig en eller två dagar. Är i ganska fint skick, inga könssjukdoma etc. Nås på bloggen. Eller på telefonen för er lyckojävlar som har mitt nummer. 073 my ass, så desperat är jag inte. Eller jo, men ändå. HAHA HÖR NI HUR JAG LÅTER? Wellwell, tack som fan för att choklad finns! Och chips!

Mum. Mummy. Mum. Mama. WHAT?! Hi


Girl, you're amazing


My love

Hello, sitter i min säng nyduschad och tjockar choklad. Jordens bästa anledning till att choklad är bättre än sex; Choklad kan ge njutning även när den är mjuk. Så sant så.. Marabou digestive in my heart FOREVEEEEEEEER! Åt helvete med alla killar, chokladen sviker mig aldrig! Hm, när man läser igenom det här ett par gånger så.. Låter jag ganska smällfet. Mycket att älska, eller hur?




Magic magic magic

I've got the magic in meeee, everytime I touch that track it tuUuUuUurns into gold. Everybody knows I got the magic in me! LaaaalLlalalLAlalaaaa. LÅTJÄVEL, FÖRSVINN UT UR MIN HJÄRNA! Eller nej, den är ju bra, men det är störande att den ska ploppa upp i mitt huvud hela, hela, hela (!) tiden.

Idag är jag fett glad!
Har lite sovmorgon så jag får ta halv nio bussen, slipper frysa ihjäl i minn skinnjacka tack vare min nya ääälskade Goose, öh.. Jag har fina vänner, och har sjukt mysiga planer inför helgen!

Uppdaterar senare idag. Efter skolan ska jag såklart åka in till invigningen av det nya centrum, fasen vad jag har längtat! Så jag och brudarna drar dit och kollar och så. Skriver efter det ♥


Gammal, chilla lite med mascaran vaaaaaa!

So nice


http://farm1.static.flickr.com/39/86531294_1ef2567b8f_z.jpg

Köpte jackan!


Är skitnöjd, helt klart värt priset. Jättegosig och fluffig! Varm också, och snygg som tusan. En brun, kort, Canada Goose för er som inte såg det. Taaaaaaaack mamma och pappa! ♥

Ut i regnet igen!

Sorry igen för dålig uppdatering, upptagen upptagen upptagen. Dessutom suger livet just nu så jag har ingen ust att blogga.

Idag har jag varit med Emil, han hämtade mig med moppen efter skolan och så åkte vi till donken as usual (y) Satt där ett bra tag, sen skjutsade han hem mig. Tack för all skjuts jag får av dig förresten, glömmer säga det varje gång hehe. Nu måste jag klä på mig anda kläder, är svinblöt och kall. Sen ska jag och mamma åka och kolla på en canada goose som jag kanske ska köpa. Awesome! Bloggar nog mer ikväll. Puss!


Juuuuuuulas!

Jag orkar inte mer

Hur fan kan du vinna det här? Vem förtjänar det egentligen? Vi har båda kämpat för samma sak. Du vann. Jag hoppas att du är nöjd. Jag börjar undra om det här är värt mitt lidande, på riktigt. Mina tårar, tar dom aldrig slut?

Ride for me

I will keep my head up, I will make it to the top.
Tell me would you ride for me? Tell me would you cry for me?
Stay by my side, I'm a stay on my grind.

- I push so hard, like everyday. To really give a damn what they say.


Tusen gånger starkare

Har precis varit på bio med mamma, Tusen gånger starkare såg vi. Den var faktiskt bra och en film som alla borde se. Hinner inte blogga just nu, ska duscha sen plugga. Mysig dag iallafall!

Så jäkla sexi! - En utav rollerna i filmen.



@Jullans place!


The driving force in my life ♥

Hellåååååååå! Sitter hemma i Julias NYA hus, förste man utanför deras familj som är här då! SVINMYSIGT, ganska likt det hus som vi skulle flyttat till förut, också här i Tuna! Här kommer vi att vara en massa känner jag på mig. Jag tog tåget hit från Åkersberga, och där träffade jag Line & Flow, så vi ska nog vara med dom sen. Vara inne iallafall, lär ju dö i kylan annars. Julia ska käka nu och sen ska vi dra - Ha en trevlig lördags kväll allihopa, för det ska jag ha!


2012


I can transforme ya


Hello, uppdateringen alltså.. Ursäkter och bortförklaringar är överskattat men - jag har bara inte haft tid. Igår iallafall sov jag och Julia hemma hos Nathalie. Vi var ute lite på kvällen, men det var så sinnessjukt kallt så vi drog hem rätt tidigt, runt tio. Line följde med hem till Nathalie också, vi gjorde frukt & choklad fondy :) Svingott och mysigt! En hel del skratt också, mina härligaste vänner ♥ Julia sover hos mig inatt, vi ska träffa lite kompisar ikväll och tar bussen hit sen. Imorn blir det bio med mamma! Jag håller er uppdaterade.. Tjingeling!


Fan

Du vann. Igen.

Snopp

Hallååååååå. Jävla galen dag idag alltså. Slag i magen och en jävla massa tjaffs, och varit något SINNESSJUKT arg. Menmen, sånt får man väl stå ut med antar jag.

Sitter i MITT rum för en gångs skull, bor numera i min systers rum (som jag nu kallar för mitt). Linnea står och rotar i min garderob efter kläder, as usual. Hon hoppar på mig varje gång jag säger att hon får någonting av mina kläder? Normal, jadåjadå. Vi ska precis hem till henne nu, käka, hjälpa henne att plugga lite sen ut och gå. Myyyyyyysis! Sen går jag hem och duschar, är nog hemma runt tio eller så. Lovar att uppdatera då, och JA jag ska bli bättre på att uppdatera! Pussen ♥


Haha, råsnygg. Pff.

Godnatt people

Kärlek är värdelöst, killar är överskattade och man kan inte lita på en enda jävel.
Fasen vad det där kändes bra. Tack som fan för den. Punkt.

Gubben i lådan!

Nog den skönaste låten på länge. EN JÄVLA MASSA CRED TILL DEN HÄR ALLTSÅ ♥


Get that clear

Halåj! Förlåt för dålig uppdatering, men that's life sometimes. Min morgon började iallafall med att jag försov mig lite, vaknade vid sju och gick upp. När jag kommer utanför mitt rum så ser jag att pappa är uppe, och han går aldrig upp vid sju, alltid typ runt 8 eller 9 tiden när han ska jobba. Men, förklaringen var ju då att han var påväg till sängen för att lägga sig och sova. Han hade suttit uppe hela natten, ända till sju på morgonen, för att skriva klart något. Är det ens värt? Åh herregud, galen. Undra hur pigg han är idag.

Efter skolan så gymmade jag med Pernilla, och Nathalie satt utanför och väntade.. Fet? Haha men gud ja. Nästan lika fet som Oscar. Efter det gick vi och käkade sushi, huuuuur jävla gott som helst. Hur känns det Flow? Hehe. Sen tog jag bara bussen hem från centrum, kom hem och duschade och nu är jag klar med det. Juste, hade SO prov idag.. Svarade på alla utom en fråga, men jag chansade på de flesta. Blir jävligt nöjd med ett G på det här provet! Haha, håll tummarna för mig.

Just nu sitter jag och diskuterar med Jesper ifall Albert är tjej eller kille. Vad tror ni? Tippar på tjej, får kolla efter någon gång. Haha, men fyfan..

Drogar låten. Kärlek, kärlek, kääääärlek!


Gårkvällen + idag

Godmorgon, skulle bloggat mer igårkväll men det orkade jag inte. Flow fick inte gå ut tyvärr, så jag träffade Emil och Oscar istället. Haha, seriöst Emil är ju dum i huvudet på riktigt.. Han möter mig med moppen en bit här ifrån, så ska vi åka till skolan och bara vara där typ. Så öppnar han moppe luckan för att ta ut extra hjälmen, ni tror inte att han lägger nycklarna i luckan och slänger igen den? Men det fattar ju inte jag, och sen direkt efter han hade stängt:

Emil: HAHA VET DU VAD JAG GJORDE?
Jag: Nej.. ?
Emil: Jag kastade i nycklarna i luckan!
Jag: Åh herre..


Tror ni inte att det brast eller? Jo, så dom kom vi inte därifrån, det var kallt som tusan och jag ville bara döda honom. Till slut fick vi iallafall ringa Oscar och be han åka hem till Emil och be efter hans extra nycklar från hans pappa, och snäll som han är gjorde han det. Så ett tag efter kom han med moppen och då åkte vi till sss och bara satt där och snackade typ. As härliga killar. Sen så skjutsade dom hem mig, och då satte jag mig framför datan och bara satt. Skype, facebook osv.

Snart ska jag åka till skolan iallafall, eller ska gå till bussen om en timme. Efter skolan ska jag, Pernilla & Bianca till Douglas begravningsplats på lidingö. Vi kommer plugga på tåget dit och hem, eftersom vi har SO prov imorn. Men jag skriver ikväll. Puss och kram ♥



Utgång!

Nu går jag ut - nyduschad och fräsch - för att möta Flow för en kvällspromenix här på landet aka skärgårdstad! Emil kanske kommer förbi en sväng också. Urmysigt, åh våra söndagar alltså.. Världens bästa! Uppdaterar mer senare. ♥


Sveriges finaste rap ♥


- Att få ögonblicket med sin kärlek där hela jorden står still,
när hans ögon bara är för henne, det är allt hon vill.


Dance like it's the last night of your life!

'Cause baby tonight, DJ got us falling in love again! So dance dance like

it's the last last night of your life.

 


Missed me?

Nu är jag hemma från Italien! Jag har haft det jättebra med min mamma och pappa, vi har mest gått runt på stan där och kollat runt. Det är jätte vackert där, sinnesjukt med människor bara! Plus trafiken.. Helt galet, grymt stora gator och så håller man på att bli överkörd så fort man går ut. Nästan iallafall. Vädret har varit bra, men någon neger är jag inte för det var inte så varmt som alla tror!

Jag har köpt lite grejer också, kan lägga in bilder på det sen. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen efter många timmars resa hem! Tjingeling! ♥


Hejdå Sverige!

ITALIEN NUUUUU!
- hemma på söndag

i loooooooooooove you

Italien nästa!


Mmmmm, fjortis. Helt rätt.

Tjenare fan, nu är jag hemma och snackar skype med Flow. Har varit på gudstänst & skum med dom gamla vanliga, segt men mysigt. Sen fick jag skjuts hem av.. Ja ni vet väl vem vid det här laget? Emmelitooooo. Sen så har jag bara packat. Italien imorn! Ska upp vid kvart i fem, helt galet. Sen sitta på ett flyg i 3-4 timmar. Softman, så ingen bloggning tills på söndag. Hör nog av mig imorn! ♥ Godnatt.

Vila i frid Erik Engström

Jag blir så jävla rörd av att kolla på såna här videos.
Malin Karlsson, Therese Johansson Roja, Erik Engström.

Erik var en rätt känd svensk skådespelare, han var med i bland annat "Hundtricket" och "Säg att du älskar mig". Säg att du älskar mig är en grymt bra film med ett ännu bättre budskap. Dock så dog Erik i en bil olycka (för några år sedan) när ungefär mitten av filmen spelats in, men dom fortsatte och gjorde färdigt filmen.. För Eriks skull. Lyssna på låten som en vän till Erik skrivit och sjungit,
så sinnessjukt fin.



RMK - Den sanna kärleken


Tiden tillsammans har varit himmelriket för båda, men han blev av med det - efter att ha svikit och sårat. Den ända rätta, känslan är borta nu. Utan henne vid sin sida, hur ska han orka nu?

Svar på kommentar

 


S V A R -

 

Ja, jag kommer åka ensam med mina föräldrar till Italien eftersom Elin har skolan där uppe, och kan inte åka fram och tillbaks hur som helst. Riktigt jobbigt tycker jag, i och med att båda vi två alltid har följt med vart vi än åkt. Jag saknar henne så.. ♥


@mArcus place

Hej sötnosar! Ligger i Marcus säng med hans hajteck dator och aa.. Bloggar? Lilla Daniel är här också, han sitter vid Marcus andra dator.. Socialt huh? Haha, Marcus käkar så att. Tar bussen hem sen och pluggar, så jag skriver när jag är hemma eller senare ikväll. Puss & Kram!


Oh, take me back to the start

Hej sötnos! Ligger hemma i sängen och pratar skype med Marcus. Ovanligt?

Vanlig måndag idag.
Skola, dans, plugg och bara dö. Fan vad trött man blir på livet ibland. Jag vill ha massor att se fram emot.. Kan lägga in veckans planer iallafall.

Tisdag - Träffa Marcus efter skolan
Onsdag - Skola, sen vara med Julia, Emil, säkert Oscar och alla dom.
Torsdag - Italien!
Fredag - Italien!
Lördag - Italien!
Söndag - Italien!

Som ni ser så åker jag till Italien på torsdag,
tror inte jag nämnt något om det i bloggen. Men det är iallafall mina planer för veckan. Nej nu ska jag sova, på riktigt. Godnatt, hör av mig imorn ♥



True, true


EPIC SAX GUY!


This is my wish

I hope you know somebody loves you, and want the same things too. Yeah, this is my wish. I hope you never look back, but you never forget. All the ones who love you, in the place you left. I hope you always forgive, and you never regret.

You never need to carry more than you can hold.

Sommaren 2010 ♥

Åh.. Ligger i sängen, kollar på bilder från världens bästa sommar 2010 - och vill så gärna spola tillbaka tiden och bara leva. Det här har varit den bästa sommaren på länge. Jag har träffat så otroligt fina nya vänner som har förändrat mitt liv totalt. Jag kan värdesätta varje dag högre än vad jag kunnat förut. Line Olsson, Marcus Kristiansson, Emil Ström, Daniel Lind, Emil Elsässer, Oscar Waern, Vilja Albertsdotter, och massa andra är några nya vänner jag vill tacka för en sjukt härlig sommar - iallafall ett bra slut på sommaren. Sen har jag mina trogna vänner Pernilla, Julia, Nathalie och Flow att tacka också, som funnits där hela tiden!

Åh, min sommar har varit underbar. Härligt väder, mysiga kvällar, sommarkärlek, fina vänner, kvällar man ångrat mer än andra, och allt sånt där som hör till. Alla riktigt sega kvällar vid maggan, som samtidigt varit helt amazing eftersom de spenderats med dom finaste. Alla dagar hemma hos mig med vänner, legat på min altan med ton utav sololja och hoppat i poolen när det blivit för varmt. Den natten hemma hos Linnea då jag bara låg och spydde hela natten, och Flow mådde inte så bra hon heller. Herregud, är så tacksam för att ni hjälpte till så mycket.

Men sen finns det en sak med den här sommaren som har förändrat allt i mitt liv, på ett negativt sätt.
Den som stått mig närmst i alla år, mina allra äktaste vän, min andra halva. I slutet av sommaren nästintill förlorade jag henne, från och med då, tills tre år fram. Min fina syster. Hon som sett mig växa upp i hela mina 14 år. Hon som varit med och skapat den jag är idag. Hon jag kunde gråta ut med, och prata om vad som helst med. Hon som alltid förstod. Jag vet inte hur många kvällar jag legat uppe och gråtit utav längtan efter dig. Jag saknar dig så att det gör ont i hela kroppen. Tanken av att du bara kommer komma hem på lov i 3 år. Fan vad dåligt jag mår av att tänka så.

Hur som helst, så vill jag tacka alla underbara människor för en otrolig sommar med en massa känslor inblandade. Typiska sommar romanser, nya vänner, avslutad kärlek, och en jävla massa moppe!

http://kimmielicious.files.wordpress.com/2009/03/sommar-bloggen.jpg

Hej allihopa, nu är jag hemma hos mig! Gårkvällen blev UUUUUNDERBAR, mår superbra av att vara med mina tjejor! Julia kom till mig mitt på dagen igår, då gick vi till bussen, mötte Flow ch började åka mot waxholm. Vi fick byta många bussar och sånt, så det tog ca 2 timmar. När vi var framme i waxholm gick vi hem till Line, finaste huset jag sett på lääääänge! Sjötomt och hur mysigt som helst där inne. Hur som helst så började vi direkt att laga maten, tacos blev det. Sen satt vi och åt, snackade och käkade godis. Svinmysigt, sen gick vi ut och satte oss lite och bara snackade. Sen blev det in och ta bilder, sminka oss med Lines nya fjortissmink vi köpte till henne och ja, bara vara allmänt snygga fj0rtisar. Härligt, sen blev det två filmer, en skräck & Ice age 2. Vi alla tjejer var rätt deppiga igår av vissa anledningar, men så länge vi har varandra så är det lätt att hålla humöret uppe! Lyckad kväll måste jag bara säga.

Efter vi hade käkat frukost och så imorse så tog vi bussen till dansen, sen till täby och var där och kollade runt lite med Pernilla & Linnea som vi mötte. Fick med mig en tröja från Bikbok & ett par jeans från Ooak hem. Sen tog vi tåget hem, och ja nu är jag hemma. Lägger in bilder från igår senare. Tack för en underbar kväll älsklingar! ♥

Min svincoola nya tröja jag köpte idag. Awesome!


Börjar om, igen

Okej bloggen, nu ska jag försöka att börja blogga som vanligt med iallafall minst 3 inlägg per dag, och försöka få upp statistiken ännu lite till! Jag hade ju bra med läsare förut, över 100 stycken i stort sätt varenda dag, men vart tog dom vägen? Antar att det är för att jag är Sveriges sämsta på att uppdatera. Men, jag har villkor. Ni är kassa på att kommentera måste jag bara säga, jag förstår inte riktigt det jobbiga egentligen.. Inte för att jag kommenterar andras bloggar speciellt mycket heller, så jag ska väl inte säga något. Men det blir mycket roligare att skriva när man får kommentarer. Wellwell, nu gör vi ett försök..

Lite senare idag ska jag hem till min käre vän Line, vi ska ha tjejmys och där sover jag sen. Julia, Flow & Valeria ska också dit, så det blir typ en liten tjejmiddag. Great, någon gång i eftermiddag så tar jag & Julia bussen till waxholm där hon bor, öh hur man kommer dit vetefan.. Men det löser sig! Nu ska jag börja fixa mig lite, välja kläder, sminka mig och sånt. Sen ska jag ringa Julia och se vilka bussar vi ska ta.

Smell you later, bye ♥


♥ då hon behöver mig som mest

Åker hem till min älskling. Kommer hem sent ikväll, vi hörs imorgon.
Kram på er alla ♥

RSS 2.0