Perfect world


Grekland. Världens bästa föräldrar ♥


Heeeej bejbs! Måste säga förlåt för att jag är vääärldens sämsta på att uppdatera, och även fast jag har sagt det tusen gånger förut så SKA jag bättra mig. Eller försöka iallafall. One step at a time liksom.

Nuuuu sitter jag iallafall hemma hos mig med min fina vän Linnea, vi fastnade här vid datorn men ska nu ut och busa lite. Min kväll hittils har varit den segaste någonsin. Gårkvällen var däremot hur tjill som helst, sov hemma hos en vän i solna och busade lite med allihop! Uuuuuunderbart. Innan jag åkte dit så träffade jag min saknade pojkvän också, myste med han ett tag. Men NU ska jag dra mig från datorn. Hejsvejs! ♥

Welcome home



Amy Winehouse

R.I.P


Mot stan!

Hallå! Kvällen slutade hemma hos Nathalie där vi mest myste. Mitt humör var inte på topp så jag ber om ursäkt för det tjejer. Ni är bäst! Nu ska jag åka in till stan med mamma för att mysa. Senare ska vi hämta Elin på tågstationen och när jag kommer hem ska jag träffa älskade Linnea. Tid med familjen och mina tjejer är just vad jag behöver just nu. Åh, vet inte vad jag skulle göra utan er.


PRILLERILL

Hej allihooop! Anledningen till att min uppdatering sugit snopp är att jag har varit i Norrland med Julia i nästan två veckor! Myspys, men nu är jag hemma i Åkersberga igen.

Är hemma hos Prill nu, väntar på att hon ska fixa sig färdig och sen ska vi vidare och träffa Williiie. Får se vad kvällen har att bjuda på, kanske ska träffa Jonte men får se hur det blir med det. Jaja, jag har verkligen bloggtorka at the moment så vi får höras senare. Tjo!


ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM ATM

Dance, dance

Prill jag ber dig, lyssna på den här låten till refrängen. Den kommer du nog gilla!



VEM/VILKA AV DINA NÄRA OCH KÄRA..


var du med senast?: Julia, right now
smsade du senast?: Jonathan
fick du sms av senast?: Mamma
saknar du?: Nathalie & Line
litar du på?: Julia till 110% och annars min pojkvän, Prill & min familj. Andra mer eller mindre.
pratade du med senast?: Mamma
vill du berätta något för?: Hm..
vill du prata med just nu?: Ingen speciell.
sa jag älskar dig, till dig senast?: Jonathan
bjöd du på en glass senast?: Inte en aning
är du kär i?: J ♥
var i ditt rum senast?: Julia är här just nu
gosade du med senast?: Jonathan
sjunger strålande?: Flow
vet din största hemlighet?: De närmsta
har du sovit hos flest gånger?: Julia antar jag, och Flow
vill du helst döda?: Vill inte döda mina nära och kär
låg du med senast?: Gissa!
är din nyaste vän?: Simon kanske.. ?
åt du mat med senast?: Julia
vill du ge en kram just nu?: Vem som helst, nästan!
åt du middag hos senast?: Prill.. ?
vill du bryta dig in hos?: Line och råna alla kläder hon äger
såg du på film med senast?: Jonathan (?)
badade du med senast?: Julia, badkar inatt!
åkte du ett fordon med senast?: Julia
såg du senast?: Julia
chattade du med senast?: Adam, ingen utav mina nära och kära direkt men!

This song saved my life

"Because of you, my life has a purpose."

MOPPEKORT

Hej sötnosar! Gårkvällen spenderades hemma hos Simon och nu sitter jag hemma hos Julia  framför datorn medan hon packar till Norrland. Vi åker på onsdag, ååååh tagg! Hur som helst så var det jätte mysigt hemma hos Simon, vi kom hem runt 3 inatt och var hur trötta som helst. Har åkt en jävla massa moppe också, klarade provet hur bra som helst! Sååååååå sjukt glad.

Nu ska vi ta mopparna hem till mig, Julia ska sova hos mig tills på onsdag så det är aaaaaas nice. Får se vad som händer ikväll, något blir det väl säkert! Funtar på att fråga min syster ifall vi kan åka in och käka middag någonstans ikväll. Smell you later! ♥

Igårkväll, grillmeister var i farten


Dagens frulle på Julias altan!

I feel you

Drar mig in mot stan snart, moppeprov! Julia & Prill hänkar och ikväll ska

vi mysa hemma hos Simon! Jag uppdaterar säkert senare, ha en bra dag så länge! ♥


You're in this alone


Adept - An era of treachery

 

Goodmorning sunshines! Idag blir en hemmasittardag, ska plugga till det där
satans moppe provet som jag inte klarade. Har ett omprov imorgon, det ska jag fan
i mig klara! Okej nu köööör jag bara, dags att börja! Vi hörs senare!


Hälsa till satan, vi hörs!



Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på,

går sönder. Vad som än händer.

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs!
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid.

 


Det bästa jag har

3 månader, 92 dagar, över 2200 timmar och jag har fått äran att dela dem med dig.
Jag älskar dig Jonathan ♥


Baby don't feel my pain

Hello stalker! Kvällen har spenderats hemma hos min pojkvän, 3 månader idag! Helt sjukt hur fort tiden går. Igår var jag och några vänner och kollade på Alice Cooper på grönan, eller okej vi SKULLE kolla på han, men det var omöjligt att se någonting bakom allt folk. Istället åkte vi en jävla massa karuseller osv, hur kul som helst. Efter det sov jag hemma hos Prill.

Onsdag och torsdag som kommer nu ska jag bara vara hemma och nöta moppe teori eftersom jag inte klarade provet igår. Det sööööög, men det går bättre nästa gång. På fredag ska jag försöka igen så det är bara att hoppas på det bästa! Nuuuuuuu ska jag ner och käka. Tjing!


Tagen den sista Juni 2011, min sista dag som fjortis!

Humanly

Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Hela världen är min



15 år!

Hola! Det var bara 2 eller 3 dagar sedan jag bloggade och jag har redan hunnit fylla byxmyndig, gått på Ziggy Marley på grönan, firat min födelsedag med världens underbaraste personer, pluggat en hel del till moppe provet jag ska ha på måndag osv.

15 år. I ett helt fucked up samhälle. När jag tänker efter så har det hänt galet mycket det senaste året. Från att fylla fjortis (som jag nog många dagar har levt upp till mycket väl) till att fylla byxmyndig, straffmyndig, till att få köpa energidricka lagligt och till att få köra moppe lagligt. Under det senaste året har jag lyckats med en hel del. Men en del av sakerna tänkte jag radda upp på en lista här nedanför. Enjoy:

♥ Gått igenom mitt livs NÄST svåraste period. Grät mig igenom hela denna period och gjorde inte ett skit för att göra det bättre. I ett halv år höll det på, fram och tillbaka. Det är farligt att bli kär i en främling. Intalade mig själv att även om det innebar att jag fick lida så var det han jag skulle ha. Jag är inte personen som ger upp i första taget heller, och det där kriget skulle jag vinna. Som tur är gjorde jag inte det. Det är jag lycklig över idag.

♥ Sett ett utav världens bästa band uppträda live. Rise against med Julia i Mars var fan något av det bästa jag varit med om. Kicken man fick bara av att se medlemmarna kliva ut på scenen och göra deras grej. Att även få dela ett utav livets största upplevelser med sin bästavän är inte heller helt fel. Helvete, det där ska jag göra om. Joe Principe är min gud.



♥ Lyckats med att få min systers ex att falla för mig. Och lyckats med att falla för min systers ex. Det blev alltså något mellan oss. Och det höll en period. Det var okej för alla, men för mig fungerade det inte. Det kändes helt enkelt inte rätt. Emil är världens underbaraste men för mig är han, och har alltid varit en vän. En riktigt jävla bra vän.

♥ Färgat håret brunt för första gången i mitt liv. Gud, det var verkligen inte min grej. Men samtidigt saknar jag det mörka.. Vi får se vad som händer till hösten, jag kanske slår till igen? Fast mörkare..? Fan, nu vart jag taggad. Detta är inte bra.



♥ Blivit kär. Lyckligt kär. Riktigt jävla lyckligt kär för första gången. Det här är det absolut bästa som hänt på hela året. Det finns inga ord, jag bara ler. Det här är helt overkligt. Existerar äkta kärlek så har jag konstant upplevt den i över 3 månader nu.



En glad fjortis på slutet av sommaren 2010.

RSS 2.0