Följ!

Börjar imorgon! ♥ (Tagen från Saga)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

PussPussPussPussPuss

Hola! Har varit såhääääääär seg idag.. Började 8.15 och slutade 15.30, fattar ni? Går i skolan 7 timmar och 15 minuter på en dag,  är inte det mycket? Med 5-10 minuters raster mellan lektionerna och 40 minuters lunch. Det är fan galet så mycket roligt man skulle hunnit med om vi inte behövde gå i skolan så många timmar per dag.

 

Efter skolan tog jag iallafall bussen hem direkt, gjorde en billys pizza i ugnen (?) Sajk, våran mikro är sönder. Så det tog typ 20 min, sen la jag mig framför tvn och glodde ett tag, sedan slocknade jag där i någon timme. Hur skönt som helst, sen efter ett tag åt jag middag med min mamma och sen blev det duschen. Skulle väl egentligen pluggat men då hade mitt huvud sprängts. Nu sitter jag och snackar skype med Mackaaaaaan, snart blir det sängen för jag kan knappt hålla ögonen öppna!

 


Lagt varenda krona på sin alkohol. Deckar tillslut, men var fanns hon då?


The day after första advent

Hallå! Slarvade just ihop en fulsnygg header, haha väntar på en design som ska bli klar så den får bli tillfällig! Vad tycks? :)

Men back to reality. Idag efter skolan så var jag med Emil. Vi gick hem till honom efter skolan, med Oscar och Nathalie som skulle hem till Oscar. Vi kollade på två lite psyk filmer, den ena var bara obehaglig och den andra fick man typ ångest av. Båda var skräck. Det var mysigt, sen gick vi hem till Oscar och käkade chips! Haha asfeta. Sen gick alla till bussen, jag gick av vid mig och Emil & Oscar skulle till gymmet och Nathalie hem.

Här hemma har jag bara chillat, försökt plugga lite NO men utan att lyckas.. Och skrivit klart min önskelista! Ni kan få kika på den om ni vill, varsågod babes:


Fasen, mamma baxade listan jag skrev och jag minns inte allt jag skrev..
Men jag berättar mer när jag kommer ihåg! (Ipod means Ipod 4)


Skola nu - hörs ikväll!

When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead.

Hush baby, speak softly

Kaxig och lite småfjorre, men det är typ soft!


Tjena!
Är det jag som är kass på att uppdatera eller? Den här gången skippar jag att lova att jag ska bli bättre på att uppdatera, för det håller ju inte. Som ni märkt så har det just varit en period där jag verkligen inte haft ork för bloggen. Plugg, vänner och annat som fyller ut mitt liv just nu gör det svårt att hinna också. Så jag får väl säga förlåt för det!

Vad händer just nu i mitt liv då.. Jag har inte mycket att skryta om faktiskt. Men allt rullar på, umgås med dom jag känner för att vara med, skolan och mitt jobb för bra betyg är stabilt, och allt annat är perfekt. Är glad över att vara jag för tillfället, nästan allt är underbart. Snart är det jul och jag längtar as heeeeeeeeeeeell. Önskelistan är klar till och med! Kan skriva sen vad jag önskar mig om ni vill, men nu ska jag dra mig vidare mot sängen. Sovmorgon imorn, sen blir det skola sen ska jag hem till Emil! Skriver nog mer imorn, får se. Pussen ♥

Dirty bit


Truth hurts



Love the way you lie part 2


BECK FÖRFASEN!


αγάπη ♥

 

Nu har jag inte bloggat på en evighet, och som alltid ska jag säga FÖRLÅT FÖR DET! Men jag har haft ganska fullt upp. Helgen har varit mysig iallafall, seg som tusan men så himla skönt. Idag har jag dansat, luchat med mamma i Täby och kollat på en innebandy match med Marcus & Julia. Oavgjort liksom, pff. Veckan blir skön, inte så mycket plugg faktiskt! Bara ett matteprov på tisdag och lite glosor. Sen i helgen blir det nog mys med vänner, ska ha en skräckiskväll med Hanna & Pernilla iallafall - redan taggad! Just nu kollar jag på Beck med min madre och padre, eller nej nu ljög jag igen, nu är det paus men SNART börjar det igen. Jag ska bli bättre på att uppdatera.. Ärligt.

Du är saknad

Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on and on and on
Never stop believing ♥

Svaren!

 

Postat av: mArcus

1. varför dissar du alltid mig? :)
2. får jag chans på dig?
3. hur sexig är jag 1-10?

 

Svar:
1. Det gör jag inte, du uppskattar bara inte gångerna jag kommer till dig!
2. Du skrämde mig genom att säga att du funderade på att bli bisexuell. Så jag passar på den.
3. Du är skitsnygg, men eftersom du lurar mig på pengar, kallar mig för särskalle och inte vill träffa mig så drar jag bort lite. Du får en.. 7a. Payback is a bitch huh?

 

Postat av: flow antagligen?
thih, varför förtjänar jag en så bra vän som dig ? :$

 

Svar: För att du är underbar från topp till tå älskling!

 

Postat av: Anonym
Hur sminkar du dig på vardagar? :>

Svar: Jag använder alltid foundation och mascara, och ibland orkar jag även använda eyeliner och ögonskugga. Och jag böjer mina ögonfransar varenda dag, det blir heeeeelt fel annars. Så det är typ det, ibland rouge eller solpuder men bara när jag orkar.

Postat av: emelie
1. hur kan du vara så perfekt ? -.-

2. bästavänner ?
3. vad tycker du om mig ? :)
äääälskar dig !

 

URL: http://emeliemessing.blogg.se/


Svar:
1. Tack beby, men jag tror nog att det är DU som är perfekt om någon av oss.
2. Har många vänner, men dom som står mig närmst är DU, Julia, Pernilla, Flow, Marcus, Daniel, Emil & Linnea.
3. Du är underbar Emelie, och även fast jag inte visar det på bästa sätt så älskar jag dig så mycket. Du är värd så mycket mer än vad jag kan ge dig.

 

Postat av: Anonym
vare jonathan köster i inlägger ''Us against the world''? är du oskuld? är du tsm med marcus? vad tycker du är finast på dig själv? :)

Svar: Ja, det var Jonathan Köster jag var med, men rubriken var liksom inte menat till det om du inte förstod det :) Den andra frågan är privat, och nej jag är inte tillsammans med Marcus. Det finaste på mig själv enligt mig är nog mitt hår om jag måste välja, tycker dock inte om färgen men jag får många komplimanger för det. Det är lagom långt, lagom tjockt och med helt okej volym. Fast vääääääldigt slitet..

Postat av: amandaaaa
vem handlar dina typ kärleksinlägg om? :o

Svar: Klura på den du! :)

 

http://amandaau.blogg.se/

Postat av: julija

vill du knulla mig i röven? snälla, en gång bara?


Svar:
Ska funta på den.. Passar på den också, sist jag gjorde det på dig så fastnade jag ju. Men vi får försöka igen en annan gång!

Postat av: Anonym
är du på g med någon? vem var den senaste du kysste? var det länge sen? är det många som gillar dig? när fick du din första mens? vilken färg har du på tamponger? vem vet mest om dig? är du bra i skolan? vilket ämne gillar du mest?

Svar: Det är svårt att svara på den frågan just nu. Den senaste jag kysste var Marcus, och nej det var väl inte så längesen. Haha, jag vet inte om det är många killar som gillar mig. Jag fick min första mens för ungefär 2 år sedan, alltså i sexan. Jag har använder rosa tamponger om det är så kul att veta? Den personen som vet mest om mig (allt) är Julia Wennmark. Jag skulle inte säga att jag är korkad, men inte klassens snille heller. Det finns vissa ämnen jag är bättre på än andra, och det är bl. a Svenska som jag tycker om mest av alla ämnen.


vad väljer du ? (Fet text på det jag väljer)

hiphop/rock
fest/filmkväll
alkohol/tobak
godis/chips
marcus/emil - vilken jävla fråga? båda såklart
kevin/gustav
matte/svenska
singel/pojkvän
kyssa/strula
analsex/oralsex xD - fattar inte det roliga med att veta men okej
mörka kläder/färglada kläder
blont/brunt hår (på killar)


The way you turn me on

My heart stops when you look at me. Just one touch, now baby I believe.
This is real, so take a chance and don't ever look back, don't ever look back.


Take me for a ride


IFUCKINGLOVEYOU

Gårkvällen var hur mysig som helst, så jävla underbara vänner jag har. Vi käkade tacos, lyssnade på en massa hög mjusic, färgade Linnea's hår som vart hur fint som helst - jag och Pernilla måste vara universums bästa hår färgare. Och så körde vi Sms roulette, som nog några utav mina kontakter märkte.. Heh. Fail också, skulle skriva; Du är så jävla snyyyyygg! Till en kille på min lista, så råkade jag skicka till min moster Kerstin. Fick svar iallafall! *Du är så sjukt sexig ;) Med vänliga hälsningar, Mr Gekko.* Vem är Mr Gekko liksom? Haha, lite kul ändå. Sen fick natten ett awesome slut också. Mycket kan ändras på 2 sekunder ♥

Några av tjejerna sov kvar, sen gick vi upp runt tio imorse och rensade kylskåpet as usual! Haha, nej men vi käkade frulle och sen så fick vi stressa med att fixa oss, och springa upp till busshållplatsen. Där plockade Linnea upp oss med bilen, så fick vi skjuts till dansen av Fiddelis snygga mamma! MILF på riktigt. Efter åkte vi till täby och kollade runt lite, köpte en jättesöt tröja. Kanske orkar visa senare.

Nu har jag just varit på bio med min madre & fadre. Vi såg på Cornelis, och mja den var väl sådär.. Speciell, lite mer vuxenfilm än ungdomsfilm. Men det var mysigt, sen blev det kvälls käk på Donken och sen hem! Och nu ska jag sega lite här, sen lägga mig i sängen och försöka läsa ut en bok till skolan. Grattis alla pappor på farsdag!

<333333333333333

När jag och mor min var och handlade grejer tills ikväll, så såg jag dom här sötnosarna! & NU ÄR DOM MINAAAAAAA ♥ Nu ska jag ut och möta Julia & Flow, senare kommer alla andra sötnosar och då blir det fiesta! Haha

 

Vantar 79:- från Kappahl


Let it roll

Åker och fixar lite grejer med mami tills ikväll.. Be right back!

Frååååågestund!


Hiss & Diss

 

http://www.uggfair.com/images/ugg-boots-sale/Chestnut-Classic-Short-UGG-Boots.jpg

 

Uggs! Visst, jag har egna, men de är fake och är köpta i Italien för knappt 200 kronor. Men hur som helst, uggs är huuuuuuuur sköna som helst - men jävligt fula. Nu lär väl hela Sveriges befolkning hata mig, men gör så för det är bara min åsikt. Och sen att verkligen alla tjejer har dom också, gör bara så att jag ännu mindre vill ha dom. No fense mot er med uggs, eftersom jag kanske själv kommer köpa såna, men bara för att dom är varma och sköna. Inte snygga, för det tycker jag inte. Ser typ ut som att man går runt med får på fötterna. Haha, nej jag kör på Converse ett tag till, sen i vinter får jag se hur kalt det blir.. Kanske måste jag införskaffa mig ett par så att jag inte fryser ihjäl, men det hoppas jag inte.

 

 

 

B-rudar & Marcus ♥

Dom jag värdesätter högst av allt i hela världen! Jag mår som bäst när jag är med er, ni gör mig lycklig. Finns alltid där när man behöver en hjälpande hand, i alla lägen. Tack för att jag fått dela skratt och tårar med er, och tack för att ni alltid stannar kvar, fast alla misstag jag gjort. I LOVE YOU GUYS ♥


Us against the world

Tjena snygging. Har varit vaken sen sju imorse, och fråga mig inte varför? Vaknade jättepigg och förväntade mig att klockan skulle vara runt elva, men nej! Jag är chockad, så inte likt mig så att det inte finns. Så det blev datorn på dirren, för jag vägrar gå upp ur sängen före nio för det vore bara sinnessjukt. Så nu väntar jag på att klockan ska bli över nio för då kan jag gå upp.

Har inte bloggat på ett tag.. Men jag kan börja från i torsdags, för innan det minns jag knappt vad jag har gjort. Så i torsdags iallafall så kom Jonathan och mötte mig efter skolan, så gick vi hem till han och satt framför datorn ett tag för att välja någon film vi kunde se. Hade planerat hem till midgård men det blev någon cp skräck istället! Haha, den var läskig men helt cp. Fattade ju ingenting. Folk dog men sen så levde dom iallafall, den handlade om horor som egentligen var oskulder, ibland satt det en tjej i en killes garderob helt random osv. Den var på typ kinesisk eller thai eller något sånt. Helskum!

Och i fredags eller igår, så var jag på bio med massa sköna människor. Hanna, Pernilla, Julia, Flow, Jesper, Zeke, Rasmus & Oscar! Vi såg på The social network, och jag var typ den enda som tyckte den var bra? :') Haha, handlade om vem som startade Facebook och så. Fast man fick jävligt ont i röven av att sitta där i två timmar! Menmen, det var mysigt iallafall FÖRUTOM att dom där fettoisarna bakom mig åt upp mitt godis. Cry me a river, nu ska jag snart gå ner och käka frulleeeee, sen ska jag ringa och väcka någon!

Ikväll blir det tjejmiddag med b-rudarna också!


Jag älskar dig

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig. 
När allting börjar om


STÖRT



Åkte skridskor med skolan idag, åttorna och niorna. Svinkul, jag är helkass men tycker ändå att det är förjävla kul. Efter det så var jag med min älkslings Emelie, vi var ju.. Smidiga som vanligt! Haha, åh herre orkar inte ens ta upp det. Vi har mest chillat, bara myst som vanligt. Man blir så sjukt degig efter skridskor! Men vi har haft det mysigt iallafall. Älskar dig gumman ♥

Nu har jag precis läst lite ur en försenad bok till skolan.. Men jag har kommit igång nu iallafall! Toppen, imorn ska jag träffa lilla Jonte! Huuuuuuuuuuuuuuur länge sedan som helst så det blir mysigt. Nu ska jag iallafall dra mig mot sängen, eller nu ljög jag, jag ligger redan i sängen. Men jag ska sova menar jag :') Duktigt huh? Har utvecklinssamtal imorn 07.45, och jag längtar INTE kan jag säga! Jag vet ungefär vad dom kommer ta upp. För mycket frånvaro pga att jag försovit mig tusen gånger, lite försenade grejer jag missat att lämna in osv. Men det går nog bra - wish me luck!

αγάπη ♥

Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi drömmer och när vi kysser?
Eftersom det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat. ♥


Mackan liksom

Tänkte bara meddela att det inte är jag som har gjort headern och inte lagt dit den heller för den delen. Fixar det sen. Tjo

Sorry bossen

Hola! Är inte jag Sveriges bästa på att uppdatera? Nej, förlåt för det. Har varken haft ork eller tid. Nej där ljög jag, tid har jag haft men det har inte blivit av helt enkelt. Där satt den! Iallafall.. Är hemma från skolan nu, Julia följde med hit ett tag men åkte hem för att plugga.. Svikare! Haha nej, men jag ska också plugga faktiskt så. JÄVLA MYCKET SNÖFITTA DET ÄR UTE?! Panik! Fast.. Jag älskar snö♥

Ska läsa ut en äcklig bok nu till skolan, skriver senare ikväääääääääääll! PUSSTJO

25 to life

I would have laid down and died for you, I longer cry for you.. No more pain.


I deserve respect
I've done my best to give you
nothing less then perfectness
And I know that if I end this
I'll no longer have nothing left

Jag orkar inte

Vart tog kärleken vägen?


Friskis!

Hallå folket! Nu sitter jag i min systers lägenhet på Kungsholmen, Linda (min syster) håller på att fixa sig nu så jag passade på att sno datorn en snabbis. Vi hade det supermysigt igår med en heldag på stan. Vi kollade på Inception på bio också, och JÄKLAR vad bra den är. Har hört att den har fått dålig kritik av vissa, men fattar inte varför. Sen gick vi hit till lägenheten, mötte upp Lindas kille/man (?) och käkade sushi. Muuuuuums, sen blev det Idol och en massa godis. Somnade väl runt ett någon gång, och Linda väckte mig vid tio imorse. Så vi har just käkat frulle och fixat oss och så.

Snart ska vi iväg på ett träningspass som skulle vara kul, afrodans typ! Jävla biffar alltså. Sen åker jag hem med tåget och ska träffa Emil, sen ska jag träffa Marcus en stund tror jag och sen bär det av hem till Line? Hur fan ska jag hinna det liksom? I-landsproblem.. Sen måste jag hem och packa om också.
Men nu ska vi dra oss neråt Friskis & Svettis, jag uppdaterar sen.. Någon gång! Puss

I truely do


Vem är du själv då, Sten?


Sommarkänslor ♥
Bästavän!

Tjenare alla b-rudar!
Och alla andra då. Känns som att jag borde uppdatera lite eller vad säger ni? Ja vi kör på den. Åh, snart är lovet slut.. Känns inte som att jag hunnit så mycket faktiskt. Inte alls. Eller jo! Jag har hunnit:

* Kollat på Paranormal activity 2 & Det finns inga känslor i rymden. På bio
* Vunnit tillbaks en förlorad vän
* Inte plugga ett skit
* Skapat en blogg med Julia. *Ssssccchhhh*
* Fått en jävla massa nya favoritlåtar
* Tjaffsat med en förjävla galen b-rud
* Förmodligen gått upp ca 67 kilo pga godis, läsk & chips
* Haft det SUPERMYSIGT med mina brudar, as usual

Haha, det är väl typ det? Nejdå, har väl gjort rätt mycket annat också men som att jag orkar skriva allt liksom. Igårkväll var ju.. Superkul. Haha, vilken jävla kväll alltså. Imorn ska jag upp tidigt och åka till stan och träffa min syster! Haha, min andra syster då.. Visste ni ens att jag har en till syster? 33 år, bor någonstans i stan. Så dit ska jag och typ gå runt på stan, gå på bio och bara mysa. Asnice! Sover där tills på lördag, då ska jag träffa Emil när jag kommer hem.

Men jag uppdaterar mer senare, ska följa Flow hem nu! Vi har kollat på Torkel i knipa & Beck - levande begravd. Mysigt filmkväll med bara vi två, jätteporrigt. Men jag skriver snart, puss på rumpan ♥

Fuck this

Trött på depp inlägg, men orden tar aldrig slut,
och allt handlar om dig.
Dig, dig, dig, dig, dig.
Drog mig ur skiten för att jag var feg. Är feg.
För feg för att skåda verkligheten. Och verkligheten
är att att vara jag inte räcker till i alla lägen.


Saknad

Jag gråter när jag skriver det här, tårarna har trots allt inte tagit slut. Vet inte riktigt hur jag ska börja..

Jag har förlorat en utav mina finaste vänner. Den enda killkompisen jag hade som verkligen förstod - och inte bara sa det. Jag trodde aldrig vi skulle kunna sjunka såhär lågt. Att vi skulle kunna säga saker som sårar varandra. Att vi skulle behöva avsluta vår vänskap för en jävla tjejs skull. Du har alltid ställt upp för mig när jag behövt stöd. Och tro mig, jag är medveten om det.. Men det räcker inte. Jag är så besviken så att jag vill lägga mig ner på marken och skrika. Att du över huvud taget kan säga att jag försöker förstöra. Jag tycker att du, om någon, borde förstå. Förstå vad jag är ute efter - och det minsta jag vill är att förstöra. Jag har så mycket känslor för dig just nu. Saken är den att jag aldrig har vågat erkänna för mig själv hur jag egentligen känner. Även fast folk har sett igenom mig, så har jag nekat. Jag förstår inte ens själv varför. Men jag har varit för feg för att tänka på det, för att erkänna hur det egentligen är. Att jag tycker om honom. Inga ord kan beskriva min saknad. Efter den värme du gett mig varenda dag. Att bara se dig i skolan gör mig helt varm i kroppen. Att jag nu inte kommer kunna krama på dig, hitta på saker med dig utanför skolan, retas med dig i skolan, vakna av dina sms på natten osv.. Att det inte är något jag kommer göra längre, det äter upp mig inifrån. Jag vill så gärna vara din vän. Men jag är inte tillräckligt stark. Förlåt för det. Jag saknar dig så..

"Jag kommer vänta på dig Maria, även fast det tar år.."

RSS 2.0