Svar på frågestund!


vad har du för förhållande med jonathan köster ? :)
2011-03-28 @ 23:11:43

Svar: Jadu, den kan ni väl få klura på ett tag till ;)

har du bra självförtroende? hur gör du för att hålla dig smal? älskar din blogg :)

2011-03-29 @ 07:04:25

Svar:
Vissa dagar är det på topp, andra är det nästan så att jag inte vill kolla mig själv i spegeln. Men mitt självförtroende är helt okej, jag vet att bara jag ser glad och pigg ut så ser jag plötsligt mycket bättre ut! Dessutom så måste man älska sig själv. Om inte, vem ska göra det då? Det finns saker jag skulle vilja ändra på, på både kropp och ansikte, men jag är nöjd ändå. Alla är speciella på något sätt, och det finns alltid någon där ute som tycker att just ditt utseende, ditt sätt att vara på eller din personlighet är toppen. Den som inte ser det, är inte värd dig!

Hur jag håller mig smal.. Det var en svår fråga, eftersom jag själv inte ser mig själv som jätte smal direkt. Men för att inte gå upp i vikt då, ja vad gör jag? Gymmar när jag har tid, vilket kan vara från ett par gånger i veckan till någon gång i månaden. Går ut och går med min hund varenda dag.. Och annars då, äter? Haha, men jag gör ingenting som inte de flesta andra gör. Bara rör på mig sådär helt okej mycket, och äter sånt jag vill äta! Tack förresten!

Är du oskuld?

Gillar du dina kompisar?
Skulle du vilja träffa nån ny som kan förändra ditt liv eller trivs du med ditt liv?

2011-03-29 @ 13:00:35

Svar:
1. Privat
2. Älskar mina vänner, umgås bara med människor jag trivs med!
3. Jag är faktiskt helt nöjd.

en sak jag alltid undrat, vilket kön är du ? :$
ps. jag 'hjärta' dig :D <3

2011-03-29 @ 13:02:44

Svar:
Är shemale.

Vill du ha oboy? Kan vi kolla på filmfan nu?

2011-03-29 @ 16:28:27
Aa tack :$ Kom hit då!

har du några andra piercingar? vill du ta det annars? :)
2011-03-29 @ 23:40:24

Svar: Nej, jag har bara navelpiercing. Har velat ta tungpiercing förut men tror inte det skulle vara så "jag". Och nu har jag fastnat för snakebites, tycker det är så jävla coolt! Fast vet inte ifall jag själv skulle vilja ha några piercingar alls i ansiktet, tror inte det.



Hur många besökare har du ungefär varje dag? :)

2011-03-30 @ 00:40:53

Svar:
Jadu, det är faktiskt helt olika från dag till dag. Men när jag bloggar helt okej mycket så har jag oftast från 80-90 läsare per dag, och just nu när jag inte lägger ner så mycket tid på bloggen har jag runt 70. Inte alls mycket, men jag skiter i besökarna. Det är ju inte därför jag bloggar!

har du skydd när du har sex? :P

2011-03-30 @ 07:02:56

Svar:
Haha förvänta er inte att jag ska svara på såna här frågor, men jag säger bara safety first!

vilken hårfärg trivs du bäst i ? :)

2011-03-30 @ 15:38:58

Svar:
Jag trivs bäst i min naturliga färg, alltså blondt. Men det finns stunder då jag saknar att vara brunett faktiskt! Får se hur det blir nästa vinter, vad jag känner för. Skulle det inte vara snyggt med lite röd brunt?.. Äsch vi får la se!

Hur får du så fint och långt hår???
ps: SKIT FIN BLOGG!!!! ;O <3

 

Svar: Taaaaack! Men nu kommer dock det svaret du inte vill ha.. Jag gör ingenting. Jag använder inte värmeskydd när jag plattar håret, gör endast inpackningar någon gång i månaden osvosv.. Tar inte bra hand om mitt hår, vilket har gett resultat nu och det är att jag tappar en massa hår. När jag drar genom mitt hår löst med handen så vet jag inte hur mycket hår som följer med. Annars så går jag inte till frisören så ofta, låter det växa!

2011-03-30 @ 18:36:31


1. hur är dina betyg?
2. är du oskuld?
3. hur hinner du träffa jonathan så ofta, hinner du plugga då?
4. hur är din relation till dina föräldrar?
5. vilken linje på gymnasium vill du välja?
6. vad vill du bli när du blir vuxen?
7. är du ihop med jonathan?
8. vad gör du hälst på en fredagkväll?
9. hur ser din helg ut?
10. hur är din statestik ungefär?
11. har du alltid varit säker på din läggning?
12. hur övertalade du dina föräldrar så att du fick ta piercing?

2011-03-30 @ 20:08:30 Postat av:

Svar:

1. Mina betyg är sådär, har väl hälften VG och hälften G.. Är verkligen skoltrött just nu. Vet att jag kan prestera bättre än vad jag visar, men jag har inte alltid orken
2. Privat
3. Faktiskt så har jag sån tur att Jonathan bor några meter ifrån min skola! Så jag går bara dit efter skolan, sen tar jag bussen hem. Det är inte svårare än så, så det är grymt. Ja jag får mycket tid över till att träffa andra kompisar & plugga, det är inget problem.
4. Min relation till mina föräldrar är toppen. Vi bråkar inte alls ofta och kommer hyfsat bra överens. Min relation med min pappa har alltid varit lite fram och tillbaks, har inte haft så bra kontakt med han. Men det har blivit bättre.
5. Jag har faktiskt redan bestämt vilket gymnasium jag vill söka in på, och det är Tible med inriktningen Sam Beteende. Det är det jag strävar efter iallafall!
6. Jag vill bli psykolog, hjälpa andra som jag själv blivit hjälpt. Speciellt ungdomar. Tror det skulle passa mig bra!
7. Inget offentligt =)
8. Vad jag helst gör på en fredag kväll, hm.. Jag kan göra i princip vad som helst, bara jag är med dom rätta vännerna! Gå på bio, mysa framför en film med godis och läsk, träffa vänner och busa, tjejmiddagar mm. Är flexibel haha!
9. Min helg ser ut ungefär såhär:
Fredag (idag): Åka in till täby och gå på bio med Jonathan, I am number four!
Lördag: Köpa en massa mys till kvällen med tjejerna, bada jacuzzi hos Emelia och sen sover Prill här!
Söndag: Inga planer än!

röker du?

2011-03-31 @ 07:38:09 

Svar:
Nein

har du runkat av någon?
har du sugit av någon?
har du och jonathan haft sex än?
vad har du för färg på dina tapeter?
hur snabbt kommer du?
lägg ut en bild på jonathan?
varför säger pernilla att ni är bästisar men du säger att julia är din bästis?

2011-03-31 @ 13:40:44

Svar:
Privat Privat Privat osv.
Haha har gröna tapeter, och ja jag kan väl lägga ut en bild på Jonathan någon gång om han vill det. HAHA det där var det mesigaste jag hört. Julia är min närmsta vän, men Pernilla är också väldigt nära! Så enkelt är det.

Tycker inte du att du får lite störda frågor? :)

2011-03-31 @ 17:26:39

Svar:
Jo tack

1. hur klär du dig i skolan? chill kläder, fin kläder? 2. har du helst jeans eller leggins? varför? 3. säger din mamma eller pappa till dig ifall du har för slampiga kläder? 4. hur många har du haft sex med? 5. hur ser du på kärlek? 6. hur sköter du din hy? den ser typ perfekt ut! 7. beskriv en perfekt sommar outfite. tack för en bra blogg!!

2011-03-31 @ 18:38:32

Svar:
1. Jag klär mig oftast i jeans och någon tröja, blus, kofta eller linne. Aldrig mjukiskläder faktiskt.
2. Jeans, man får snyggare rumpa och ben i det! Dessutom är det dubbelt så skönt med jeans än leggins.
3. Om jag nu skulle ha för slampiga kläder skulle väl mamma säga till, men hon skulle aldrig säga åt mig att byta av den anledningen.
4. Men privat
5. Kärlek är något som kan vara helt underbart när det går bra, men när det går dåligt kan det vara det värsta som finns.
6. Jag sköter min hy på enkla sätt, genom en fuktgivande kräm på kvällarna och ibland på morgonen. Tvättar bort sminket varje kväll och använder inte allt för mycket smink. Tack!
7. En perfekt sommar outfit.. Hm, jeansshorts, ett slappt linne, solglasögon, handväska och en massa smycken till det! Enkelt ska det vara! Taaaack gullunge!

vad använder du för skor just nu?:)

2011-03-31 @ 20:50:47

Svar:
Föralltid, förevigt, converse! Oftast vita, men idag t. ex hade jag korta gråa och ibland använder jag röda. Har även rosa och tjockare vita!


Why not?


Ny vecka, nya tag!

Hej alla glada! Sitter och kollar på Världens bästa hotell med min padre nu haha, såååååå jävla kul. Kom hem vid halv sju tiden idag efter att ha gymmat med Pernilla, kändes skitbra med tanke på att det inte händer lika ofta längre. Och imorn, ja vad händer då? Funtar på att fråga Jonathan vad han ska göra men vi får se hur det blir med det, annars åker jag väl hem och pluggar som jag bör göra.

Har verkligen ingenting att säga just nu, så jag återkommer senare med lite musik, bilder eller något! Frågestund kanske.. ?

Haha ställningen!

My heart stops when you look at me. Just one touch, now baby I believe. This is real.
So take a chance and don't ever look back.



Infect me with your love

 

Myste massor idag, med både Emelie, mina folks och Jonathan. Emelie sov här efter en mysig kväll hos Alexandra, kaos blev det ju iallafall! Haha, det var kul iallafall. Kom hem runt ett och käkade godis och chips i mängder. Somnade vid tre och sov till 11?  Eller något sånt. Emelie hjälpte mig med en hemkunskapsläxa idag som gick ut på att tvätta och vika kläder, jäääättesegt! Vid tre tog jag en buss till Jonathan och kollade på film, och åkte hem igen vid åtta. Mysigt som vanligt!


BUSSEN

Tjena, ett snabbt inlägg nu för jag bloggar från Flows data och vi ska snart springa till bussen! Vi ska till Alexandra med massa väääänner. Sen sover Emelie hos mig, det var ett jävla tag sen så det är soft! Gårkvällen var inget annat än seg. Var hemma hos en kompis med några och ja det var inte kul, kände knappt några där osvosv. Men jaja, sen sov jag hos beeeestisfestis och myste där i hennes lilla säng. Nu sitter jag som sagt hos Flow och ska till bussen nu. Ha en fortsatt trevligt lördagskväll allihopa! ♥

Fräscha.


LULEÅ

Hallå "alla" läsare, blev besviken idag när jag kollade på statistiken. Jag som bloggat så mycket på senaste dagarna? Inte okej!

Idag iallafall så har jag varit hemma hos Jonathan hela dagen och pussat på han. Nej men vi har mest degat och myst, druckit oboy, pratat om allt möjligt liksom. Det vi är bäst på! Tog en buss runt halv åtta från han, käkade och kollade lite på matchen men den var värdelös. Fast NU fick jag reda på att Lulä vann! IGEN! Fy helvete vad härligt. Men ska fortsätta mitt samtal med Flow nu, tjo ♥


Mot sängen!

Sommar? Vadå nu? JO TACK.

 

Nuuuuu ska jag dra mig mot sängen, plugga in lite franska glosor och mysa ner mig under mitt vaaaaarma täcke. Börjar 9.20 imorn, rätt soft skoldag och efter det ska jag träffa Jonathan! MYS, men vi hörs imorn eller hur? Godnatt på er! ♥


Anonym


.. Om navelpiercing

Gjorde de ont? :)
2011-03-23 @ 19:03:49

Vill gärna säga att det inte gör ont för att inte skrämma er, men då ljuger jag. Ja det känns faktiskt, själva klämman som de nyper tag skinnet med gör ondast. Nålen kändes knappt enligt mig, men anligt andra är det tvärtom. Men det är nog olika från person till person, men tro mig - det känns! Dock gjorde själva bytet inte ont alls, alltså att byta från läkstaven till en kortare som jag gjorde idag! Nu känns inte min piercing alls, tänker inte ens på att den finns där. Så det går över!

Goodmorning! Åker till stan med Prill idag efter skolan, fikar säkert på något mysigt ställe och så.

Tänkte byta min piercing också om det blir som planerat.. Jag håller er uppdaterade om den saken!

Vi hörs ikväll babys, ska börja fixa mig nu!

 

Lycklig människa det här!


Lilla lady

En liten ros med ett hål i sin själ. Som gjorde rätt men av dåliga skäl. Hon hade drömmar om status och flärd. Men hon blev slav för sitt eget begär. Hon vet inte vad hon känner för. Lågan slocknar utan tändstickor. Du är bäst nu, men du var bättre förr. Våra brister gör oss till människor!



Svar på kommentar!

1. Vart tog du din navel piercing ?

2. Hade de åldersgräns?
3. Hur mycket kostade de ?
Snälla svara älskar din blogg :)

2011-03-19 @ 10:43:10

Självklart ska du få svar på dina frågor, dock tycker jag att det är tråkigt att ni är anonyma när ni kommenterar! Men det är ju erat val, I'm just saying!

Jag tog min navelpiercing på en salong som ligger på Odenplan, som heter Lenas eller Alenas studio! Står lite olika över allt. Det finns iaf lätta vägbeskrivningar på google, bara att söka!

Ja, stället har en ålersgräns, 14 år ska du vara för att få pierca dig där. Förälder ska du ha med dig också. De flesta ställen är från 15 år, men det här var ju toppen då med tanke på att jag inte fyllt 15 än. Så är du under 14 får du helt enkelt hitta ett annat ställe, eller vänta!

Allt som allt blev det 660 kr, vilket egentligen är ganska mycket. Men det kändes seriöst och ja, säkerheten först! I priset ingår rengöring till piercingen, själva smycket och sedan att man kan komma tillbaks dit när piercingen har läkt, så byter dom piercing på en! Funderar på ifall jag ska åka dit imorgon och byta min, har faktiskt haft min i 9 veckor idag. (Läkningen tar oftast upp till 6-8 veckor)


Hemmaaaaaaa!

Hej sötisar! Ska just börja med en ny header, får panik av att kolla på min fula.. Haha.

Idag så har jag umgåtts med min fina vän Julia. Min allra bästa vän.. Åh vad jag älskar dig. Vi har spenderat eftermiddagen på donken, pratat om saker bara vi kan prata om. Underbart! Käkat glass och bara myst. Efter det gick vi till centrum och träffade Jonathan och Emil en snabbis, sedan vidare till Heavenly inc för att kolla Julias piercing.. Den höll tydligen på att stötas ut av kroppen, så hon var tvungen att ta ut den.. RIP!

För övrigt så har dagen i skolan gått jättesegt. På lunchrasten gick jag hem till Jonathan i någon timme och myste, kollade lite på en film och sådär. Också en utav mina allra finaste. Tack för att du finns! ♥

Nuuuuu ska jag börja på den där jäkla headern, kommer nog ta ett tag men den kommer upp ikväll tror jag!

Älskar dig fuling ♥


Sminkning!

Visst lovade jag er ett inlägg om hur jag sminkar mig på morgonen? Yes, så here you go!
OBS: Nu visar jag bara hur jag oftast sminkar mig på helger och sånt, och någon enstaka gång i skolan. Inte vardagligen alltså.

1.
Börjar oftast (när jag hinner och kommer ihåg) med den här krämen i hela ansiktet, dvs under allt smink. Det är en fuktgivande kräm som tar sig in i huden snabbt, så det kladdar inte eller så. Jag använder den för att försöka slippa finnar och torr hy. Den är skitbra enligt mig, köpte den dock i Italien i höstas..



2.
Efter krämen så lägger jag på "grunden", dvs foundationen. Jag använder en från Maybelline som sitter grymt enligt mig. Jag själv använder inte foundation för att se brunare ut, utan för att jämna ut huden eller vad man ska säga, så jag har en som jag tycker är rätt lik min egen hudfärg. Jag duttar lite på några ställen i ansiktet, som pannan, kinderna, under ögonen, näsan osv. Sen tar jag en borste eller svamp och smetar ut det i hela ansiktet. Denna finns att köpa på vanliga smink och pryl butiker som Åhlens, Kicks, Lindex osv. Tips!



3.
Efter det brukar jag försöka få huden att inte se så flottig ut som den ofta gör med flytande foundation, så jag användr ett vanligt hudfärgat puder och borstar i hela ansiktet. Är inte så noga med att pudret är så dyrt och superbra egentligen, det håller ju ändå. Haha så jag använder bara ett som jag fick med en tidning förut.



4.
Böjer alltid ögonfransarna, har så raka egentligen. Så för att få dom mer uppåt böjer jag dem med en vanlig ögonfransböjare från H&M. Fungerar hur bra som helst =)

Resultat:


5.
Nuuuuu kommer huvudsaken med hela sminket, mascaran! Jag använder två mascaror, en grund och en för att få ögonfransarna ännu lite längre. För grunden använder jag denna mascara från Maybelline, bästa grunden enligt mig. Får separerade fransar, men ändå mycket volym.


För topparna och neder ögonfransarna använder jag den här mascaran, Volume million lashes. Bra enligt mig, men mindre bra enligt många. För mig fungerar den iallafall, kan bli lite klumpigt men iförsig använder jag ganska mycket mascara.


6.
För att få ögonen att synas ännu mer, har jag ibland någon glittrig ögonskugga i olika, men inte så starka färger. Dem här tre är mina favoriter iallafall, alla glittrar men alla med olika färg. Den brun/guldiga är köpt i Italien, och blir lite orange guldig på. Skitsnygg enligt mig, passar till min ögonfärg också som är typ brun/gul/grön. Ögonskuggan med 2 i 1 är köpt på Kicks eller något, vet dock inte vilket märke. Använder jag den så tar jag det mörkbruna glittret underst, från ögonfransarna och nästan upp till ögonbrynen, och den ljusa på det. Då blir den lite ljusare också. Och sen den silvriga ögonskuggan är också köpt på Kicks, Lindex eller något och är från märket Isadora.



Den guldiga ögonskuggan på:


Den brun/gråa (2 i 1) ögonskuggan på:


Den silvriga ögonskuggan på:


7.
Och det sista: Ögonbrynen. Målar dom ftast med en vanlig ögonbrynspenna, så att dom blir lite jämnare och lite mörkare. Awesome! Köp på H&M by the way.


Händer också att jag använder solpuder, men det är så sällan så det känndes onödigt att ta med! Puss

Friday!

Det blir en snabb morgonblogg idag! Men jag brukar inte blogga på morgonen såååå.. Be happy =)

FrEEeEEeEEeeeeEeeeEedag! As skön skoldag och kvällen kommer att spenderas med några sköna brudar. Det blir ju knappast bättre än så? Shit, man får ju värdesätta helgerna till max nu för att ens klara av skolan fram till sommaren. Men nu ska jag stänga av datorn, gå ner och käka frulle och sedan får jag skjuts till skolan. Vi hörs kanske senare babys?

Riiiight now:

Without you I can't breathe

Tror att det här kan vara universums bästa låt, även fast den är gammal. Åååååh ♥

 

Skola idag, sen mysa med Emelie och Julia! Juste senare ikväll kommer det ett inlägg om hur jag sminkar mig :) Håll utkik! Och ha en bra dag allihopa!


Hello seattle

Hola! Ja, min header är skitful. Men jag ska göra en ny igen lite senare, men nu håller jag på att ladda över bilder från kameran till datorn. Måste plugga.. Jag orkar inte :( Jaja that's life. Sitter och lyssnar på musik och bara chillar. Nice? Nice! Men vi hörs senare baby's, måste fixa en grej nu. Ciao!


WALLANDER

Hallå folket, detta blir ett supersnabbt inlägg för jag har bråttom till soffan. Wallander ni vet! Tänkte faktiskt bara uppdatera lite, skriver ju nästan aldrig. Idag var jag på bio med mamma, vi såg på Black swan. Den var bra men lite jobbig att se, obehaglig typ. Innan det var jag och träffade min älskling Julia för första gången på hela lovet, jätte mysigt. Vi käkade på Subway och åkte sen hem till henne och myste. Igår var jag med lite brudar först och bara umgicks, sen åkte jag och Flow hem till Emil med han och Jonathan. Sov hos Flow och ja, det var de senaste två dagarna! Imorn blir det skola, är inte så taggad men så får det vara.

Men vi hörs hörni, har jätte bråttom nu! Puss ♥
(Förresten ska jag ändra det fula typsnittet jag har på bloggen nu så fort jag hinner)


The ransom



Blond, tant, kines och blind..

.. Sex?

Hejsvejs! Första dagen på lovet jag tar det lugnt här hemma, tror jag? Och fyfasiken vad skönt. Har kollat på en 4 timmars lång film med päronen och käkatttt. För övrigt så känner jag att jag blir sämre och sämre på att uppdatera.. Och dessutom har jag börjat prata som en tant. Har börjat säga saker som "Ja det må jag säga".. Heeeeela tiden!

Vad annars? Jag är blond igen! Visst trivdes jag i brunt, men jag tycker själv att jag passar bättre i min naturliga hårfärg. Så det känns asbra! Lovet har varit jättemysigt än så länge. Orkar inte förklara allt jag gjort men på ett ungefär.

Jag har umgåtts mycket med Flow, i strt sätt varenda dag. Och även Nathalie, Emelia och Sofie. Igårkväll åt jag på en kina restaurang här i Åkersberga med Flow, Line, Marcus & Emil. Hur mysigt och gott som helst. Efter det träffade jag Linnea och hon sov hos mig. Idag har jag lunchat med Juni, Tove, Wilma, Natha & Flow! Så härliga tjejer. Och införskaffat ett par byxor har jag också gjort. Åh, ett till tant ord..

Sitter just nu och fixar lite med lösnaglar jag köpte idag, blir väl helt okej haha. Imorn ska jag till Centrum på syntest, så Nathalie och eventuellt Flow ska hänkaaaa. Senare får vi se vad som händer!


RSS 2.0