Har varit i Umeå ett par dagar, tar igen uppdateringen imorn!


Lista

min bästa vän heter Julia, är lika gammal som mig och är världens bästa.

när jag borstar tänderna så börjar jag alltid blöda i tandköttet, ALLTID.

när jag lagar mat (vilket inte händer speciellt ofta hemma hos mig) så lagar jag typ.. Billyz pizza. Nej men om jag ska göra till flera stycken så blir det väl pannkakor eller makaroner och köttbullar. Jag tycker egentligen att det är ganska kul och lärorikt att laga mat, men jag orkar bara helt enkelt oftast inte. Plus att det aldrig är någon som ber mig, så jag behöver inte göra det så ofta.

jag är rädd för mörker, spindlar, skräckfilmer, att vara ensam hemma osv.

den värsta känslan är ångest, stress, oro och när man känner sig sviken.

den bästa känslan är
att känna sig älskad.

jag är bäst på att byta profilbilder på facebook, vilket händer typ 2 gånger per dag. nej såklart det finns andra saker jag är bra på, men jag tycker inte om att "skryta". men om något så är det väl att skriva, att uttrycka mig på mitt eget sätt och jag har en ganska utspridd fantasi. jag tycker själv att jag är bra på att trösta och stötta, men det kanske bara är jag. jag försöker iallafall, och det är många utav mina vänner som kommer till mig om de behöver en hjälpande hand eller bara prata.

jag är sämst på
att erkänna mina fel. T. ex om jag har bestämt mig för att något verkligen är som jag har sagt att det är, då ska det vara så annars blir jag sur. Jag hatar att ha fel helt enkelt. Sedan är jag dålig på att hålla tårar inom mig, och det kanske inte är en dålig sak, men det passar inte så bra i vissa tillfällen. Jag är rätt känslig.

jag lyssnar mest på poprock, som escape the fate, system of a down och linkin park. Vet inte om de klassas som poprock eller inte men jag kan tänka mig det. Blir glad och pigg utav det! Annars lyssnar jag väldigt mycket på Rn'B och sånt, och svensk hiphop eller annan skön svensk musik som t. ex daniel adams ray.

jag pratar ibland inte mycket alls, ibland alldeles för mycket. Det beror helt på vilket humör jag är på, om jag har en dålig dag, om jag har mycket att tänka på osv. Över huvud taget är jag en ganska pratglad person, är folk trevliga mot mig så är jag alltid trevlig tillbaks, oavsett omständigheter. Om jag har hört illa om den eller fått ett dåligt intryck, så ger jag dom ändå en chans. Det förtjänar alla, och man ska alltid bilda sin egen uppfattning om alla.

jag tycker om mina närmaste, att duscha, närhet, jordgubbar, greys anatomy, kramar, att sminka mig, klackskor, facebook, musik, min familj, beck, ämnet svenska, att skriva, duntäcken, ringar, bubbelbad, vampyrtänder, jeans, att måla naglarna, mysa framför en film, sommarkärlek, spa, att rita, oboy, chips, att fota, systemkameror, hundar, choklad, daniel adams ray, sam tsui, barnbidraget, att fylla år, att pussas, ja.. Sånt där som man helt enkelt tycker om!

kärlek är för mig mina vänner och min familj, men kan även vara någon på sidan om. Det handlar om att älska och att älskas. Det kan göra ont vissa gånger, men andra gånger är det det finaste som finns.

i somras fyllde jag år, brände jag mig, solade jag gärnet, var jag på sandhamn med pernilla, var jag i norrland två härliga veckor med min älskling, var jag ute och stekte med båten, skaffade jag en massa nya vänner, grillade jag med linnea och flow, hittade jag en vän för livet (marcus), var jag i göteborg med älskade prill, badade jag något sjukt, blev jag fräknig, var jag lycklig.


sist jag grät var för några dagar sedan pga att jag hade lyckats såra någon.

när jag vill tänka så sitter jag ensam i mitt rum framför datorn och lyssnar på deppig musik.


när jag bakar så blir det oftast kladdkaka eller snoddas!

 

 

just nu väntar jag på att få åka till flygplatsen, och åka till underbara umeå.

idag har jag sovit och packat.

ikväll ska jag äta middag, sova, kanske träffa kusinerna en snabbis.

imorgon kommer jag säkert gå på stan där uppe i norrland, eller umgås med mormor, mamma, kusinerna eller vad vet jag.. Only god knows!

när jag vaknar på morgonen så tänker jag SOMNA OM. Eller, är det värt att gå till skolan? Fast jag gör ju det. Eller, ÅÅÅH SNAP NU HAR JAG FÖRSOVIT MIG IGEN!

om jag var ett djur skulle jag vara en hund, en riktigt jävla sällskapssjuk hund.


Svar på kommentar!

Hallå! Du jag har faktiskt ingen aning.. Du får fråga någon lite mer kunnig, eller kolla upp det på internet! Och ja, det är som en slags tavla kan man väl säga. Eller mer som en vit planka med ett fint citat på haha. Ha det bra!


If I die young

If I die young, bury me in satin. Lay me down on a bed of roses.
Sink me in the river at dawn. Send me away with the words of a love song.


Fireflies

- Tonight, the stars ignite like fireflies.


Julklappar ♥

Tacktacktacktacktacktack för allt älskade familj! ♥

Var ju tvungen att jämnföra med min tumme, kolla vad söt den är! Ipod nano.


DRÖMKILLEN - tagen av Julia



Jag gillar när killars hår är..
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[x] Svart
[ ] Färgat i en galen färg
[x] Kort, eller "normal längd"
[ ] Långhåriga

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[X] Normalstora
[ ] Små
[X] Som blinkar flörtigt

Det är snyggt när killar...
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] Inte har allt för många tatueringar
[x] Piercing i ögonbrynet
[?] Använder speedos
[ ] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[x] Rakar kroppen
[ ] Använder kajal
[ ] Alltid har keps/mössa på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng (det finns en gräns)

Detta säger allt om en kille...
[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[ ] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar
[ ] Hur han behandlar sin mamma
[x] Hans personlighet

Det är gulligt när killar...
[x] Ringer ofta
[ ] Smsar non stop
[ ] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar (plus i kanten)
[x] Ger mig små presenter
[ ] Väljer/Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[ ] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...
[ ] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Överbeskyddade killar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som kör moppe
[x] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig (han ska ju inte vara överdriven?)
[x] Killar som aldrig kan erkänna sina fel
[ ] Killar som röker och snusar

X-MAS ♥

Vad leker folk som säger att dom hatar julen, att den är överskattad osv?! FRED TILL TOMTEN FÖRFAN ♥♥♥ Liksom dö om det är ett så jävla stort problem då! Eller gå i ide eller något!!!!

Ojoj, nu har jag iallafall just öppnat min första julklapp! Jag fick en parfym från The body shop av mina folks, tack (!) Och resten ska jag öppna ikväll. Idag är jag en glad chey! För ett tag sedan kom en del av släkten och då åt vi gröt, typ gott. Och om ett tag kommer resten, så ska fixa mig lite till nu och sen vara social mot dom! Jag skriver vad jag har fått senare. GOD JUL!


My love ♥♥♥♥♥

Joyeux Noël


Just a dream - cover

Sam Tsui ft. Christina Grimmie


K Ä R L E K

Tjena! Sitter hemma hos bestisfestis nu, sov här inatt. Som vanligt (?)  
 
 
Iallafall, gårkvällen var skitmysig! Jag åkte hemifrån vid åtta någongång, mötte upp Alice, Saga & Julia och tog bussen till Ludde. Det var skitkul faktiskt, där var Joel, Simon & Ludde och när vi allihop låg i sängen så gick strömmen helt plötsligt, svinschysst! Så vi spelade kort och drack en massa julmust. Hur mysigt låter inte det? Framför brasa och grejer. Hade ju inte träffat någon av dom på åratal heller. Sen åkte vi hem runt elva, gick till Statoil och köpte Frödinges kladdkaka och gick hem till Julia, åt och somnade nästan direkt!     
 
 
Nu ska jag hem och hjälpa mamma och städa. JULAFTON IMORN, JULKLAPPAR!!!!!!!! Whie!            
 
 
     
 Livet är inte dagarna som passerar, utan dagarna du minns ♥

- The lonely island


MISS YOU

Tumblr_ldsu2a1goy1qb8opqo1_500_large

Allting känns rätt när vi snackar och softar, du får mig att hoppas att ingenting är på låtsas.
Du är en stjärna för mig, du är min lilla ängel. Som jag varje morgon känner värmen av i sängen.
Det är inte sant, för du är ljuset i min värld. Måste sluta tro, snart dags att ta farväl.

You're original


Blessed from above

Lär blogga imorn, får se i och med att min syster kommer hem då. Men har ingen blogglust nu, är på alldeles för dåligt humör. Höres


Dag 19 - Detta ångrar jag

Detta ångrar jag. Okej, det här är svårt. Jag ångrar inte så mycket egentligen, eftersom att efter varje misstag lär man sig något nytt. Men om det är något, så är det nog att jag aldrig hjälpt till att bygga upp en bättre relation med min pappa. Visserligen är det inte för sent, men det skulle underlättat ifall vi hade börjat i tidigare år. Men jag tänker inte prata så mycket om det, det är en privatsak. Men större misstag än så har jag inte gjort, som tur är. Man ska passa sig, men alla begår misstag någon gång i livet!

 

Tumblr_la8yy3ifwq1qce83wo1_500_large


Dag 15 - Min drömmar

Söt gästblogg Emelie! TYCKER OM DIG! Men iallafall.. ♥

Har bestämt mig för att hoppa över några dagar, de jag missat tills idag. Så nu börjar jag på dag 15 i min lista. Så, nu ska jag berätta om mina drömmar!

The thing is, att jag inte har några drömmar som skiljer sig från många andras.. Min största dröm är att leva livet lyckigt ända ut, att klara mig trots motgångar och att resa mig upp efter varje fall. Vilket jag tror till 90% att jag kommer klara, genom att bara vara mig själv och ingen annan. Jag ska göra mitt bästa, och när jag gjort det ska jag göra lite till. För att kämpa mig till toppen. Jag vill gifta mig, få barn och ett jobb som jag trivs på. Jag låter som en tant när jag skriver så, men det är just så ett perfekt liv skulle se ut för mig - efter ungdomen.

 

Sedan att klara grundskolan med hyfsade betyg, ha chansen att välja det gymnasiumet jag vill börja på, kanske plugga vidare på högskola/universitet efter det.. Men jag tycker om att leva i nuet, även fast jag får ångest av att tänka på slutbetyg osv. Visserligen har jag 1 och ett halvt år kvar till mina slutpoäng, men jag vill vara förberedd redan nu. Och jag tycker att jag gör bra i från mig i skolan, I do. Men jag har lovat mig själv att göra mitt bästa, iallafall näst intill. För jag kan, så som mina lärare jämt säger, göra mer än vad jag presterar.

 

Kanske inte så mycket att skryta med, men jag behöver inget mer. Tack till mina föräldrar som lärt mig att man kan vara lycklig utan pengar, berömmelse eller annat. Love ♥


vääärldens bäästa ♥

hejsan alla coola ! emelie här :) just nu sitter jag i marias säng, hon är och käkar (y) vi har bakat pepparkakor, brända vart dom ! supernajs. maria suger på att blogga .. därför gör jag det åt henne nu ! nejmen för er som inte redan visste det så är maria världens finaste vän och min bästavän :) nejmen, ställer alltid upp och är bara helt enkelt värdsbäst ! nu ska jag typ åka hem så hoppas på att mariiiiia bloggar senare, puuuuuss !

'

hihi jag älskar dig ♥

Dag 12 - I min handväska

Jag orkar inte göra dag 11 "Vad jag hade på mig idag", så skippar den. Här får ni dag 12! Senare 13 & 14.

Jag har inte så intressanta saker i min väska..
Men det jag oftast inte går utan, är dessa grejer:





(Lol gymkortet satte jag bara dit för att se smal ut)

Det är ju ändå rätt schysst


TJO jag kan slicka på min tutte! Haha jävla mongolid..

Tjenaaaaaaa! Sitter och snackar med min vän Mackan i telefon, och har just pluggat till Hemkunskapsprovet imorn. Today after school gick jag hem till Emil. Där degade vi och kollade på två filmer. Sex and the city 2 och någon annan skräckis. Sen åkte jag hem tidigt för att plugga, och det gjorde jag och typ käkade. Sedan snackade jag med Marcus! Ja, that's it. Min dag. Kände att jag behövde uppdatera lite bara. Puss! ♥

Dag 11 - Mina syskon

Dag 10 kommer imorn.. Har inte haft på mig något spciellt idag så!

Dag 11 iallafall. Så nu ska jag berätta om mina syskon! Jag har 2 syskon, eller ett helsyskon och ett halvsyskon. Jag kan berätta om var och en.

Mitt enda helsyskon heter Elin, har bott tillsammans med mig och min familj i alla år. Ända tills i sommras, då hon flyttade till någonstans runt Åre, där hon nu går gymnasium. Inriktningen är trav och hon trivs verkligen vilket jag tycker är jättekul. Flytten var hur jobbig som helst för mig, för det är en helt annan sak nu. Hela mitt liv förändrades. För hon var min bästavän och det fanns ingen jag kunde prata med som jag kunde prata med henne. Nu pratar vi aldrig. Visserligen kommer hon hem på lov, men det är helt enkelt inte samma sak. Jag klassar mig själv som ensambarn nu och det känns.. Sjukt. Själv är jag sämst på distans förhållanden, jag är usel på att hålla kontakten med folk som är långt från mig. Och hon är helt ärligt inte mycket bättre själv. Så det är svårt, allt blir helt annorlunda. Hon blir äldre för varje dag som passerar där uppe, och jag hänger inte med i vilket sätt hon förändras på. Allt är som vanligt när hon kommer hem, men när hon åker igen blir det alltid lika jobbigt. Det är nog svårt för er att förstå, ni som inte går eller har gått igenom samma sak.

Förövrigt är Elin 16 år, medellång, ofta förjävla pigg och taggad.. En skön brun helt enkelt. Hon är brunett, har en jävligt stark tendens av att låna mina kläder utan att fråga. Ganska slarvig, precis som jag. Annars då? Hon är världens bästa. ♥



Sen så har jag ett halvsyskon. Det är också min syster, fast henne har jag aldrig bott tillsammans med. Det är bara pappas dotter, hon har alltså en annan mamma än vad jag har. Hon är 33 år, heter Linda och är också världsbäst. Hon är blond, kortare än mig, också slarvig och kan vara ganska omogen på att bra sätt. Vi har inte någon bra kontakt med varandra, vilket är synd. Båda är väl för lata och kanske för upptagna för att ta kontakt. Linda har en pojkvän som heter Henrik och är några år yngre än henne. Jättego kille, ganska blyg. Dom bor tillsammans i en lägenhet i stan som dom snart ska flytta ifrån, till en större. Längtar så tills Jul, då dom kommer hit för att fira jul med oss!


Happy times ♥


YOU

Nu är jag här igen. Vet inte vad jag ska göra, tycka, tro, borde göra, vill osv. Så vad gör man? Tänker på annat. Men det fungerar ju inte så. För det går inte tänka på något annat, inga tankar alls kan fylla tomrummet jag har i hela mig just nu. Fan, jag har ju lovat mig själv att inte göra det. Jag skulle varken påminna mig själv eller honom. Men det gjorde jag, och det får jag skämmas för. Tror knappast att det kan bli värre i detta fall.

Om det fanns en enda liten sak jag kunde göra för att slippa undan den här känslan som har kommit för att hålla mig vaken om nätterna igen, så skulle jag inte tveka en sekund.


I would die for you

I would catch a grenade for you. Throw my hand on the blade for you. I would jump in front of a train for you. You know I would do anything for you. See, I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes I would die for you baby, but you won't do the same.


SKÖNASTE TORSDAGEN PÅ LÄNGE!

Åh, den här torsdagen som jag hade förväntat mig skulle bli en helt vanlig seg torsdag, blev underbar! Dagen började inte något vidare bra. Jag kom alldeles för tidigt till skolan, eftersom jag glömde att vi hade sovmorgon. På lektionen där efter tog läraren min mobil för att jag höll på med den på lektionen, så jag fick den inte förän slutet av dagen. Skärpning Maria!!! Men sen när jag fick tillbaka den iallafall, så har Pernilla ringt en miljon gånger och smsat. Så jag ringer tillbaka och får frågan ifall jag vill följa med henne till Globen ikväll och kolla på Idol genrepet! Självklart sa jag ja, så så blev det. Och fan vad grymt det var! JAY ♥♥♥ Hade suuuuuuuuuperkul verkligen. Så jag kom hem för ungefär en timme sedan, och då blev det duschen direkt. Nu blir det nog sängen, sen imorgon blir det först Täby med Prillis, Nathalie & Julia, och sen berga natta. På lördag blir det Harry Potter med brudarna. Längtar!


Maaaaaaannen ♥

Dag 9 - Min tro

Min enda tro. Kärlek ♥

Att älska vem du vill, älskas utav vem som helst,

och att älska dig själv.


Dag 8 - Ett ögonblick

Ett minnesvärt ögonblick som jag inte kommer glömma på länge, var för ungefär en månad sedan. Allt var skit, jag hade förlorat vänner, allt som hade med kärlek att göra gick åt helvete och jag mådde verkligen inte bra. Det kunde knappt bli värre helt enkelt. De sekunderna jag satt och funderade på livets mening, med gråt i halsen och svårt att vara social mot sina vänner, så får jag ett sms. Det där smset jag hade väntat på så himla länge. Jag kunde knappt tro det, för jag hade räckt till, och det hade jag inte gjort på så länge. Att bara vara jag, det räckte för att nå det jag ville ha. Ett sms med början "Alltså, grejen är den att jag tycker om dig. Och jag menar verkligen det." Och så många mer ord som gjorde mig hel. Sådan lycka hade jag inte kännt på länge. Och det kändes så bra, det var äkta. Det fanns inget fel, inga men i det hela. Så glad är jag än idag, jag har allt. Det var så mycket som förändrades utav det där smset. Jag värdesätter det där smset otroligt högt. Det ligger på mina sparade meddelanden, och ska vara där ett bra tag. Tack för att du gjorde mig hel! Du gör mig lycklig.

Tumblr_ld4qqxnuax1qd02spo1_500_large

Dag 7 - Min bästavän

Åh, jag har så otroligt många fina vänner. Ni vet vilka ni är! Men jag hade tänkt att berätta om en väldigt speciell person i mitt lilla liv.

Min bästavän
är nästan precis som jag. Vi är så lika, men ändå inte. Vi har våra stunder då vi bara vill strypa varandra, men det är dom som är dom bästa. Nej jag skoja, men såklart vi bråkar ibland. Som alla andra. Men vi löser det alltid till slut, tillsammans. Bara att veta att hon existerar och finns där på andra sidan Åkersberga, det kan göra min dag. Att veta att hon bara finns ett nummer bort. Att jag bara kan slå en pling om jag har problem, så att hon kan hjälpa mig ur dom eller bara vara en sorts tröst. En bra tröst. Hennes röst gör mig trygg och jag känner mig aldrig ensam när jag tänker på henne. Det är med henne jag delar mina galnaste minnen med. Men även mina sorgligaste, roligaste, tråkigaste, och finaste minnen. Och jag skulle inte dela något av dom minnerna med någon annan på jordklotet om jag kunde välja. Min bästavän och jag kan göra i stort sätt vad som helst till en kul grej. Våra spontanaste ideer är dom bästa. Att åka och käka på donken vid elva, tolv tiden, att klä ut oss till några killar vi umgås med och göra kopior på deras bilder på facebook för att sedan lägga ut bilderna på internet. I stort sätt allt roligt jag gör är med henne. Hon är den första jag tänker på om mamma ber mig ta med en kompis på en resa, kryssning, ut med båten osv. En vän som henne får man leta länge efter. Hon fyller alla krav. Jag känner mig trygg med henne, vart vi än är. För med henne löser sig allt, på ett eller annat sätt. Tillsammans klarar vi allt om vi bara vill. Hon är min andra halva, fast den bättre. Vi har likadana jackor och jeans.
Jag älskar dig Julia Wennmark


2010's första dopp. Med vem? Med min bästavän

Dag 7 & 8 kommer snart!

Hello! Är hemma nu, har varit i Täby med Nathalie & Flow ett tag och fixade lite julklappar och sånt. Myspys! Har köpt till min syster och min mamma, så nu är det bara pappa kvar! Tjejerna behöver man inte köpa till det här året, vi tänkte hitta på något roligt tillsammans istället! Smart va?

Snart ska jag till sängen. Men först tänkte jag skriva lite snabbt om dag 7 och dag 8, för jag orkade verkligen inte skriva om dag 7 igår. Så det fixar jag snart! Vi hörs då ♥

Sitter och leker med camen, u wanna see? Yesyes!

Galen chey...

Dag 6 - Min dag

Min dag idag började med att min madre väckte mig vid 07.30. Då gick jag upp, fixade håret, sminkade mig, klädde på mig osv. Sen fick jag bråttom, gick ner och tog ett glas juice, småsprang till bussen med musik i öronen och mötte Emma. Då gick bussen vid 08.58 och vi började 9.20, så det var lugnt. Hade vanliga lektioner sen hemkunskap som sista lektion, där vi bakade pepparkakor! Suuuuupermysigt, jag fick baka med Filip, William & Mats. Vi har grupper bland åttorna vissa dagar, och det finns tre grupper. Jag är i grupp 2 och i våran grupp är det bara 3 tjejer och svinmånga killar, men det är ju typ schysst. Pepparkakorna blev svingoda iallafall och sjääääälvklart fick jag mest!!! Sen tog jag bussen hem, fixade varm oboy, snackade med Prill och pluggade en del. Sen gick jag ut med hunden och lyssnade på musik osv, sen åt jag och snackade med Prill igen. Nu på kvällen har jag bara legat framför tvn och funderat på livets mening. Nej, men typ. Och nu ligger jag med världens mensvärk, och smsar med Jesper och ska snart sova. Det var väl ungefär min dag!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Min egen uppfattning av kärlek mellan två personer, är att det viktigaste utav allt är att älska, och att bli älskad tillbaks. Skulle jag behöva välja mellan att älska eller att älskas, skulle jag valt att älska. För det är en känsla som alla borde få känna. Det är ett antal killar som sagt "jag älskar dig" till mig, men jag tror det är mindre än hälften som verkligen menat det.

Visste, kärlek kan göra ont. Djävulskt ont. Och det är en period som de flesta av oss går igenom, iallafall någon gång i livet. Då allt tycks vara skit, det känns som att man inte duger för någon, den man älskar känner inte samma sak för en själv. Men bakom allt det så finns det något underbart, och det vet även jag. Fast att jag har tvivlat flera gånger. Man behöver bara resa sig upp efter varje fall, och fortsätta kämpa. Går det inte som du väntat dig nästa gång heller? Försök igen. För vem lever ett helt liv utan att få en diss en enda gång, egentligen? Men såklart behöver man inte ha någon där exakt hela tiden. Jag håller med om att det kan kännas skönt att veta att man alltid har någon där, no matter what. Men samtidigt kan det kännas ännu skönare att inte ha någon alls, och bara kunna göra precis vad man vill utan att någon hindrar en. Kärlek känner man bara. Man vet när man är kär, det behöver man inte ens fundera på. Jag vet inte om man kan lära sig att älska en person, men kanske kan man lära känna en person som leder till ett och annat. Jag har faktiskt bara varit kär två gånger på riktigt. Och båda gångerna har det gått åt helvete. Så kärlek är inte alltid bra - men det är underbart så länge det varar.

Kärlek för mig är framför allt mina vänner och min familj. Killar och förhållanden hamnar alltid på sidan om. Att älskas utav mina vänner betyder så mycket mer än att älskas av en kille, som kanske inte ens stannar länge.

Tumblr_l7st5s55gi1qa2uxeo1_500_large


























Dag 4 - Det här åt jag idag

Klockan är trots allt inte efter 00.00!

Idag började jag med att äta frulle hemma hos Prill. Eller nej, först godis och läsk haha.. Så till fulle åt jag, öh? Minns inte exakt, men mackor iallafall med skinka och gurka + oboy. Svinschysst! Sen åt jag inget på dagen, och till middag åt jag thai mat med halva släkten. Sen hemma hos Flow käkade jag några goddar, och det var typ det! Ni antecknar va?


Jag borde gett upp för längesen

Mina förra bloggar har bestått av långa texter där jag skrivit om hur jag mår, mina känslor osv. Men på senare tid har jag inte haft ork. Tänkt att såklart ingen bryr sig om hur jag mår som jag berättar det via bloggen - alla har ju sina egna problem. Så är det antagligen också. Men ibland går det inte att låta bli.

Min största rädsla just nu är att sjunka ner till botten, igen. Och jag känner att jag är påväg. Det där hemska som vände till något bra på 2 sekunder, är inte längre så bra. Känslor jag velat undvika har nu kommit fram igen. För personer jag älskat men som inte har älskat mig tillbaks. Varför har ingen berättat att att falla för någon kan vara det svåraste man varit med om? Är jag den första som upptäckt det? Jag kan ha stunder med ångest i hela kroppen då jag inte orkar göra någonting. Inte ens tänka. Men jag tänker ändå. Så jävla mycket. Är det här kärlek? För isåfall så är det inte som jag tänkt mig. Hur kan något som ska vara så fint som alla beskriver, vara så sorgligt och innebära så många tårar ur mitt perspektiv?

Kan man lära sig att älska någon, eller ska det komma naturligt? För isåfall så är det här som jag håller på med just nu inte rätt. För det är inte naturligt. Det är något jag håller på med för att lura mig själv till bättre tankar, och det är inte schysst. Vad fan håller jag på med?

Vart har du tagit vägen?

Miss you right now

Hejsan pötnosar! Det är fullt hus här at the moment, farmor fyller 80 så mina folks ville fixa some kind of släktmiddag idag. Än så länge är det inte så tråkigt faktiskt, och man ska väl inte klaga för det är ju inte varje dag man träffar släkteN. Det var flera år sedan jag träffade dom flesta av dom. Är dock den ända ungdomen här, så det suger ju.

För 10 minuter sedan var alla hur glada som helst. Nu är det några som gråter, men försöker hålla humöret uppe ändå. Farfars bror kom just hit, vilket inte var så planerat. Farfar dog för några år sedan så det är väl lite känsligt, för Gunnar är så sinnessjukt lik farfar. Men det var ändå roligt att han orkade komma. Vila i frid farfar ♥

Snart ska vi iallafall äta, mamma har beställt mat som ska komma snart. Men jag ska försöka att uppdatera senare, och skriva om dag nummer 4. Puss och kram



Dag 3 - Mina föräldrar


Mina föräldrar betyder otroligt mycket för mig. Dom är och har varit gifta sedan många år tillbaks, och även fast det inte alltid är så stabilt så håller dom ihop. Min mamma är runt 44 år, brunett, INTE lik mig, runt 1,70 lång, smal.. Som en vanlig svennemamma ungefär, fast bättre :) Mamma kan jag alltid prata med om jag behöver stöd, för hon förstår. Hon är även rätt hälsosam, skulle aldrig röka eller någonting sånt. Äter inte så mycket onyttigt osv. Jobbar på dagis och har gjort det länge. Ja vad mer ska jag säga? Hej mamma. Du läser ju min blogg!

Min pappa är nästan raka motsatsen. runt 50, brunett/grått hår, INTE lik mig, också runt 1,70 lång, tjock! Också som en rätt vanlig svennepappa. Jag tycker det är konstigt att min pappa inte är typ bög! Haha, han är trots allt uppvuxen med tre systrar och inga bröder, och så fick han 3 döttrar och inga söner. Haha, 2 bad! Han är chef för något företag i stan, vet inte xakt vad det är för han har haft så många jobb. Men han är iallafall typ ultrasmart, synd att inte jag fick ärva det haha. Hm.. Juste, han röker och snusar också och har gjort det huuuuur länge som helst. Hälsosamt?

Jag har bättre kontakt med mamma än med pappa, även fast vi bor tillsammans. Det har jag alltid haft. Jag kan prata med mamma på ett lättare och mer avslappnat sätt. Pappa och jag brukar inte säga så mycket till varandra, vet inte riktigt varför. Om det gått bra för mig på ett prov eller vadsomhelst så säger jag nästan alltid det till mamma, inte till pappa. Men det har faktiskt blivit bättre på senare tid. För ett tag sedan kunde han bli grymt arg för i stort sätt ingenting, men det har blivit mycket bättre och det är jag glad för. Men jag trivs iallafall med mina föräldrar, visst finns det saker som skulle kunna bli bättre, men dom är fortfarande världens bästa! ♥

Falling apart

Helvetes jävla skit. Nu är jag fast här igen, utan hopp eller tro.
När ska det här helvetet få ett slut?

Dag 2 - Min första kärlek

Nu är det dag 2 då.. Så nu är det meningen att jag ska berätta om min första kärlek. Min första riktiga kärlek, och den första killen jag tyckt om på riktigt heter Gustav. Han har ni säkert hört mycket om i mina andra bloggar, och en del i denna också. Han är 96a precis som jag och bor i Åkersberga. Vi har varit tillsammans lite till och från i ca 1 år, fram till någon gång under den här sommaren som var. Vi har väl varit tillsammans ungefär 4 eller 5 gånger, och varje gång i ca 2 månader eller så.. Så, stabilt är det minsta man kan säga att det var. Han var jättemysig och har alltid varit världens snällaste, men nu har jag fått en annan uppfattning om honom. Han har förändrats helt i mina ögon, och i många andras också. Jag har ingen kontakt alls med Gustav idag, och har knappt haft det sedan jag gjorde slut med han för sista gången. Jag har försökt att ta kontakt med honom på olika sätt, men han vill tydligen inte veta av mig alls längre. Tråkigt tycker jag, för det visar ju bara att han bryr sig fortfarande. Annars skulle han liksom bara låtit det vara. Det kan till och med hända att jag saknar Gustav vid vissa tillfällen, fast som vän då. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken, utan bara vänta och se ifall han kanske har lust att prata med mig någon gång och bara vara vänner, iallafall hälsa på varandra om vi ses. Vad mer ska jag säga.. Tack för att du visade mig vad kärlek var :)


Dag 1

Okej.. Dag 1 nu då. Så nu ska jag berätta om vem jag är, utanför bloggen antar jag. Here you go!

Jag heter Maria Nordqvist som ni nog har förstått. Eller hela mitt namn är Jenny Maria Kristina Nordqvist. Så jag har tre namnsdagar så det är typ grymt. För Flow har ingen namnsdag. Jag är 14 år och går i åttan i Skärgårdsstadsskolan, som jag gått i enda sedan barnsben. Mina betyg är väl.. Sådär. Ligger väl på VG nivå i det mesta, G i vissa saker som matte. Inte mitt favoritämne alltså! På dagarna gör jag helst vad som helst förutom att plugga, men när det verkligen behövs kan jag vara rätt duktig.

Mina närmsta vänner är Julia, Pernilla, Flow, Emelie, Linnea och Nathalie som jag även kännt längst av alla. Eller inte Emelie, i ca ett år liksom på riktigt. Sen har jag andra underbara vänner som Marcus, Hanna, Emil, Line, Jonathan osv. Värdesätter mina vänner högst utav allt på jorden, och det finns inget finare för mig. Den som står mig allra närmst och vet i stort sätt allt om mig, det är Julia Wennmark. Hon måste nog vara världens bästa vän och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Så henne tycker jag om.

Jag älskar sköna människor som kan bjuda på sig själva och inte döljer någonting! Skulle aldrig överleva om jag hade astorra vänner och bara gick runt och var seriösa hela tiden. Usch nej! Sååååå inte min stil. Älskar att vara ful!!!!

Jag är nog en rätt enkel person att vara med. Måste inte prata exakt hela tiden, men jag kan nog prata för mycket ibland när jag väl är igång. Så jag är rätt social, älskar att umgås och bara vara. Det behöver inte hända någonting i mitt liv hela tiden heller, jag tycker verkligen inte man slösar bort en fredagkväll av att sitta inne och kolla på film med kompisar. För det kan vara minst lika kul som att vara ute med massa. Ibland orkar man bara inte någonting, så då köper man en massa godis, hyr film och ringer några och degar järnet!

Jadu.. Vad mer finns det att berätta? Jag är i stort sätt beroende av kärlek. Framför allt från vänner och familj. Älskar kramar pussar och gos, tror inte att någon kan få för mycket kärlek någonsin! Och sedan på sidan om familj och vänner.. Hm, det har verkligen gått upp och ner för mig enda sedan i sommras. Men nu går det faktiskt bra! Tycker fan att jag förtjänar det, har mått så psykiskt dåligt den här tiden då jag inte har insett någonting om hur det ligger till för mig i kärlekslivet. Men jag hoppas det håller den här gången ♥

Är det något annat ni vill veta - fråga!


RSS 2.0