Photo shoot


FML


Ashley baby

Hola kära bloggläsare, och förlåt för dålig uppdatering osv. Men jag har very mucho i skolan just nu, sen ska man hinna gymma och umgås och blablabla. Ja ni vet ju!

Torsdag idag. En dag till sportlov, hur skönt som helst. Livet är fan jävligt schysst. Imorgon ska jag på musikal med mamma, och på fredag ska jag vara med lite kompisar och sånt där. Söndag blir det en foto dag med mitt hjärta Flow och på måndag nog tjejmys hos Nathalie, på tisdag in till stan och göra lite knasiga saker. På onsdag eller torsdag ska jag och brudarna även träffa Tove, Juni & Wilma! Så jag har ju en del planerat faktiskt. Är så taggad!


TUESDAY

PS: As seriös.

Sitter och snackar skype med vänner. Livet är great. Det är mindre än 1 vecka till sportlov. Ska träffa Marcus för första gången på hur länge som helst på onsdag. Har massa planer till på lovet. Ca 3 månader kvar till sommar. Underbar familj. Jag är så lycklig!


Teenage dream


Busig?

Lördag idag, uppe ovanligt tidigt.. Men det är väl skönt att ha hela dagen framför sig? Iallafall så var gårkvällen mysig. Efter skolan gymmade jag med Flow, duktiga tjejer! Sen åkte jag hem, och gissa vem so hade kommit hem? Min syster!!!! Så jag pratade med henne, käkade pizza och kollade på film. Runt tio så gick jag ut och mötte Flow och gick en långpromis med henne, jäklar vad vi hade mycket att prata om! Hon är verkligen bäst måste jag bara påpeka. När jag kom hem så satte jag mig framför datorn en stund, sen blev det sängen och somnade runt 1, 2? Mycket chill kväll alltså.

Och idag ska jag.. Hm, jag vet inte riktigt! Träffa Flow vad jag vet, sen ska antagligen Flow och Julia sova här! Myspys. Men nu ska jag gå och käka frulle, c'ya!

This war is ours


You know my motivation

Please excuse me I don't mean to be rude, but tonight I'm fucking you.

 


Beautiful monster

Det är så sjukt mycket plugg nu, kommer tillbaks med
blobbisen och allt när jag inte är lika stressad. Puss!


Friday night

Tjejmiddag och fira älsklingen Flow iväll, hur mysigt som helst.

Kärlek till er tjejer!

 


Mina älsklingar

Ni kanske förstår varför jag skulle kunna tänka mig att ha en bloppis. Använder inte ens hälften av kläderna..
OBS! Resten är i tvätten (!) Har så sjukt mycket kläder som säkert passar någon annan bättre än mig.


I'm not afraid to cry

Hold your head up high, and this pain will die. 
Somehow, somewhere, just try.
You're living in the dark, where no one can see your tears.
But hold your head up high..

Ledig idag!

SL ♥

I skolan. Pluggisen ni vet!


Don't forget to smile today!

Goodmorning sunshine's! Det ser ut att bli en bloppis här framöver iallafall, håll utkik! Måste bara rensa garderoben och så, men det går ju rätt snabbt.

 

Idag efter skolan blir det att åka hem till Emelie, hon ska hjälpa mig att plugga lite. Snel hest. Men höööööörni, nu ska jag borsta tänderna och försöka äta någonting innan jag drar till bussen. Ciao!

 


Emotion


Upp till er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funderar på att ha some kind of bloppis, alltså sälja lite kläder via bloggen som bara ligger i min garderob utan att användas.. Det är ju bättre att få pengar för dom, än att bara slänga de? Dessutom är i stort sätt alla mina kläder hela, och många plagg är i princip oanvända. Så, tycker ni det verkar som en bra idé? Kom igen nu tjejer, hjälp mig!


I don't mind


Mot min ryska hora!

Egoboost! Går till Flow nu, senare blir det mys med tjejerna och Prill sover här!

UNDERBART! ♥


These days aren't easy

Tummis upp för blonda tider.

 

Tänkte ladda över låtar till Ipoden, sätta på mig myskläder och gå ut och gå en stund innan jag anländer till Flow. Jo, det ska jag! Har just käkat frulle och hittat lite nya låtar. Nice? Nice!


Tips!

Volume Million Lashes

 

Den här mascaran är så gryyyymt bra! Enligt mig alltså. Så värt att testa, du kommer inte ångra dig. Jag får mycket längre ögonfransar än vad jag egentligen har, och ännu längre än vad jag får utav alla andra mascaror jag testat. Den är inte alls kladdig, den torkar snabbt och den är inte klumpig på något sätt. Borsten är av gummi och det är bäst enligt mig. Ett annat tips ifall ni skulle vilja testa den, är att ha en annan mascara under. Bara någon som gör grunden, och mascaran på bilden sätter sig inte så bra på underfransarna, så det är bara att ta en annan mascara på dem först. Iallafall, så finns den här mascaran att köpa på bl. a Kicks för 179:-, och lite billigare på H&M. Ungefär samma pris på Åhlens, Lindex osv. Det finns en eyeliner som hör till också, och även den fungerar skitbra utan att kladda eller så. Awesome!


Länkar ni vet..

Länkarna som jag lovade:
http://linneaomatilda.blogg.se
http://wiithyou.blogg.se
http://flws.blogg.se
http://eeemelia.blogg.se
http://amandaau.blogg.se
http://amandatycker.blogg.se
http://seasidez.blogg.se
http://sidewinder.blogg.se
http://sararosenback.blogg.se
http://alexandraohnell.blogg.se
http://tavas.blogg.se
http://lineme.blogg.se

http://aniakandell.blogg.se
http://corneliabergman.blogg.se
http://mindysdagar.blogg.se

http://emeliemessing.blogg.se

Tack för alla svar!



Fan vilken skön kväll..
Ätit middag med föräldrarna, ätit godis, kollat på tv och bara slappat. Egentligen skulle jag varit med Line och Julia, men kände mig inte på topp och kände att jag skulle bli på dåligt humör på något sätt. Ett klokt beslut alltså haha! Men imorgon så blir det iallafall till att mysa med tjejerna! Ska till Flow på dagen och göra en hemlis.. Hehe, you will see. Sen blir det väl antagligen bara chill! Prillis sover hos mig också om det står rätt till i mitt huvud. Nu ska jag fortsätta att leka med camen och ego pica mig själv.

Juste, idag var jag i Täby med Julia och kollade runt lite. Hittade ett par jeans för bara 100 spänn, nice va? Visar bild när jag laddat min kamera. Tjing!

Curling


I love you ♥

Tjenare mannen! Verkligen ingen speciell dag idag, eller jo förresten! Curlade med klassen, det var rätt segt men helt okej. Efter det åkte jag hem, gick ut med hunden, packade om väskan, mötte Flow vid bussen och åkte till gymmet. Fick skjuts hem av mamma, käkade och duschade och sådär. Och nu snackar jag skype med Marcus. Men nu blir det sängen, så vi hörs imorn! Sov gott.

Promenad!

Springer ut och möter Flow snart, ska ta en kvällspromenix med henne och bara prata! Det var ett tag sen vi gjorde det så vi får ta igen det nu. Det blir mysigt, men ska dra på mig mjukiskläder nu och sen går jag ut! Är väl hemma om någon timme eller två. Puss!

























Ful/fjortis/ofräsch osv. Men vem fan bryr sig?

KUNG


RSS 2.0