31/1-2011

Ny vecka nu då.. Hoppas den här veckan går fort, för jag längtar redan till helgen! Ska bl.a träffa Line då, som jag inte gjort på evigheter. Och Flow, Linnea, och ja ni vet dom närmsta. Nice? Nice!

Hallå gott folk, sitter i min säng med datan i knät som jag gör alla andra vardagskvällar.. Fan vad vardagar är sega. Inte nog med att skolan äter upp en inifrån, utan när man kommer hem på kvällen ska man göra läxor också. Nu ska jag iallafall lägga mig ner under mitt mys täcke och kolla på Solsidan som jag missade igår. Den här måndagens höjdpunkt!

Tjo skolan!


One for sale (!!!!)

Ska gå till bussen om 15, chill att kunna ta 9 bussen när man börjar 9.20! Sug på den Flow. Efter skolan drar jag som sagt till gymmet med Prill och bränner lite fett och införskaffar lite muskler! Slutar vid fyra så är väl hemma runt 7 någon gång, vi hörs då! ♥

You feel like paradise

Britney Spears - Hold it against me

 

Kom just hem, det blev trots allt inte så tråkigt som väntat! Skönt det. Hade inte direkt hoppats på för mycket. Vi åt god mat, pratade osv. De hade en son som var lika gammal som mig och han var hur trevlig som helst.

 


 

Imorn blir det iallafall gymmet efter skolan. Kommer uppdatera mer imorn, men det här blir det sista för ikväll. Ska tvätta piercingen, tvätta bort sminket och det där nu. Men vi hörs imorn, eller hur? Godnatt på er!


Mot Södermalm

*Blicken*

 

Nu åker vi hemifrån, kommer nog skriva ikväll när vi är hemma.
Och tack Flow för att jag får låna dina örhängen! Hihi puss ♥

Drop it to the floor

Pitbull ft. T-pain - Hey baby


14.25

Goodmorning sunshine's! Vaknade just, vet inte hur jag kan ha sovit så länge med tanke på att jag gick och la mig runt.. Ett, två? Men nu blir det lite stressigt känner jag, ska hoppa in  i duschen alldeles snart, och äta frukost ska jag hinna göra också. Vi åker runt 17.00 till stan till de där randomsen som vi ska käka middag hos ikväll.. Men, nu ska jag skynda mig! Skriver senare ikväll och berättar hur det var. Pussen!


KÄRLEK

Barbra Streisand. Dudududududu! Det var chill hos Flowarn, käkade godis och sånt. Innan det var jag och käkade middag med mina folks på resturang, det var mysigt. Ska sova snart så jag orkar upp imorn, på eftermiddagen ska jag och min familj åka och äta middag hos några randoms på Söder.. Får väl se hur det blir. Missar dock solsidan... Buhu. Juste, Grattis på 17 års dagen världens bästa Marcus! ♥

 


Beslutsångest

Okej, en gång för alla.. Brunett eller blondin?
Alla som svarar blir länkade!


VS

Set me off like dynamite

Gårkvällen var asnajs! Var på bio med Nathalie, Julia, Juni, Tove & Wilma. Haha aldrig träffat de tre sista brudarna, och det hade inte Julia eller Nathalie heller för den delen! Både filmen och tjejerna var grymma. Vi tog en massa fina bilder som säkert kommer upp på facebook inom kort As sköna tjejer verkligen! Det borde finnas mer såna i Åkersberga.. Knas knas knas.

Iallafall, sedan åkte jag hem till Julia och vi var dö trötta. Tror dom tog på vår energi.. Vi drack oboy, åt mackor och sen somnade vi nästan direkt. Skööööönt. Mamma kom och hämtade mig där imorse och nu är jag hemma. Stannar nog hemma ikväll, är så seg. Eller så går man och myser med tjejerna hos Flow.. Det låter lockande. Men vi får se! Uppdaterar mer snart!

Pussen

The town

Fredag imorgon, skööööönt. Då blir det bio med vänner och
sedan sova hos världens bästa Julia. Kan det bli bättre?



I'm not you, I'm not she, I'm not perfect - I'm just me.

Ett helt år

Ser ni förändringarna?

Januari 2010

Naturligt blond, ofärgat hår och alltid samma frisyr uppsat med ett hårspänne.
Blek som ett lik dessutom och gick alltid runt med tjockis tröjor och leggins.


Februari 2010
Slingade håret för första gången, blondare. Jäääääääättetunna ögonbryn!


Mars 2010
Här började mitt hår bli långt igen.


April 2010
Fiiiiint hår..


Maj 2010
Fräääääääknig


Juni 2010
Sooooooommrig och fräsch! Fin lugg, fin hårfärg, SAKNARRRRRRR.


Juli 2010
Typ brun för att vara jag?


Augusti 2010
Finns inte så mycket att säga, eller?


September 2010
Började med fläta på sidan nästan varje dag, fint iofs..


Oktober 2010
Superblond, minns att jag skulle på tjejmiddag hos Line. Saknar de tiderna,
trots att de bara var några månader sedan.


November 2010
Lockat håret och grejer.


December 2010
Min sista månad som blond.


Januari 2011
Färgade håret brunt. Trivs i det, men saknar mitt blonda hår..
Men det kommer tillbaka om inte allt för lång tid.


Så, tycker ni att jag förändras med åren? Jag ser skillnaden iallafall!

California dreaming

Är ledsen för att jag inte bloggat så mycket på senare tid.. Känner inte att jag har tillräckligt med tid för det just nu, men det går i svackor och det får ni stå ut med. Gör så gott jag kan, bloggar när jag har tid och det är inte så ofta egentligen. Visst sitter jag mycket vid datan, men det är inte alltid jag orkar.

2011.. Lever livet, det är så sjukt nice. Har alltid varit så ospontan förut, gillade att ha allt planerat. Visst, jag gillar fortfarande att planera och så, men om det blir ändringar i skemat är det inga problem! Uppskattar helgerna mer än någonsin, men även skolan. Livet känns underbart just nu.. Har ingen som bestämmer vad jag ska göra utanför familjen, bara jag själv. Underbart!


Tell me how to make a change

I just can't sleep tonight. Knowing that things aint right. It's in the papers, it's on the tv, it's everywhere that I go. Children are crying. Soldiers are dying. Some people don't have a home. But I know there is sunshine behind that rain. I close my eyes and pray.


Hjärtat

Du lever kvar i våra hjärtan för all framtid ♥

Du är saknad tjejen, jag hoppas du sover gott.


Nu är det gjort!


Är hur nöjd som helst, rakt och fint! Tänkte tipsa om stället jag tog piercingen på, och det heter Alena's studio och ligger på Odenplan i stan. Man måste ha med sig en förälder dit, vilket känns mer seriöst än på vissa andra ställen där de endast behöver telefonsamtal från ens mamma eller pappa. De använder klämma och nål eftersom att pistol tydligen ska vara jätte ohygieniskt. Allt som allt blev det 660 kr, alltså inte det billigaste man kan hitta men smycket är utav titan och man får med rengöring och papper på hur man ska sköta om sin piercing. Hehe, smygreklam eller vad?

Piercing

Någon skrev en kommentar och undrade ifall jag kunde lägga ut en bild på min navelpiercing, som jag inte har! Hehe, det blev något knas med att dom inte ville ta på mig som är under 15 år.. Så jag ska ta imorn på ett annat ställe istället, så självklart kan jag lägga ut en bild imorn när det är taget! Pusspuss.

 


Skärgårdsstadsskolan

Sitter i datasalen med Nathaliiiiiiiie och har just skrivit ut lite grejer till min So redovisning imorgon. Inte taggad, men allt sitter i min hjärna nu typ. Så det går nog bra antar jag. Får jag inte VG tar jag självmord.

Men nog pratat om skolan. Hur är det med er? Som att ni kommer svara på det liksom. Åh, jag och Nathalie sitter och längtar till sommarn.. Det kommer bli så otroligt soft! Har redan inbokat att jag ska till Grekland, Norrland, Väddö, Sandhamn och så kommer jag vara hemma en hel del också. Life is wonderful.

Samos, Grekland. Hit ska jag bl. a i sommar, plus ett annat ställe på Grekland. Blir borta i två veckor, lär ju bränna mig eller bli uppäten av en haj!

Städa & plugga hela dagen

= Bad update. Smell you later!

 

Tumblr_leqdyxo0ud1qc8ifqo1_500_large


Saturday night

Tumblr_lf0u0jdxqa1qan5p7o1_500_large

 

Åh vilken seg kväll. Slutade iförsig rätt schysst, satt på gården med lite sköna människor och hade det kul. Och nu är jag hemma! Ska ner och fixa oboy snart, och om ett tag ska jag sova. Är trött som en jude och ska dessutom upp i tid imorn och plugga. Men sånt är livet! Längtar såååååå tills nästa helg. Och det är liksom helg nu, fan vad illa. Puss på er mongolida människor! ♥


You got it WHOOP


<3

Tjena! Sorry för att jag inte uppdaterar varenda dag, har inte direkt någon anledning. Gosh vad jag längtar till sommaren, helt sjukt. Får ångest när jag kollar ut, och varför känner man sig så ofräsch på vintern? Jätteblek och allmänt risig. Knas, men snackar skype med Marcus och några noobs nu så jag ska vara social.

Juste, idag fyller 3 av världens bästa människor år. Min mamma, Julia och Daniel.
Grattis världens finaste ♥


Gymkort!

Yeeeeeeees! När jag kom hem idag så berättade mamma att hon har köpt gymkort på Gym och motion till mig. Och så berättade hon att jag ska ta navelpiercing på torsdag. Fatta glad jag blev! Taaaaaack världens bästa mami ♥

Var med Jonathan idag med, gick dit efter skolan (han bor just bredvid) och vi satte på en film och en till osv.. Mysigt! Fin vän har man ju iallafall. Tog en buss runt 19.00 hem, käkade med päronen och så. Sen satte jag mig vid datan, hängde på facebook ett tag, tvättade bort sminket och satte på mig sovkläder. Schysst? Och nu sitter jag här i min säng och ska snart fälla ner datorn och sova som en jävla jude.


Worth dying for

Måste bara nämna att jag och Julia har bokat biljetter till världens bästa band nu..
Konsert i mars, underbart!


Måste dra mig mot sängen nu.. Har redan varit uppe för länge, kommer knappt upp på mornarna nu för tiden. Men nu ska jag iallafall lägga mig ner och smsa tills jag somnar, sånt jag är bäst på. Godnattpuss! ♥

Hola

Tjo bloggen! Sitter här i min säng med mitt bruna hår och leker något.. Eller? Nej men jag har just käkat och så. Efter skolan gick jag och Nathalie hem till Jonte och myste. Kollade på en film och inspekterade hans ormar och hans nya tungpiercing. Tungt! Sen hämtade pappa mig och nu sitter jag här. Känner mig helt lost alltså, varje gång jag kollar mig i spegeln så bah WHOA haha seriöst! Blir lika chockad varenda gång. Men jag vänjer mig väl antar jag! Juste, mamma bokade biljetter idag.. Grekland om några månader föfan!


Brunett

Varför har jag inte testat det här förut? Känns helt rätt! Ovant, men rätt!

Sunday

Goodmorning sunshines! Håller på att fixa mig lite nu, plattar håret och sminkar mig. Ska snart åka in till centrum med mamma för att kolla om det finns någon klipptid till mig, ska nog slinga håret mörkare I think.. Men aja, det får ni se när jag kommer hem! Puss

James Morrison - You make it real for me


You make it real for me


Only god can judge me

Satt just och tänkte på vad man kan skriva om egentligen.. Som fångar er uppmärksamhet, och jo jag tänkte skriva om självkänsla, igen. 14, nästan 15 år i ett helt sjukt samhälle - jag kan det där med att klara mig, trots hårda smällar och motgångar!

2011.. Ska vi satsa på att lära oss att överleva i år, folket? Försöka se kritik som någonting att lära sig av, göra vårat bästa för att skaka av oss onödiga kommentarer, och kanske ta reda på vilka vi egentligen är. Det är lättast att komma någon vart i livet om man känner sig själv, och vet vart man vill ta sig. Jag ska försöka ha mål det här året. Och vara stolt över mig själv även fast jag inte når dom. Bara jag försöker och gör mitt allra bästa för att komma dit så ska jag försöka vara nöjd.

Ett av mina mål till slutet av året är att kunna vara nöjd med mig utan att vara helt perfekt. Alla har vi vissa saker som vi skulle vilja förbättra eller ändra på, men det måste man inte göra. Det går att helt enkelt lära sig leva med det, och även tycka att det fula är fint, för att det är jag. Jag blev mig själv av en anledning, eller hur? Det är knappast meningen att jag ska ändra på det som redan finns där. Jag ska inte säga att jag inte kommer försöka träna bort lite komplex osv, för det kommer jag göra, men jag tänker inte ändra på något.

Ett annat av mina "mål", eller mer som ett nyårslöfte, är att lyssna på det negativa andra har att säga om mig, men inte ta åt mig. Kanske är det någonting jag borde tänka på för mitt eget bästa, eller så är det bara en onödig kommentar. Det får jag dömma själv. Så jag behöver alltså inte ta åt mig av det dåliga, det kanske bara var något någon påpekade.

Mitt självförtroende har som många vet gått upp och ner under 2010. Jag har varit deprimerad, lycklig och allt där emellan. När jag är ledsen kan jag inte låta bli att tvivla på i stort sätt allt, och det leder till att jag blir allt mer deppig och tillslut ligger jag där på botten, blind och döv och tar åt mig av minsta lilla. Jag måste akta mig för att inte hamna där igen, och det måste ni också. För där vill ingen hamna, och få vänta på en hjälpande hand ur smeten. Det har jag lyckats bra med länge nu, men en stund under 2010 sket det sig. Men jag kunde som alltid, med hjälp av familj och vänner resa mig upp även därifrån! Det skulle vem som helst kunna, med det rätta stödet. Jag tvekar på om jag skulle klarat det där själv.

Jag har lärt mig otroligt mycket de senaste åren. Och mest på grund av att jag en gång hamnade där, hos psykologen. Och dit vill jag inte igen, det är jag så rädd för. Även fast jag aldrig lärt mig så mycket som jag gjorde där, så är det min största rädsla att hamna där igen. För jag vill inte ha anledningar till att åka dit varenda onsdag. Jag är glad att jag kom därifrån, och det gjorde jag alldeles själv. Jag överlevde det och gick därifrån näst intill utan problem. Det var fan äkta frihet.

Du som läser det här borde tänka på att du är den enda av din sort i hela världen, det finns ingen som du. Så länge du är dig själv så kan du komma hur långt som helst. Bara du är du så är det det bästa du kan vara. Vi kommer från samma recept hela bunten, så annorlunda kan du inte vara. Du är lika mycket människa som jag. Sluta aldrig kämpa hörni!

Efter regn kommer sol, glöm inte det.



RAISE YOUR GLASS

Tjo sexy's! Läget just nu är låååååååååågt.. Gör ingenting typ, och ska inte göra något speciellt ikväll heller. Skönt? Jodåjodå. Ska sova hemma och försöka vända tillbaka dygnet, haha men nej? Ska sitta uppe framför datan och snacka skype hela natten. Har inga planer för imorn heller. Är typ taggad, ska snart färga håret brunt och pierca naveln! Hittade en piercingstudio idag som man måste vara 14 för att pierca sig på, det var skitsvårt att hitta någon där man inte behövde vara 15+. Så det är superschysst!!!

Nog om det nu, vet ni? Jag tänkte börja bli aktiv på bloggen igen. Lägga in bilder, musik, skriva om mina åsikter, lägga in outfits, bilder på vad jag köpt osv. Och skriva texter! För fyfan, jag är bra på att skriva. Nu kör vi!

Du är..


MUSIC


Farlig tjej


Tjeeeeeena! Sitter i min säng med Emelie nu och hon.. Läser? Haha lol, vi har just kollat på Kyrkogårdsön och den är ju bra faktiskt! Och käkat svin mycket cheez balls. Schysst? Ya'man. Förlåt men jag har inte orkat blogga, har bloggtorka x 1000 just nu. Ledsen för det men den kommer tillbaka! Men nu ska jag vara social, puss! ♥

mums ♥

hej jag heter maria och jag tycker min kompis emelie är riktigt snygg, jag också för den delen.



2010

Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut?
Absolut! Jag var i Italien, gick igenom en avlägsen "väns" avlidande, blev desperat kär, slingade och blondsprayade håret, körde moppe, började använda mittbena, "ärvde" en systemkamera, åkte buss i 8 timmar, kollade på skräckfilm på bio, fick betyg osv.


Höll du några av dina nyårslöften?
Jag minns dom inte

Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Schweiz, Tyskland & Italien

Schweiz, Mars (?)
Bild 1. Pappa
Bild 2. Emma, jag, Daniel, Annika & Elin på någon restaurang

Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011?
Solresor, vilket jag kommer få!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Ingen aning

Vad var din största framgång 2010?
Gick från G till VG i några ämnen på kort tid, haha kommer inte på något annat..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit magsjuk och har influensan nu. Annars har jag klarat mig.

Bästa köpet?
Min canada goose!
Gjorde någonting dig riktigt glad?
En hel del!

Hur tillbringade du julen 2010?
Hemma med familjen och en del av släkten!

Blev du kär under 2010?
Yesbox
Bästa boken du läste 2010?
14 år till salu, helt klart

Största musikaliska upptäckten?
John Mayer, System of a down


Årets bästa film?
Dear John!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Den firades med tårta, en massa vänner och bad!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Bättre betyg

Vad fick dig att må bra?
Alla som står mig nära, som de har gjort alla andra år också! Tack!

RSS 2.0